Nem tudtam, hogy hova írjam.
Ez mi ?
http://www.mtvjapan.com/video/top/16635
BoA és Sean Garrnett valamikor az MTV díjátadó után
(vagy valamikor) Japánban.
Bírom egyébként az ilyen izzadságszagú beszélgetéseket. Eléggé wtf kategóriák szoktak lenni, és szerencsére BoA-ék még rá tettek egy lapáttal.
Kezdjük ott, hogy a mostani VMAJ-nek a Coca Cola volt a főszponzora és ennél a résznél mindenkinek a kezébe adtak valami folyadékot is, ami szerintem enyhén fogkiverős reklámozási technika. Ráadásul láthatóan néhányan nem is tudtak vele mit kezdeni, mások meg csak úgy iszogatták, mintha csak a bícsen lettek volna. Láthatóan a kevésbé ismert előadók próbálták lenyomni a torkukon leginkább, gondolom abban a reményben, hogy dicséretképpen majd a következő díjkiosztóra is meghívják őket.
De ez nem is annyira lényeges..
BoA mit csinál már ott oO? Most komolyan. Ez mi ?
Enyhén lazára vette a figurát. Szerintem nem tudta eldönteni, hogy akkor most a vagány amerikai csaj legyen, vagy egy japán előadó.. Az american csaj vagyok kicsit erőltetettre sikerült, ami némely helyen kifejezetten idétlen (pl a konnichiwás résznél). Nekem igazából mindegy, hogy minek akarja eladni magát, csak akkor döntse már el. Érdekes, hogy az arca sem tűnik annyira ázsiainak mostanában.
Na azért ez a Sean Garrnett is megér egy misét.. Ugyanis amekkora bullshit szöveget ott lenyom, az már fáj.
Mi volt ez két világot hozzuk össze duma ? BoA legújabb albuma annyira amerikai, amennyire csak lehet (még BoA is amerikainak néz ki). Én inkább úgy fogalmaztam volna, hogy összehoztuk amink van, hogy a lehető legkevesebb befektetéssel a lehető legtöbbet húzzuk le a népről.
"icc de fjúcsőr" junó decc hó it wörks.. jameg
"love". Aha jó..
Azért a végére emberünk sikeresen elszólta magát a whole asian markettal. Nem is számítottam másra tőle.
és akkor még a japán részeket nem is értettem..
Az is poén volt, amikor Dj Kaori a második egyszerű kérdésénél még az a kevéske angolt is elfelejtette, amit addig tudott..
Gratulálok. Nem kell mindenkinek angolul tudnia, de akkor legalább ne álljon/állítsák oda angol beszélgetéshez.
Múltkor a lányoknak volt tolmácsuk, így ezzel nem volt probléma.
szerk: Ettől függetlenül BoA-nak vannak jó cuccai, csak ezt a megjelenést nem igazán értettem. Oo