Case wrote:
Evee wrote:
de mi a qrva élet ez a videó???
Olyan mintha a rendező agyában kicsit túlzottan berögzültek volna az olyasmi fogalmak, mint epikus, drámai, megstb és nem ezért egyszerűen nem érezte, hogy hol a határ..

Ugazából az első nagyjából egy percben még a maga giccses módján működik is a dolog, de ami utána történik arra nem nagyon van magyarázat.

Maga a szám meg... ehh. Én végig azt vártam, hogy nah, nem rossz ez az alap ám, biztos egyszercsak beindul majd és lesz is belőle valami... nah, most... nem.. akkor.. most! de csak nem.. xD Így olyan szerencsétlenül töketlen az egész és nem igen értem, hogy mit akartak ebből kihozni. O_o MOndjuk pont a héten hallgattam végig a többi eddigi cuccukat is és eddig egy használható klubtracket sem sikerült összehozniuk... vagy csak én nem vettem észre valamit? O_Ó?
sztem a "be the one" viszonylag táncizható, azt pl. nagyon szeretem

közben az ayy girlhöz találtam egy csöpp leírást, ami ráerősít az általad leírt epikus-drámai témakörre
In the video posted on
www.jyj3.com, members Jaejoong, Yuchun and Junsu turn into dynamic yet dreamy and classic fantasy characters who give up becoming gods in order the save the woman they love.
The group’s publicist Prain Inc. explained that the video was filmed in 3D format using ultra-speed cameras which shoot 500 frames per second.
forrás:
http://nachan87.livejournal.com/3145855.html#cutid1