Da Xing Di wrote:
tényleg, srác énekesek közül kit bírsz?^^
Hogy öszinte legyek nem ismerek túl sok férfi elöadót...

Persze névröl ismerem Wheesung-ot, 1Tym-et, Seven-t és a többieket, de sok számot eddig még nem hallottam tölük... inkább eddig a hölgyekre koncentráltam jobban.
Látom te nem vagy annyira oda Hyori-ért, és abban igazad is van hogy nem ö a legjobb énekesnö koreában, de viszont ami a performance-t és a show-t illeti, ott szerintem ö a legjobb. Legalábbis én nem ismerek jelenleg mást aki jobb lenne. Na ja persze nem a legjobb hírneve van, de ez ugyis csak mind show, szerintem ha élöben találkoznál Hyorival akkor egy öszinte és szerény hölgyet ismernél meg benne.
Visszatérve BoA-ra, a képek ellenére ö még mindig a kedvencem, söt, még azt is mondom hogy egy kicsit jobban szeretem mind Hyorit, mert tényleg nagyon aranyos BoA. Csak hát BoA elég fiatal hozzám képest, míg Hyori majdnem egykorú velem, szóval ebböl a szempontból meg jobban tudok Hyorival összpontosítani. Nah de végülis mindegy, hiszen mindketött kedvelem...
Különben tudsz valamit arról hogy lesz BoA japán albumánál egy Limited Edition féleség, amit csak azok kapnak, akik elörendelnek?