pszabi wrote:
húha jogos
lehet róla már más is kiszivárgott xD
Ez a logika azér már lol. xD
Csak második olvasásra esett le a gonoszkodás. :Đ
MichiruR wrote:
Igazi kis bájcsevej, amire nagyon oda kell figyelni, ha érteni akarod XD Itt nem csak Itano erõltetett, hanem a kérdezõ nõ is szörnyen idegesítõ.
A kérdező nő szerintem jól játszotta ezt az idegesítő, fontoskodó, gyépés, amerikai külvárosi picsát. Szerintem ezt is kérték tőle. Itt inkább az egész koncepció rossz. Nem értem, hogy ez mire volt jó. Nem is vicces, nem is komoly interjú. Szerintem ez a japánoknak készült, hogy milyen lenne, ha Tomomi tudna énekelni és sztár lenne. :/
Quote:
edit: SDN48 / stage48n írták:
Quote:
So, the PV of Onedari Champagne (Undergirls A) was shown today at the theater.
But what about the second part ? Harunyan is in the PV ?
Quote:
There's a rumor that the staff is trying to get Haruna into SDN48. Maybe that's a first step...

Én szeretem õt, de nem hinném, hogy pont õ illene ide...
Kojima Haruna ?
Hát majd meglátjuk. AKB után jöhet az SDN. Nincs kizárva, Harunának az adottságai is megvannak hozzá. Bár elég visszafogott lány, inkább csak aranyos, amikor lehetőséget kap akkor sem nyomja magát olyan nagyon. Persze nem viselkedik kislányként, de nekem sem tűnik SDNbe illőnek. Oda bevállalósabb lányokat képzelnék le így elsőre.
De ami fontosabb, hogy ha haruna esetleg megy, akkor mi lesz a Minegishiékkel, a No Sleeves-el ? Ebből a szempontból jobban érdekel, hogy mi lesz vele.
Shinoda Mariko egyébként két évvel idősebb nála. Talán jobban illene az SDNbe, de róla nem hiszem, hogy oda menne, mert neki úgy tűnik, vannak más lehetőségei is, ezért nincs szüksége arra, hogy az SDNbe kellesse magát.