Hogy egy kicsit bővebben is írjak az albumról, így a hatodik hallgatás után/közben (most is az szól, de valamiért nem jelzi a last.fm, whatever, előferdül):
Introduction for Trick - Ez nekem elsőre megteremtette az alaphangulatot, szeretném majd ezt egyszer full verzióban is hallani, volt már rá példa többször is, hogy az intrószámból született egy komplett új dal, ez is megérdemelné. ^^ A nyitódalai általában mindig jók, kivéve a Kingdome-ét, az annyira nem jött be.
Taboo - Erről nem tudok újat írni, ismerjük és szeretjük (és ohh, megszületett a "Taboo pózer" kifejezés azokra, akik csak ezt az egy számot szeretik Kumitól XDDDD).
show girl - Számomra tökéletes, nagyon szeretnék egyszer egy jót csörögni rá. XD
Your Love - Egyelőre ez átlagdal, de nem rossz, csak épp semmi különös, hallottunk már pár ilyet a kisasszonytól.
stay with me - Ez meg már a kislemezen hozzámnőtt, szeretem, mint Kumi balladáit általában (pedig különben nagyon finnyás vagyok az r'n'b/pop lassúkra, a legtöbbtől elkap a hányinger XD).
This is not a love song - Hát hú! *__* Az egyik legjobb szám az albumon!
Driving - Ez is rögtön megtetszett, mikor először hallgattam a radio ripet. Elektronikus hangszerelés, buliba kívánkozik erősen.
Bling3x - Öhmm... fun egy nóta, de azért nem árt hozzá meghallgatni a London Bridge című számot Fergietől... khmkhm.
That ain't cool - ...That ain't Kuu.

A Fergie feat. Koda Kumi helyénvalóbb ebben az esetben, mint fordítva.
Hurry Up! - Ez az album egyik meglepetése, először nem nagyon tudtam vele mit kezdeni, de aztán rájöttem, hogy nagyon egyedülálló, nem az a tipikus, sablonos Koda szám. Csillagos ötös.
Moon Crying - Anno nem voltam érte oda, aztán szép lassan megszerettem. Nagyon szép ballada!
Just The Way You Are - Ahogy a véleményeket olvasgattam, általában heveny utálat övezi... XD Pedig ez az egyik kedvencem, iszonyatosan aranyos, mosolygok tőle, mint szakajtóban a vadalma. :'D
Joyful - Na ez a másik, amit sokan nem szeretnek, nem mondom, tényleg nem fogja megváltani a világot, viszont nagyszerűen lehet együtt lalalázni a refrént, és én bírom az ilyen kis cutesy, vidám számokat. XD
Ai no kotoba - No thanks.
Venus - Ájm yóóó pínesz... engrish ftw! :'DDD Van akkora poén, mint Kiyoharu verziója. XD