Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 18 Sat, 4:14 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 194  Next
Author Message
 Post subject: Re: Kpop
PostPosted: 2013 Jul 17 Wed, 10:47 am 
Site Admin

A Hurricane nekem annyira nem jön be... nem rossz, de nekem a refrén nem igazán tetszik (söt, a szám végére kifejezetten irritálóvá válik), meg az egésznek eléggé rutin jellege van, mintha különösebb koncepció nélkül gyorsan össze akartak volna rakni egy tipikus bulizós számot és emiatt kicsit olyan színtelen lett az egész.
A BTS viszont jófajta továbbra is. ^^

Image

Profile  

PostPosted: 2013 Jul 17 Wed, 11:50 am 
Forum Fanatic

BTS télleg kellemes lett!

Profile  

PostPosted: 2013 Jul 18 Thu, 7:30 pm 
Forum Addict

Kim Hyun Joong ft Jay Park - Unbreakable (MV) 8-)

Profile  

PostPosted: 2013 Jul 20 Sat, 10:44 pm 
Forum Addict

Kara - Thank You Summer Love: http://videa.hu/videok/zene/k-tysl-jpop-pv-pXPhEV9uZyRegCMU
A koreai számaik között akad pár jobbfajta, ezek a japán dalok viszont elég egyformák, és felejthetők.

Profile  

PostPosted: 2013 Jul 23 Tue, 4:22 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Van egy kép a One Direction új klipjében a B.A.P-ről. Teljes a káosz, a B.A.P és a One Direction rajongók egymást ölik az interneten, főleg youtube-on. :beaten:
Az allkpop beszámolója az esetről...
Igazából magam sem tudom, mit gondoljak... Mert B.A.P-rajongóként picit zavar, hogy valószínűleg kifigurázás céljából tehették a videóba a képet, de igazából komolyan venni sem tudom a dolgot. :bleh2: :sweatdrop: (Jobban zavarnak az állandó, soha meg nem szűnő röhejes fanwarok kpop-körökben, hogy az elvetemültebb fanek egyfolytában óvodás módjára veszekszenek, hogy "az én kedvencem jobb, bibííí!!" :retard: :beaten:)

Profile  

PostPosted: 2013 Jul 23 Tue, 2:19 pm 
Site Admin

No igen, kevés fájdalmasabb dolog van a világon, mint a kpop videók alatti egymással hadakozós (vagy éppen elvakultan rajongó) kommentek... :retard:

Image

Profile  

PostPosted: 2013 Jul 23 Tue, 9:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Amúgy Roy Kim zenéjét hallgattátok már? :grin: Jó kis kellemes nyugis-lazítós zenéi vannak, mint a Bombombom(bombombombombom....) vagy a Lavlavlav(lavlavlavlavlav...). Sokat szeret ismételgetni az úriember. :lol:
Roy Kim - Bom Bom Bom
Roy Kim - Love Love Love

Meg aki még nem látta, itt az új Jay Park klip is. De ez... hát nem is tudom. :o Valahogy az egész számnak meg a klipnek is olyan érzete van, mint egy átlagosabb/megszokottabb amerikai partizós popkompozíciónak. :o (De attól még elég addiktív. :lol:)
Jay Park - I Like 2 Party

Profile  

PostPosted: 2013 Jul 25 Thu, 11:39 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Na, jópár hír következik!

VIXX-ék repackage verziót adnak ki a hyde minijükből Jekyll címen július 31-én. Itt láthatóak a teaserképek. Itt pedig a nagyon meglepő teaservideó. XDDDD
VIXX teaser (Mi ez a számcím? XD Dae. Da. Na. Da. Neo?! XDDD)
És itt a visszatekert változat. :lol: Katt.
Hát, valószínűleg nem lesz ez olyan különleges meg vagány, mint a hyde volt, de aranyosnak aranyos lesz, az biztos. XDDDD

B.A.P-ék október 9-én debütálnak Japánban a Warriorral. Előre félek, a japán verziók legtöbbször elég borzasztóak szoktak lenni. :beaten: A mostani comebackjük utolsó klipjét meg valamikor augusztusban kapjuk meg, elvileg már forgatják.

EXO-ék is comebackelnek hamarosan, a XOXO albumot adják ki repackage verzióban (elvileg augusztus 5-én), az új szám címe Growl lesz. Itt vannak a teaserfotók. (Kai!! :dead:) Na és itt vannak a videó teaserek is.
EXO - Growl (Korean Version)
EXO - Growl (Chinese Version)

Nem tudom, ismeritek-e őket, de ez tök jó szerintem. :)
Girl's Day - Female President

Ezt a számot meg csak elrettentő mivolta miatt rakom be... :'D Röviden összefoglalva a srác ráksztör akar lenni, és ennek örömére bekerül egy drogos színjátszó-villogó-digitális álomvilágba, ahol maneki nekok, robbanó daruma babák és japán festmények között úgy pózol, illegeti magát és úgy is néz ki, mint Miyavi, miközben dallamtalan és úgy általában nem is túl fülbemászó szimpla mai stílusú kpop szól a háttérből. :beaten:
ICON - ROCKSTAR MV
A borzasztó az, hogy ICON-éknak (mert eredetileg ez egy duó volt) anno volt egy szuper kis számuk nagyon jópofa klippel, a Beautiful Lady (amiben Eun Jiwon szolgáltatta a dallamot, mert úgy tűnik, egyik úriember sem tud énekelni, csak rappelni egy picit), de azóta sem hallottam felőlük semmit egészen mostanáig, de ha ilyen izékkel jönnek, azt hiszem, jobb is lett volna, ha nem is hallok többet róluk. o_o

Profile  

PostPosted: 2013 Jul 26 Fri, 10:42 am 
Forum Fanatic

Új BEG teaser~ *-*

Egyébként comeback stage 28-án, új album (Black Box) pedig 29-én. Tracklist:

1. After Club
2. I Want to Fly
3. KILL BILL
4. Boy
5. Satisfaction
6. Mystery Survivor
7. It's a Lie
8. Recipe
9. Good fellas

Profile  

PostPosted: 2013 Jul 29 Mon, 8:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Itt a jó hosszú és cseppet idegbeteg új Brown Eyed Girls klip. :lol:
Brown Eyed Girls - Kill Bill MV
Igazság szerint a klip jóval izgalmasabb, mint a szám. ^^'

Profile  

PostPosted: 2013 Jul 29 Mon, 9:19 pm 
Forum Addict

Végre BEG- *-*
Először lekötött a videó, de másodszorra már jobban figyeltem a zenére is, nekem bejön, érdekes.

Az f(x) új számának viszont több meghallgatás is kellett, most már ez is tetszik.
Rum Pum Pum Pum

Jó, hogy jön ez a két anyag, mert egy ideje elég érdektelen számomra a koreai felhozatal. :D

Profile  

PostPosted: 2013 Jul 29 Mon, 9:26 pm 
Forum Fanatic

BEG klip és szám nemrossz, bár nem dobtam tőle hátast (Sixth Sense nekem sokkal ütősebb volt), az albumról ugyanez a véleményem. Mondjuk kellemes kis háttérzene.

Profile  

PostPosted: 2013 Jul 31 Wed, 9:52 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

VIXX - G.R.8.U MV
Hát tényleg nem lett olyan jó, mint a hyde. :'D (De valahogy van benne valami furcsán addiktív. o_o) De tök jó a kifordított klipje, meg a fiúk is aranyosak benne. :) (Hongbin és Hyuk hogy ölelkeznek már. XDDDD)

Profile  

PostPosted: 2013 Jul 31 Wed, 2:19 pm 
Site Admin

Alcsi wrote:
dallamtalan és úgy általában nem is túl fülbemászó szimpla mai stílusú kpop szól a háttérből. :beaten:
ICON - ROCKSTAR MV
Oké, akkor legalább nem csak én nem értem, hogy mi ez a nagy felhajtás a dal körül. xD

A BEG nekem is uncsi (mondjuk öket sose szerettem különösebben), az f(x)-ben meg nem úgy volt, hogy a nagyon kis tomboy kinézetü lány majd valami hú de nagyon változik és sokkal nöiesebb lesz? xD ahhoz képest meg ugyanolyan, mint volt. xD

Image

Profile  

PostPosted: 2013 Aug 02 Fri, 12:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

EXO - Growl (Korean Version) MV
EXO - Growl (Chinese Version) MV
Jó kis izgő-mozgó, hangulatosan dinamikus nóta kellemes koreográfiával. :) A fénypont nekem benne D.O része. :heart: De asszem ezzel a klippel az SM egy új szintre vitte a minimalista klip fogalmát. :beaten:

SHINee - Boys Meet U PV
"I like a sexy girl, pretty girl, cutie girl". XDDDD Aranyos azért, de nothing special.

A-JAX - Insane MV
Elég beteg klip, a zene is fülbemászó, szóval tetszik. :D De attól még szerintem zeneileg erősen üt a Tasty-re (No ná ááááárá!), a klip meg olykor már kísértetiesen emlékeztet a SHINee Dream Girljére. ^^'

De ha már szó volt a Tasty-ről, végre ők is terveznek visszatérni. XD Már hiányoztak, jó volt az első minijük. (De ebben is koponyák... Ez lenne az új divat? XDDD)
Tasty teaser

B.A.P - BADMAN teaser

De Yongguk transformerré változott, vagy mi?! o_o
Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 194  Next

All times are UTC + 1 hour