Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 09 Fri, 6:54 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2592 posts ]  Go to page Previous  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 173  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 05 Sat, 12:13 pm 
VIP Member

Scandal(izálódás)
Nemtom,nekem kegyetlen bejön a banda,melyik férfi nem imádja a szekszi csajokat,főleg,amelyik még gitározni is tud? :D Tomomi meg annyit ökörködik,egyszerűen a szívembe lopta magát,főleg azokkal az idióta vigyorokkal,meg büfögéseivel,ordibálásaival,sikítozásaival.Nem százas a csaj,éppen ezért szimpi :lol:
Agusztus óta döglök meg értük,pár számot régebbről ismertem már,Blícs opening féle Shojo S,meg Efemá Brádáhúd 4. endingje a Shunkan Sentimental...de csak most jutottam el addig,hogy időt is kéne rájuk fordítani,na meg az átnyálazott akárhanyadik Animusztársz magazin cikk,benne a ZONE-Scandal-Stereopony trió :beaten: Lustaság rulz!
Baby Action album...majdnem csalódás,de nagy nehezen megbarátkoztam vele.Új kinézet...okés,iskolás egyenruhás Scandal...bye-bye.Helyette a csajok ahányan vannak,annyi féleképpen öltözködnek (legalábbis egyre többször).
Aztán MAMI +szőke haj.Padlót fogtam.Úgy néz ki,mint vmi rossz k..va :lol: De sztem a copfos sérója teszi,nem is a szőke haj,me az szekszi még.Bár a fekete haj MAMInál iszonyat dögös vóót.
Haruna meg rövidebbre vágatta a búráját,tiszta Aimi utánzat,főleg,h a Stereopony tanulahatna egyet-s mást a Scandaltól,Haruna becsicskult,vagy mivan? :lol: Haruna,térj már észhez!

A ZONE meg igenis jó! :D Főleg,hogy a szutyok táncos 8-9 fős kezdeti ZONEból lett a 4 fős rock stílusú ZONE,szeretjük,csak hát siratjuk is egyben.Rég vóót 2005 áprilisa,meg a FINAL LIVE in Nippon Budokan koncertjük.

Jó,asszem már ennyi.Me jönnek az anti Scandalosok,oszt főgyújtanak engemet :D

last.fm / facebook / Scandal Heaven

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 05 Sat, 1:28 pm 
Forum Fanatic

A Scandal az jóóó~! *konstruktív hozzászólás* XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 05 Sat, 1:36 pm 
Forum Addict

A Scandalt sose szerettem igazán. Néztem, hallgattam tőlük pár számot, de nem igazán fogott meg. Az viszont feltűnt pár újabb videóban nekem is, hogy egész megváltoztak külsőre, ami mondjuk tetszett. Az új album borítójuk egész nőcis lett. (el is gondolkodtam rajta, hogy leszedem)
Meg tudom érteni, hogy idővel lemondtak az egyenruháról. Gondolom már kinőttek ebből a korból, bár fogalmam sincs hány évesek. XD Elég mókásan néznének ki még harminc évesen is iskolai egyenruhában, szerintem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 05 Sat, 1:58 pm 
VIP Member

Szedd le,mert egész jó album,de tényleg és pár szám hozza a brutál Scandal színvonalat,mint pölö a Sono Toki, Sekai wa Kimi Darake no Rain vagy a Appletachi no Dengon,na meg a Nanka Butobase is üt.Elcseszerintett a Pride,meg a Haruka.
A 2012-es Nippon Budokan-os fellépésig kibírhatták volna az imidzsváltást,pár hónap...szinte a védjegyük volt,meg minden.Áh! :D De hát felnőttek,jó,Tomomi agyilag még nem,de neki elnézzük,olyan kis dinka xD
Haruna 23,Tomo és MAMI 21,Rina a legfiatalabb,20 éves.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 05 Sat, 4:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Matsumoto wrote:
Aztán MAMI +szőke haj.Padlót fogtam.Úgy néz ki,mint vmi rossz k..va :lol: De sztem a copfos sérója teszi,nem is a szőke haj,me az szekszi még.Bár a fekete haj MAMInál iszonyat dögös vóót.

Képed van róla ? :D
Ismerem a Scandal zenéjét, de a lányokat nem, úgyhogy az ilyen rosszlányosodásra nem figyelek fel.

A TEMPTATION BOX sokkal jobb album volt, mint a BABY ACTION. Olyan számokkal, mint a GIRLism, Hi-Hi-Hi mondjuk nem nehéz... yay
http://www.soundofjapan.hu/forum/viewto ... 128#249128
http://www.jpopasia.com/group/scandal/l ... 14333.html

Egyébként örülök, hogy a scandal-heaven.com már regisztrációt kér a szövegekhez. Nem mintha nem mindenhol az ő fordításaik lennének fent...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 05 Sat, 7:51 pm 
VIP Member

Tudom,h a Temptation Box a legjobb albumuk,a Baby Action-t meg úgy értettem,h majdnem csalódás lett számomra,de idővel megbarátkoztam vele :)
A Hi-Hi-Hi k*rvanagy,főleg Tomomi basszusos "szólós része" tud a csajszi :D
Aitai kedvenc még,sőt,Haruna Ono fanvideót,23. szülinapos videót láttam,hozzá az Aitai ment,besírtam,annyira ottvan az a dal.
A Shojo M meg,amennyire béna,annyira el van találva,főleg végre hallani MAMI-t énekelni.Egyedül a koreográfia,táncikálás vmi irtó nevetséges.Ja,az meg a Zepp Tokyo féle Temp. Box Everybody Say Yeah! koncerten volt.
Képek.
Image Image Image Image
MAMInak jól áll a szőke haj,de nem a copfos verzió,mint vmelyik koncerten.Haruna meg tiszta Stereopony-s Aimi copy.Nem zavar,csak fura
:)
Scandal Heaven jó oldal,csak sajna a kérésem sosem jut el a tagokhoz,mikor jönnek már európába ismét Scandalék? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 06 Sun, 8:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

BABYMETAL - Doki Doki Morning PV
http://youtu.be/4QbAXXXOJF8

Ide is benyomom má, nehogy valaki lemaradjon róla. Meg különben is megtaláltam a hivatalos klipet, ami sajnos rövidített, de szerintem ennyiből is lejön lényeg.
http://www.soundofjapan.hu/forum/viewto ... 164#271164

kommentek:
"Meanwhile, in Japan..."
"I blame radiation."

XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 06 Sun, 10:25 pm 
Site Admin

ez annyira, de annyira rémes. o_o

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 07 Mon, 6:33 am 
VIP Member

Rémes,rémes,de annyira azé nem.Ha azt nézzük,idehaza még ilyen sincs és ez ütne mindenkit xD
Legjobb komment: we America have justin bieber and rebecca black and miley cyrus and Japan have this???

NOT FAIR GOD NOT FAIR!!!!!

Egyébként mivel a Loli-s dolgoktól falra mászok,így sztem részemről hanyagolós a téma :) A japó öltönyös üzletbácsik biztos odavannak értük :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 08 Tue, 2:40 pm 
Forum Addict

Na, leszedtem a 3 SCANDAL albumot. Meghallgatom, aztán majd meglátjuk így töményen mennyire lesz meggyőző. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 08 Tue, 2:58 pm 
VIP Member

Matsumoto wrote:
Legjobb komment: we America have justin bieber and rebecca black and miley cyrus and Japan have this???

NOT FAIR GOD NOT FAIR!!!!!

Szerintem ha ez náluk lenne ugyanúgy szörnyülködnének mint teszik azt mások :)

Hoztam ilyet
浜崎容子 - 思春の森
Megmondaná valaki hogy ő ki? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 08 Tue, 3:06 pm 
Forum Addict

Yoko Hamasaki, a urbangarde énekesnője, de most szólózik.
(nem ismerem, csak most olvastam :D) Itt az albuma: http://voodoovault.blogspot.com/2011/03/yoko-hamasaki-film-noir.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 08 Tue, 3:07 pm 
VIP Member

MichiruR wrote:
Na, leszedtem a 3 SCANDAL albumot. Meghallgatom, aztán majd meglátjuk így töményen mennyire lesz meggyõzõ. ^^

Hááát...majd eldől :D Nekem nem kell mellé szóda kísérő,ellenben a Whiteberry-vel,Case ajánlására megpróbálkoztam a meghallgatásukkal és...nem gyün bé! Há' evvan :D
Mindenkinek megvan a maga favoritja.Am meg ha annyira trash lenne a Szkendöl,akkor nem értem,miért botlok bele mindenhol ebbe a kiírásba? "The most powerful japanese girl band!"
Lehet köpködni,engem meg felgyújtani :D Anti Scandalosok,hajrá! :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 08 Tue, 3:09 pm 
VIP Member

MichiruR wrote:
Yoko Hamasaki, a urbangarde énekesnője, de most szólózik.
(nem ismerem, csak most olvastam :D) Itt az albuma: http://voodoovault.blogspot.com/2011/03/yoko-hamasaki-film-noir.html

*-* ez gyors volt, köszi :D

És ha már a lány bandáknál tartunk
JinnyOops!/雷鳴SHOCKING

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Nov 08 Tue, 7:43 pm 
VIP Member

elidrone wrote:
És ha már a lány bandáknál tartunk
JinnyOops!/雷鳴SHOCKING

Na az ilyet szeressük ám 8-) Nem éppen Haruna Ono meg Rina Suzuki kinézetű csajok,viszont kegyetlen értik a dolgukat :) Még a végén lesz igazi méltó ellenfele a Szkendül-nek :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2592 posts ]  Go to page Previous  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 173  Next

All times are UTC + 1 hour