foodlfg wrote:
Kijött egy ayaka best album ayaka's BEST -Ballad Collection- címmel. Így hogy nincs semmi ayaka a gépemen már egy jó ideje, egészen kellemes volt némely számba belehallgatni. Peace loving people jött be így másodszorra leginkább.
Aki nem ismeri ayakát, az tőcse!
Lerántottam a Scandal görlök új albumát is. Kevésbé volt unalmas, mint a Yaida Hitomi új albuma meg a többi, amit mostanában hallgattam. Taiyou Scandalous jó.
A Warner még beszed egy kis pénzt ayaka régi sikereiből. De azért én is meghallgattam és ezek a számok megunhatatlanok.
A Yaida féle panodrama, pedig ugyanaz, mint a VIVID MOMENTS volt. Van rajta egy két érdekesebb pillanat, de túl sok az unalmas rész ahhoz, hogy egyben élvezhető legyen.
A Scandal albumot még csak leszedtem, Aimer Sleepless Nights albumával együtt tervbe van véve.
De most
Superfly Force albumot hallgatok. Ez egy eszméletlen jó lemez. Eddig is meghallgattam, mindig meg is állapítottam, hogy van itt pár jó szám és az énekesnőnek érdekes hangja van. Tovább viszont nem nagyon jutottam. Nem hinném, hogy ez az album annyival jobb lenne, mint az előzőek, csak ez most valahogy jobban hat rám. Az első pár szám igazán megkapó és még az sem zavar mikor kezd belassulni, utána úgyis jön az őrület. XD