Scandal(izálódás)
Nemtom,nekem kegyetlen bejön a banda,melyik férfi nem imádja a szekszi csajokat,főleg,amelyik még gitározni is tud?

Tomomi meg annyit ökörködik,egyszerűen a szívembe lopta magát,főleg azokkal az idióta vigyorokkal,meg büfögéseivel,ordibálásaival,sikítozásaival.Nem százas a csaj,éppen ezért szimpi
Agusztus óta döglök meg értük,pár számot régebbről ismertem már,Blícs opening féle Shojo S,meg Efemá Brádáhúd 4. endingje a Shunkan Sentimental...de csak most jutottam el addig,hogy időt is kéne rájuk fordítani,na meg az átnyálazott akárhanyadik Animusztársz magazin cikk,benne a ZONE-Scandal-Stereopony trió

Lustaság rulz!
Baby Action album...majdnem csalódás,de nagy nehezen megbarátkoztam vele.Új kinézet...okés,iskolás egyenruhás Scandal...bye-bye.Helyette a csajok ahányan vannak,annyi féleképpen öltözködnek (legalábbis egyre többször).
Aztán MAMI +szőke haj.Padlót fogtam.Úgy néz ki,mint vmi rossz k..va

De sztem a copfos sérója teszi,nem is a szőke haj,me az szekszi még.Bár a fekete haj MAMInál iszonyat dögös vóót.
Haruna meg rövidebbre vágatta a búráját,tiszta Aimi utánzat,főleg,h a Stereopony tanulahatna egyet-s mást a Scandaltól,Haruna becsicskult,vagy mivan?

Haruna,térj már észhez!
A ZONE meg igenis jó!

Főleg,hogy a szutyok táncos 8-9 fős kezdeti ZONEból lett a 4 fős rock stílusú ZONE,szeretjük,csak hát siratjuk is egyben.Rég vóót 2005 áprilisa,meg a FINAL LIVE in Nippon Budokan koncertjük.
Jó,asszem már ennyi.Me jönnek az anti Scandalosok,oszt főgyújtanak engemet