Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 11 Sun, 10:20 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1083 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 73  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Jan 24 Sat, 9:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

:heart: :heart: :heart: Ez istentelenül jó :heart: :heart: :heart:
A kisasszony megint csodát mívelt...xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jan 24 Sat, 9:49 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Yu~ki wrote:
:heart: :heart: :heart: Ez istentelenül jó :heart: :heart: :heart:
A kisasszony megint csodát mívelt...xD

Word. :'D
Az év legjobb slutpop albuma, az már biztos. Jó, a Fergievel elkövetett rémség feketepont, de az most le van sajnálva. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jan 24 Sat, 10:26 pm 
VIP Member

aww nagyon jó lett :love:
köszi a linket ^.^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jan 24 Sat, 11:03 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Neji_ wrote:
aww nagyon jó lett :love:
köszi a linket ^.^

Neked is szívesen!
Whorecore FTW! XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jan 25 Sun, 10:48 am 
Forum Fanatic

Jpopsukiról én is levadásztam már, estefele hallgatom!! *o* Wow, télleg olyan jó lett?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jan 25 Sun, 11:06 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
Jpopsukiról én is levadásztam már, estefele hallgatom!! *o* Wow, télleg olyan jó lett?

Sztem a legjobb albuma eddig.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jan 25 Sun, 1:32 pm 
Forum Fanatic

Na, annyira felcsigáztatok, hogy meg is hallgattam izibe'! :D

Hát még nekimegyek párszor tuti, de első hallgatásra bennem különösebb nyomot nem hagyott, pár dalt kivéve. :? Jó, én a seggrázós számait szeretem inkább, itt meg olyanból nem sok van, meg olyan furán vannak elrendezve a számok (az eleje fele a két lassabb dal egymás után annyira nem jött be). xD

Mindenesetre nem rossz egyáltalán, csak nekem ez most olyan átlagos így elsőre. A kedvencek: TABOO (mégmindig xD), show girl, This is not a love song, Driving, Hurry Up!, a Venus meg poén. :D A Blingx3 is majdnem bejutott a listára, de túl hosszú meg repetitív nekem. xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jan 25 Sun, 3:43 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Az a fura, hogy szerintem is ez az eddigi egyik legerősebb anyaga, és akkor sikerült neki pályafutásának két legrosszabb dalát is ráraknia... o_O Az egyik ugye a fergies duett, a másik meg az utolsó lassú szám, az Ai no kotoba... Hát jaj.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jan 25 Sun, 7:54 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Hogy egy kicsit bővebben is írjak az albumról, így a hatodik hallgatás után/közben (most is az szól, de valamiért nem jelzi a last.fm, whatever, előferdül):

Introduction for Trick - Ez nekem elsőre megteremtette az alaphangulatot, szeretném majd ezt egyszer full verzióban is hallani, volt már rá példa többször is, hogy az intrószámból született egy komplett új dal, ez is megérdemelné. ^^ A nyitódalai általában mindig jók, kivéve a Kingdome-ét, az annyira nem jött be.

Taboo - Erről nem tudok újat írni, ismerjük és szeretjük (és ohh, megszületett a "Taboo pózer" kifejezés azokra, akik csak ezt az egy számot szeretik Kumitól XDDDD).

show girl - Számomra tökéletes, nagyon szeretnék egyszer egy jót csörögni rá. XD

Your Love - Egyelőre ez átlagdal, de nem rossz, csak épp semmi különös, hallottunk már pár ilyet a kisasszonytól.

stay with me - Ez meg már a kislemezen hozzámnőtt, szeretem, mint Kumi balladáit általában (pedig különben nagyon finnyás vagyok az r'n'b/pop lassúkra, a legtöbbtől elkap a hányinger XD).

This is not a love song - Hát hú! *__* Az egyik legjobb szám az albumon!

Driving - Ez is rögtön megtetszett, mikor először hallgattam a radio ripet. Elektronikus hangszerelés, buliba kívánkozik erősen.

Bling3x - Öhmm... fun egy nóta, de azért nem árt hozzá meghallgatni a London Bridge című számot Fergietől... khmkhm. :lol:

That ain't cool - ...That ain't Kuu. :? A Fergie feat. Koda Kumi helyénvalóbb ebben az esetben, mint fordítva.

Hurry Up! - Ez az album egyik meglepetése, először nem nagyon tudtam vele mit kezdeni, de aztán rájöttem, hogy nagyon egyedülálló, nem az a tipikus, sablonos Koda szám. Csillagos ötös.

Moon Crying - Anno nem voltam érte oda, aztán szép lassan megszerettem. Nagyon szép ballada!

Just The Way You Are - Ahogy a véleményeket olvasgattam, általában heveny utálat övezi... XD Pedig ez az egyik kedvencem, iszonyatosan aranyos, mosolygok tőle, mint szakajtóban a vadalma. :'D

Joyful - Na ez a másik, amit sokan nem szeretnek, nem mondom, tényleg nem fogja megváltani a világot, viszont nagyszerűen lehet együtt lalalázni a refrént, és én bírom az ilyen kis cutesy, vidám számokat. XD

Ai no kotoba - No thanks. :|

Venus - Ájm yóóó pínesz... engrish ftw! :'DDD Van akkora poén, mint Kiyoharu verziója. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jan 25 Sun, 8:08 pm 
Forum Fanatic

^ Jó review! :) Az intro meg valóban jó lett, én is erre gondoltam, hogy kéne belőle teljes dal. :D (de általában az intróival így vagyok XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jan 25 Sun, 9:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Taboo - Erről nem tudok újat írni, ismerjük és szeretjük (és ohh, megszületett a "Taboo pózer" kifejezés azokra, akik csak ezt az egy számot szeretik Kumitól XDDDD).

A nővérem egy taboo pózer :'D
Jude wrote:
Driving - Ez is rögtön megtetszett, mikor először hallgattam a radio ripet. Elektronikus hangszerelés, buliba kívánkozik erősen.

*egyetértő bólintás*
Jude wrote:
Just The Way You Are - Ahogy a véleményeket olvasgattam, általában heveny utálat övezi... XD Pedig ez az egyik kedvencem, iszonyatosan aranyos, mosolygok tőle, mint szakajtóban a vadalma. :'D

Nem tudom ki mondott rá rosszat,nagyonis jó ez :')

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jan 26 Mon, 7:46 pm 
Forum Fanatic

Apró infó a március 4-én megjelenő kislemezről: az egyik dalnak faraway a címe, és egy ballada. A szám a Subaru c. filmben is fel fog bukkanni, ami Masahito Soda mangája alapján készült.

(forrás: mimu-net)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jan 26 Mon, 8:25 pm 
Forum Expert
Forum Expert

És a trailer végén bele is lehet hallgatni a dalba.
Én a filmre is kíváncsi leszek. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jan 27 Tue, 7:07 pm 
Elite Member

köszi szépen a linket Jude! :heart: *hallgatja* ^^

edit: szerintem ez is egymás után fogom hallgatni, mint a Tsucchi ablumot. :D taboo-t, show girl-t, és driving-t buliba!!! *o* a just a way you are zene témája meg tök ugyan az, mint az egyik eyeshield ending-nek és hirtelen összekeveredtem mit is hallgatok. XD születtek nagy kedvencek és az össz vélemény is: :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jan 28 Wed, 1:56 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Én is vasárnap óta hallgatom, hagytam érlelődni az élményt mert ugye nálam az első benyomás nem annyira mérvadó.
Egészében nekem is tetszik nagyon, hallgatom is serényen, csak a balladákkal még mindig derekas hadilábon állok a hölgynél (meg mondjuk úgy általában is ^^"). Eddig kb lassú számai közül tetszett a More és... és ennyi. xD Szóval azokkal vannak problémáim de a stay with me elég kellemes végül. A show girlel még mindig nem tudom hányadán állok. A Drivingre egy kicsit haragszok, mert teljesen jó lenne ha egy komolyabb refrént kapott volna, de ez már csak az én kicsavart ízlésem. A Joyfulról egy afroameriaki vasárnapi mise jut eszembe xD, a Fergies duettben meg nemigen hallom magát Kodat, ami elég kár, egyébként nem lenne rossz. Az Intro viszont félelmetesen jó, a Taboo még mindig az egyik kedvenc számom mostanság és a This is not a love song - BlingBlingBling - Hurry up! hármas abszolult kedvencek, hihetelenül jól sikeredtek. És meg kell említenem hogy Koda megtette... feldolgozta ő is azt a dalt ami életem első tizenvalahány évének kedvenc száma volt, ráadásul slég jól csinálta, abszolult jól áll neki és én külön imádom ezért. (A Kiyoharus verzión inkább mosolyogtam be kell vallanom. xD) Buliba vele!!!!! xDDDD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1083 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 73  Next

All times are UTC + 1 hour