Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 18 Sat, 2:28 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 194  Next
Author Message
 Post subject: Re: Kpop
PostPosted: 2013 Aug 06 Tue, 5:17 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

B.A.P - BADMAN MV
Ezt a számot is úgy harangozták be, mint egy "tipikusan B.A.P-s dalt", de ez megint nem olyan lett. XDDD Olyan... furcsa. o_o Nagyon-nagyon nyugatias (jó a kpop eleve nyugatias, de értitek, mire gondolok, na), nincs is olyan tipikus kpop-hangzása, olyan érdekes, kísérletezős jellegű. Annyira nem is catchy igazság szerint, de van valami megmagyarázhatatlanul megkapó, szokatlan jellege. (De attól az ismétlődő, károgó speckó effekttől az elejefelé totál fejfájást kaptam, kicsit idegesítő. x_X") Érdekes tőlük ilyesmit hallani, az száz. (De a klipből nem kaptam választ arra, hogy a teaseren miért néz ki Yongguk úgy, mint egy transformer. :lol: Na meg Himchan miért szerepel ilyen rémesen keveset?! o__o) Itt le lehet tölteni a teljes minit.
B.A.P - BADMAN letöltés

M.I.B - Men In Black.
És megkaptuk az évszak (év?) agyhalott hiphopnótáját is, jeeee. XDDDD A szám, a táncmozdulatok, minden telitalálat. :D Black suit, black shoes, black tie, black watch, black sunglass, black car, turn up the music, bounce! :lol:
(Aki eddig nem ismerte őket, van nekik egy olyanjuk, hogy G.D.M, ami elvileg Girls, Dreams, Money lenne, de gyakorlatilag mindenki Girls, Drinks, Money-nak énekli. :lol: Van még a nagylemezükön egy-két igen kellemetes hiphoppos szerzemény, mint a Modu Da Ppeonhae (!!!!), a Men Comin' vagy a Who's Next, melyben gyakorlatilag kijelentik, hogy jöhet az SM, a YG meg a JYP is, ők mindet legyakják. Szerény gyerekek, az tuti. :lol:)

Megjelent végre az EXO XOXO albumának repackage verziója. Három új dalt kaptunk, így első hallgatásra a Growl még mindig szuper, a többi figyelemre sem nagyon érdemes. ^^' De azért itt egy link, akinek kell. (A koreai meg a kínai nyelvű számokat is tartalmazza a fájl.)
EXO XOXO Repackage

Még egy érdekes hír... Mikor azt olvastam, hogy SHINee-ék pár nap múlva jönnek egy The Misconceptions of Us című albummal, azt hittem, rosszul látok. :'DDD Hány tévképzetes albumot akarnak még elsütni, kérdeztem magamtól... A valóság jóval egyszerűbb és tipikusabb: repackage, jejj!! :pinky2: A The Misconceptions of Us magában foglalja a The Misconceptions of You-t és a The Misconceptions of Me-t is és kapunk mellé plusz két nótát. Először morcos voltam az SM-re, mert ez a speckó kiadás olcsóbb, mint az előző két album, ha mindkettőt megveszed, én meg pont két hónapja szereztem be őket, de ezt a reklámfotót látva azonnal elpárolgott a mérgem... Én még ilyen... finoman kifejezve csúnya kpop lemezborítót nem láttam, de komolyan. :beaten: :beaten: :beaten:
Image

De hamarosan kijön a SHINee új japó kislemeze is, itt a klip. Aranyos, nyárias. I like a sexy girl, pretty girl, cutie girl. :lol:
SHINee - Boys Meet U PV (rövid verzió)

Last edited by Alcsi on 2013 Aug 06 Tue, 10:48 pm, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 2013 Aug 06 Tue, 9:53 pm 
Site Admin

És tényleg! Mi ez a borító???!!?!??! :retard:
A Badman meg tényleg fura lett, főleg a nagyon keménykedős teaserképekhez képest lett meglepően lagymatag a szám. MIB-től pedig nem rossz ez az új sem, de azért a GDM, Men Coming messze sokkal jobb lett. Utóbbi bő egy hónapban nem nagyon volt semmi KPopban, ami úgy igazán megfogott volna. :|

Image

Profile  

PostPosted: 2013 Aug 20 Tue, 3:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aki akarja, itt letöltheti a két új SHINee repackage dalt, de hogy őszinte legyek, nem érdemes. ^^'
SHINee - The Misconceptions of Us letöltés

Itt van az új Tasty nóta. Jó kis szám lett, bár elég rövidke. :lol:
Tasty - MaMaMa MV

Hamarosan visszatér a NU'EST is. Úgy tűnik, jóval élettel telibb lesz az új dal, mint az előző kislemezük, a rémisztően szentimentális Hello volt. Jópofa teaser. :)
NU'EST - Sleep Talking teaser

És úgy tűnik, az SM nem volt megelégedve EXO Growl-jának eredeti, "lerobbant iskolai menza" verziójú klipjével, úgyhogy kaptunk egy másikat is. XD Az eredeti valahogy jobban tetszik, de mindegy, csak drama versiont ne csináljanak megint. :'D
EXO - Growl Music Video 2nd Version (Korean Version)
EXO - Growl Music Video 2nd Version (Chinese Version)

Ezt meg csak úgy. :) Olyan jópofák ezek a srácok. :D
VIXX - G.R.8.U dance practice

Profile  

PostPosted: 2013 Aug 27 Tue, 11:17 am 
Site Admin

A Nu'est nekem nem jön be, pedig hát jó lenne már ha összehoznának valami tényleg ütöset, mert így hamar végleg érdektelenségbe fulladnak. xD A SHINee lemezt meg lehúztam már, de még nem vitt rá a lélek, hogy meghallgassam, de lehet akkor nem is eröltetem annyira. :beaten:
Az a Tasty dalocska meg egész jópofa lett, az elsöjükhöz képest mindenképpen nagy elörelépés.

A Teen Top meg egyre stabilabban hozza a szintet, az új daluk is kifejezetten jó lett, meg az elözö lemezen is egész sok használható cucc volt.

Meg random kérdés, ami most ugrott be: a Block.B-vel mi van mostanában? Tudom, hogy volt valami kavarodás a környékükön, de most akkor szünetelnek, vagy mi a helyet? O_o?

Image

Profile  

PostPosted: 2013 Aug 27 Tue, 11:30 am 
Forum Fanatic

Case wrote:
Meg random kérdés, ami most ugrott be: a Block.B-vel mi van mostanában? Tudom, hogy volt valami kavarodás a környékükön, de most akkor szünetelnek, vagy mi a helyet? O_o?

EZ a legutóbbi hír velük kapcsolatban... gondolom most nem csinálnak / csinálhatnak sok mindent (?).

Profile  

PostPosted: 2013 Aug 27 Tue, 3:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

A NU'EST-tel én is így vagyok. Amilyen jópofa volt a teaser, a teljes szám olyan felemás. o_o Jó lenne, ha összekapnák magukat a dalszerzőik, ez így nem lesz jó. A Face-et nagyon szeretem tőlük, nem örülnék, ha feledésbe merülnének.

A Tasty első számát én szeretem, nagyon jól el lehet rá partizni szerintem. XDDD

Wow, ez az új Teen Top dal tényleg baromi jó. :D Elég nehezen álltam meg, hogy felálljak táncikálni a nézése közben. XDDD

Remélem, Block B-ék körül rendeződni fog a helyzet... Mindig jó kis zenéik vannak, nagyon kár lenne értük. :|

Profile  

PostPosted: 2013 Aug 29 Thu, 8:28 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Elnézést a dupláért, de... szeptember 11-én BTS comeback, huhuhúúú!! :D
BTS comeback teaser

És a Block B-ről is van hír, új céghez kerültek!! :)

Profile  

PostPosted: 2013 Aug 29 Thu, 12:34 pm 
Site Admin

ez a BTS teaser/szám nekem eddig kicsit uncsi, a Block.B hír viszont cool!!!! :grin: (hát csak kérdeznem kellett és rögtön meg is oldották a dolgot!! :beaten:)

Image

Profile  

PostPosted: 2013 Aug 30 Fri, 11:03 pm 
Forum Addict

Exo Growl 2nd version: az elsőben szürke ruháik voltak, ebben a csapat egyik felének fehér, a másiknak totál fekete... van ott a sztájlisztok között valaki, aki nem csak ezt a három "színt" ismeri? :D nem baj különben, mert legalább a szokatlan hajszínek jobban érvényesülnek, meg a graffiti a háttérben... egyébként pedig tud valaki értelmes magyarázatot arra, mégis mi a fenének aggatnak rájuk mindenféle kapcsos lógós frinc-francot? (két elméletem van: 1. hogy a rajongókat távol tartsák, 2. vagy pedig épp ellenkezőleg)... egyébként meg bírom a srácokat

Block B pedig jó hír! hwaiting!!!

Profile  

PostPosted: 2013 Sep 02 Mon, 10:25 pm 
Elite Member

Visszakérdezek! Mért ne akasszanak? :O ;D

Jah és pletyka!, állítólag a Growlnak lesz harmadik verziója is.
Remélem igen, és bátor lesz az SM. Meglövi a Wolf drama version folytatását!!*____* Please, please, try it!

Profile  

PostPosted: 2013 Sep 02 Mon, 10:38 pm 
Forum Addict

hogy miért ne akasszanak? nem is tudom... hogy ne akadjon össze a lábuk? :D bár exoéknál kizárt, nekem már az élményszámba ment, mikor láttam a próbát: hogy a fenébe férnek el egymás mellett ennyien abban a kis teremben? :shock: de csak elfértek :P

a pletyka... nem tudom ezt a Growl-t meg lehet unni? de abban lesznek végre színek? :D *reménykedik* (noha némelyik színes fellépőruha is olyan, hogy hejj!)

dráma, dráma.. te is csak a dráma :P

Profile  

PostPosted: 2013 Sep 02 Mon, 10:43 pm 
Elite Member

Nöööööeeem!! Nem tudnak elesni! Szóval olyan nincsen, olyan van, h Kai el felejt egy mozdulatot és hamarabb akar kezdeni (xDD), de hogy összeütközzenek, az kizárt. Szóval a lábuk se gubancolódik. Egyébként is jó dolog a lánc. Emlékszem még kiskölyök kutya koromban a hip-hop arcok mindig csörögtek ilyenekkel az oldalukon!xDD

Nah ne csináld már!! Hát te is láttad a Wolf dráma verzsönjét! Mi az hogy színek?!

Én nem is! :nono2: xD

Profile  

PostPosted: 2013 Sep 02 Mon, 10:45 pm 
Forum Addict

hát lehet, hogy láttam, de nem rémlik :D
(hahh, nem is értem hogy maradhatott ki, mikor ilyen akciófilmbe illő jelenetek vannak benne, a franc LOL)

Profile  

PostPosted: 2013 Sep 02 Mon, 11:02 pm 
Elite Member

És akkor most már te is kezdj el nagyon remélni és várni, hogy kiadják a kettőt, mert nem igazán akarják. (és bezzeg ilyenkor nem találom annak a trailerét)

Profile  

PostPosted: 2013 Sep 02 Mon, 11:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hát hogy őszinte legyek, nekem nem hiányzik a Wolf drama version folytatása. :beaten:

Most láttam az új BTS teaser fotókat... Az előző lemeznél minden fekete volt, most minden fehér. :D Vagány képek, többségben nagyon bejönnek, még ha kissé túl is vannak helyenként photoshoppolva (de valahogy meg se lepődtem már a hasát mutogató Jiminen :'D). És végre van egy hivatalos fotó Rap Monsterről a napszemüvege (ami jelenleg inkább búvárszemüveg...) nélkül, ohohó! :D Amúgy sem értem, mink rejtegeti mindig a szemeit, igazán szépek.
BTS teaser fotók

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 194  Next

All times are UTC + 1 hour