Na, jópár hír következik!
VIXX-ék repackage verziót adnak ki a hyde minijükből Jekyll címen július 31-én.
Itt láthatóak a teaserképek. Itt pedig a nagyon meglepő teaservideó. XDDDD
VIXX teaser (Mi ez a számcím? XD Dae. Da. Na. Da. Neo?! XDDD)
És itt a visszatekert változat.
Katt.
Hát, valószínűleg nem lesz ez olyan különleges meg vagány, mint a hyde volt, de aranyosnak aranyos lesz, az biztos. XDDDD
B.A.P-ék október 9-én debütálnak Japánban a Warriorral. Előre félek, a japán verziók legtöbbször elég borzasztóak szoktak lenni.

A mostani comebackjük utolsó klipjét meg valamikor augusztusban kapjuk meg, elvileg már forgatják.
EXO-ék is comebackelnek hamarosan, a XOXO albumot adják ki repackage verzióban (elvileg augusztus 5-én), az új szám címe Growl lesz.
Itt vannak a teaserfotók. (Kai!!

) Na és itt vannak a videó teaserek is.
EXO - Growl (Korean Version)EXO - Growl (Chinese Version)Nem tudom, ismeritek-e őket, de ez tök jó szerintem.
Girl's Day - Female PresidentEzt a számot meg csak elrettentő mivolta miatt rakom be... :'D Röviden összefoglalva a srác
ráksztör akar lenni, és ennek örömére bekerül egy drogos színjátszó-villogó-digitális álomvilágba, ahol maneki nekok, robbanó daruma babák és japán festmények között úgy pózol, illegeti magát és úgy is néz ki, mint Miyavi, miközben dallamtalan és úgy általában nem is túl fülbemászó szimpla mai stílusú kpop szól a háttérből.
ICON - ROCKSTAR MVA borzasztó az, hogy ICON-éknak (mert eredetileg ez egy duó volt) anno volt egy szuper kis számuk nagyon jópofa klippel, a
Beautiful Lady (amiben Eun Jiwon szolgáltatta a dallamot, mert úgy tűnik, egyik úriember sem tud énekelni, csak rappelni egy picit), de azóta sem hallottam felőlük semmit egészen mostanáig, de ha ilyen izékkel jönnek, azt hiszem, jobb is lett volna, ha nem is hallok többet róluk. o_o