Tokyo777 wrote:
Da Xing Di wrote:
ha igazi show mûsoros fellépést szeretnél látni, nézd meg Baek Ji Young Mi Soh fellépését az SBSrõl...
WheeSungtól pedig mindenképp hallgasd meg a With Me-t
Köszi a tippet, meg fogom nézni ill. hallgatni.

nincs mit^^
Amúgy most ár 100%, hogy BoAnak az csak paróka volt, mert az új SM Town klip forgatásán (SnowFlake) egyszer a régi haja, egyszer a paróka látható^^"""
oooh~ találtam egy érdekes témát~ Anti-fan Daesangot tartottak online(lényege: melyik sztárnaknincs thetsége) és itt a végeredmény:
1.Lee Hyori (638votes)
2.GOD (349votes)
3.Unee (324votes)
4.Jang Nara (312votes)
5.BoA (257votes)
6.Sugar (207votes)
7.Park Kwang Hyun (200votes)
8.Lexy (194votes)
9.Shinhwa (192votes)
10.Seven (160votes)
szerintem elég meglepő...és nagyon sok röhejes-.- látszik, hogy csak rajongók állították össze a listát, nem hozzáértő emberek...
Hyori...hát már mondtam, hogy szerintem énekesnek nem olyan jó...de az igaz, h jó show-t tud összerakni a színpadon...
GOD...nem az én stílusom, de azért tehetségesek, nem hiába van már annyi albumuk.
Unee...én őt személy szerint szeretem, mármint a stílusát...de tényleg nem egy kiválló énekes...
Jang Nara...hát, szerintem színésznek jobb mint énekesnek...de az oldalon az volt írva, hogy se színésznek se énekesnek nem jó-.-"
BoA...röhejes...-.- azért mert nem tetszik nekik a stílusa, még nem kell azt híresztelni, hogy nem tehetséges-_____-"
Sugar...hát...a stílusuk elég gáz, de lehet, hogy más stílusú számokban meg tudnák mutatni, hogy milyen a hangjuk valójában...
Park Kwang Hyun...hát őt nem ismerem^^""""
Lexy...igaz ami igaz énekesnek nem első osztályú, és szerintem elég rossz húzás volt nem rap albumot csinálni, de azért az durva, hogy tehetségtelen...van aki azt mondta, hogy rappernek is gáz...o.O nem tudom, hogy az a valaki valaha próbálkozott-e a rappel-.-"
Shinhwa...ez nevetséges...oké-oké...Andy-nek tényleg nem mutatkozik meg a tehetsége, meg Eric angol rapjei nagyon értelmetlenek, de hogy az egész csapatot ennyire lehúzták???
Seven pedig szerintem nagyon jó énekes és fellépő...az már más kérdés, hogy nekem már elegem van a számaiból, mert annyit játszották őket...de új albumnak örülnék, friss számokkal.
pheeew...kicsit hosszú lett^^"""
±è°æ·Ï ´Â ³ªÀÇ #1 ¾ó¯~