B.A.P - BADMAN MVEzt a számot is úgy harangozták be, mint egy "tipikusan B.A.P-s dalt", de ez megint nem olyan lett. XDDD Olyan... furcsa. o_o Nagyon-nagyon nyugatias (jó a kpop eleve nyugatias, de értitek, mire gondolok, na), nincs is olyan tipikus kpop-hangzása, olyan érdekes, kísérletezős jellegű. Annyira nem is catchy igazság szerint, de van valami megmagyarázhatatlanul megkapó, szokatlan jellege. (De attól az ismétlődő, károgó speckó effekttől az elejefelé totál fejfájást kaptam, kicsit idegesítő. x_X") Érdekes tőlük ilyesmit hallani, az száz. (De a klipből nem kaptam választ arra, hogy a teaseren miért néz ki Yongguk úgy, mint egy transformer.

Na meg Himchan miért szerepel ilyen rémesen keveset?! o__o) Itt le lehet tölteni a teljes minit.
B.A.P - BADMAN letöltésM.I.B - Men In Black.
És megkaptuk az évszak (év?) agyhalott hiphopnótáját is, jeeee. XDDDD A szám, a táncmozdulatok, minden telitalálat.

Black suit, black shoes, black tie, black watch, black sunglass, black car, turn up the music, bounce!

(Aki eddig nem ismerte őket, van nekik egy olyanjuk, hogy
G.D.M, ami elvileg Girls, Dreams, Money lenne, de gyakorlatilag mindenki Girls, Drinks, Money-nak énekli.

Van még a nagylemezükön egy-két igen kellemetes hiphoppos szerzemény, mint a
Modu Da Ppeonhae (!!!!), a
Men Comin' vagy a
Who's Next, melyben gyakorlatilag kijelentik, hogy jöhet az SM, a YG meg a JYP is, ők mindet legyakják. Szerény gyerekek, az tuti.

)
Megjelent végre az EXO XOXO albumának repackage verziója. Három új dalt kaptunk, így első hallgatásra a Growl még mindig szuper, a többi figyelemre sem nagyon érdemes. ^^' De azért itt egy link, akinek kell. (A koreai meg a kínai nyelvű számokat is tartalmazza a fájl.)
EXO XOXO RepackageMég egy érdekes hír... Mikor azt olvastam, hogy SHINee-ék pár nap múlva jönnek egy The Misconceptions of Us című albummal, azt hittem, rosszul látok. :'DDD Hány tévképzetes albumot akarnak még elsütni, kérdeztem magamtól... A valóság jóval egyszerűbb és tipikusabb: repackage, jejj!!

A The Misconceptions of Us magában foglalja a The Misconceptions of You-t és a The Misconceptions of Me-t is és kapunk mellé plusz két nótát. Először morcos voltam az SM-re, mert ez a speckó kiadás olcsóbb, mint az előző két album, ha mindkettőt megveszed, én meg pont két hónapja szereztem be őket, de ezt a reklámfotót látva azonnal elpárolgott a mérgem... Én még ilyen... finoman kifejezve
csúnya kpop lemezborítót nem láttam, de komolyan.

De hamarosan kijön a SHINee új japó kislemeze is, itt a klip. Aranyos, nyárias. I like a sexy girl, pretty girl, cutie girl.
SHINee - Boys Meet U PV (rövid verzió)