Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 09 Fri, 9:26 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2592 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 173  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 31 Mon, 3:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
hát talán mert õ is ezt akarta..? :D azért csak elkészült egy stúdióban az a kép
a magazinnak meg szenzáció

jaja. Talán már valami javulás jele lehet, hogy a betegségét felvállalja a nyilvánosság előtt. A magazin motivációja pedig valószínűleg nem túl nemes, de ha Cocco benne van, akkor végül is érthető, hogy nem utasították vissza.

pszabi wrote:
o_o; oooooooook én az 'Eat My Butterfly' alkotásakor csak szimplán álmos voltam..

Ezzel most nem értem mire gondolsz. Mi az az Eat My Butterfly ? És Hogy ? Merre ? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 31 Mon, 3:28 pm 
oshare booty
oshare booty

foodlfg wrote:
pszabi wrote:
o_o; oooooooook én az 'Eat My Butterfly' alkotásakor csak szimplán álmos voltam..

Ezzel most nem értem mire gondolsz. Mi az az Eat My Butterfly ? És Hogy ? Merre ? :D

http://www.myspace.com/the21stcherryboys
első dalom ^^
mellesleg az első könnyűzenei projektünk Jigsawval :D (azóta Dark Cherryben dolgozunk mind2en)

de ez off xD csak poénból jegyeztem meg...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 31 Mon, 3:56 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

^ah most már képben vagyok, minden rendben. thx :D Így a Never End után kicsit nagy volt a váltás. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 31 Mon, 4:04 pm 
Forum Expert
Forum Expert

pszabi wrote:
hát talán mert ő is ezt akarta..? :D

Az világos. De annak, aki szintén benne van/volt ezekben a dolgokban (khm... igen), eléggé érthetetlen az ilyen mértékű kitárulkozás. De végülis ő tudja, tényleg lehet, hogy nála ez a gyógyulás egyik fázisa (amiben én annyira azért nem lennék biztos, de ne legyen igazam), akárhogy is legyen, kitartást neki a végső felépüléshez!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 01 Tue, 8:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hallgatta itt valaki AI VIVA A.I. ez évi albumát ?
Én még nem hallottam ezelőtt egyetlen albumát sem, ezért meg is lepett, ugyanis nem volt annyira rossz, mint amire számítottam.
Az eleje unalmas, de a végére bekerült pár nem annyira Ai-s nóta, amik tetszettek..

YOU ARE MY STAR
SCREAM feat. JESSE from RIZE - inkább csak érdekes, kemény szám
Day Vacation - innen már kezd egész jó lenni az album, és még csak 7 db számot hagytam ki.. :beaten:
Rose - egyik legjobb szám az albumon, nagyon jó a refrén
Okuribito - ez az oscar díjas azonos című film zenéje, vonós hangszerek, úgyhogy borítékolva volt, hogy tetszeni fog. AI énekelhetne több ilyen dalt is.
Broken Strings featuring AI -Kocky & Trash Remix- / James Morrison - Húú ez nagyon komoly szám az album végén. Valami remix, de simán mehetett volna az album elejére is, nehogy kihagyják az emberek. xD

Ha az átlagot nézzük, akkor ez annyira már nem is olyan rossz. (:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 01 Tue, 8:20 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Hallottam, mert szeretem AI-t, de nekem pont az Okuribito jött be a legkevésbé, mert ha már r'n'b, akkor nálam a hot dance trackek a nyerők. XD Egyébként a 2004 A.I. a kedvenc albumom tőle.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 04 Fri, 6:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Húú most néztem meg Hirahara Ayaka PATH of INDEPENDENCE DVDjét, a 2009-es turnéjából.
Hát nagyon nagy volt. :D Néhol olyan játékos, ami illik Ayakához, hiszen egy fiatal énekesnő, még ha japán mércével mérve idősebbnek is tűnik. Olyan kis cserfes volt néhol, tökre tetszett. Ezt csak azért mondom, mert lehet, hogy nem mindenki gondolná róla a néha nehezebb számai alapján.
Ezen a koncerten lett Ayaka 25 éves, szóval tartogattak neki egy kis meglepetést is, láthattunk képeket Ayakáról, amikor még pici volt. Aranyos ^^

Ebben az évben eddig Shibata Jun, Sakamoto Maaya, Otsuka Ai, Onitsuka Chihiro, Kajiura Yuki koncerteket láttam.
Shibata Jun nem tudta hozni a stúdió felvételek minőségét, néhol félre énekelt és a koncertje is kicsit unalmas volt.
Sakamoto Maayától nem vártam éneklésben olyan sokat, szóval nem volt baj, hogy néha nem volt a helyzet magaslatán, meg egyébkéntis ő akármit csinálhat, amíg a szuper számait énekli, addig nincs probléma. Buksiveregetés Maayának. ^^
Otsuka Ai mindig hozza a tőle elvárhatót, rutinosan énekel kevés hibával, csak neki a hangja alapból nem annyira jó. Vele nem volt semmi probléma.
Onitsuka Chihirót inkább hagyjuk, eléggé erőlködött a legutóbbi koncertjén.
Kajiura Yuki és a négyesfogata odavert, de négyen könnyebb vinni egy koncertet, mint egyedül és egyébként sem voltak olyan jó dalok ott.

Hirahara Ayaka volt eddig a legjobb és valószínűleg senki sem fogja már beelőzni éneklésben ebben az évben. Egyáltalán nem éreztem rajta, hogy erőlködik, simán hozta még a nehezebb dalokat is. Jó, volt néha, hogy nem volt tökéletes, de nagyon meggyőző.
A Hoshi tsumugi no utát pedig vele együtt énekeltem. :heart:

I’m Beginning To See The Light
Ez nagyon jó kis dal volt, úgyhogy nézzétek meg. Ebben a videóban található Ayaka meglepetése is, szóval aki érzékeny az ilyen koncert spiolerekre, az inkább ne nézze meg. Ezt a dalt nagyon élveztem. :D

Az avit és a DVD-t is lehet tölteni a sukiról. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 05 Sat, 7:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Asszem a KOTOKOs hírek ide szoktak jönni.. vagy nem >.<

Új Kotoko album október 14-én.
Ipushiro no Fune

Az UZU-MAKI tetszett tőle, ezért remélem, hogy ez az új is hasonlóan jó lesz. Bár kicsit aggaszt, hogy az utóbbi időben nem hallottam annyira jó dalokat Kotokótól. A legutóbbi daily-daily Dream kislemeze is olyan kis suta volt.
daily-daily Dream PV a kislemezről. addig nézzétek, amíg fent van..

Persze az is hozzátartozik a dologhoz, hogy, ahogy a jpopmusicon is írják, 9 új dal lesz az albumon.
a fönti Hirahara Ayaka koncertet pedig mindenki nézze ám! xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 06 Sun, 9:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Gondoltam megszórom a fórumot pár klippel, amiket ma néztem. Szerintem már az összes fent van a sukin is, ha valakit komolyabban érdekelnek..
Addig nézzétek, amíg fent vannak. :D

Egyik sem olyan nagyon durván jó, de vannak köztük jobbak is.

YUI - It's all too much
http://www.youtube.com/watch?v=0riZt1bQYlQ
van ugyan külön YUI témánk (oda lehet írni), de most ideiglenesen itt is elfér

alan - BALLAD ~Namonaki Koi no Uta~
http://www.youtube.com/watch?v=YTuiEbkXJS0

Angela Aki - Ai no Kisetsu
http://www.youtube.com/watch?v=lrAIG8R5itc

Fukuhara Miho - LET IT OUT
http://www.youtube.com/watch?v=bU9kkSTdknA

Ikimonogakari - YELL
http://www.youtube.com/watch?v=5hDX2f3OaNw

Shibasaki Kou - Lover Soul
http://www.youtube.com/watch?v=MT6ICzG3OTg

Crystal Kay - After Love First Boyfriend
http://www.youtube.com/watch?v=LxOGL7hF-L0

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 14 Mon, 11:00 am 
oshare booty
oshare booty

http://jame-world.com/uk/articles-55369 ... color.html

HandMC interjú :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 15 Tue, 11:03 am 
oshare booty
oshare booty

akb48 kislemez River címmel okt 21el

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 15 Tue, 1:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
http://jame-world.com/uk/articles-55369-interview-with-high-and-mighty-color.html

HandMC interjú :)

Tökjó köszi. :)

Eléggé rityiratyi lett az interjú. Valami kicsit velősebbre számítottam volna. Halcát alig kérdezték. brühühü Mondjuk a kérdések egy jó részét el is intézte azzal, hogy mielőtt bekerült volna a csapatba, nem sok fogalma volt a HaMC-ról. Kicsit úgy hangzott, hogy hát volt valami meghallgatás valami rock csapathoz, úgyhogy elmentem, aztán felvettek. xP Persze még mindig jobb, mintha hazudott volna... xD
Mindenesetre nem volt túl beszédes a lány. :P

Yusuke gyerek a végén azért korrekt szöveget nyomott.

Az albumot pedig még csak kétszer hallgattam meg, ma és tegnap. Halcával igazából nincs sok problémám, szerintem tudja majd hozni a régi dalokat is, bár, hogy milyen élőben, azt nem tudom. Az album pedig tényleg kemény lett, ami nekem már annyira nem fekszik, de egyébként nem rossz. A fly me to the other moon érdekes volt róla.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 15 Tue, 1:33 pm 
oshare booty
oshare booty

nekem pont emiatt jön be
a kezdeti handmc kemény volt (ha nem is ennyire) és utána laposodott folyamatosan. mindig csak maki hangja.. LoL ennyi hangszer mellett :D

és most.. érezhető volt h kell vmi tombolós ha akarnak ismét közönséget. nemtom. nekem mindig bejön :D

halca meg.. hja.. volt vmi meghallgatás. beesett és ennyi. LoL picit nem. tom nagy ott a popszíntér de a handmc meg elég ismert volt. vagy legalábbis annak hittem erre meg.. nah mind1 :D persze nem ismerheti mindenki

am halca hangja gengyébb, lágyabb, mint makié. maki hangjában benne volt az az érces kiállás és magabiztosság, amit halcában még annyira nem érzek. noha ennyi kemény dal mellett a régi slágerek inkább kapnak emiatt egy cuki bukét (meg sztem sokat is változtattak rajta)

sajna nem hiszem h live dvd-vel rukkolnak elő ebben a szakaszban, pedig engem is izgat, hogy hogy szól 1-2 ismertebb handmc dal halcamc előadásban :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 16 Wed, 7:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Pussycat dolls wannabes...
elnézést, ha megsértettem a dream rajongókat, de ez jutott eszembe erről a klipről! XDD amúgy tetszik a szám meg a bitchek is! :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 16 Wed, 7:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

AKB48-hoz jpop.hu link.
Dream-hez jpop.hu link.

A dream engem nem győzött meg. :P

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2592 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 173  Next

All times are UTC + 1 hour