Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 12:09 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 62  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 24 Thu, 1:38 pm 
Forum Addict

Akira wrote:
Új Kat-tun album jelenik meg június 4-én Queen of Pirates címmel.
Számcímek ezen az oldalon találhatóak.
woo *.* ezt várom már XD meg megvan a Don't u ever stop mp3 már 2 napja, csak nem otthonról vagyok most x'D

http://www.cdjapan.co.jp/detailview.html?KEY=JACA-5099
közbe megkerestem *.* wááá XD nagyon csábítónak tűnik x'D

EDIT: aztakurva, közbe nézem h már out of print O___O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 24 Thu, 4:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tyű, új lemez? :D Szuper, még az eddigiket se hallgattam végig. :beaten: Asszem ma tartok egy KAT-TUN-napot, és végighallgatom az összes lemezüket. x'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 24 Thu, 5:24 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Akira wrote:
Új Kat-tun album jelenik meg június 4-én Queen of Pirates címmel.
Számcímek ezen az oldalon találhatóak.
woo *.* ezt várom már XD meg megvan a Don't u ever stop mp3 már 2 napja, csak nem otthonról vagyok most x'D

http://www.cdjapan.co.jp/detailview.html?KEY=JACA-5099
közbe megkerestem *.* wááá XD nagyon csábítónak tűnik x'D

EDIT: aztakurva, közbe nézem h már out of print O___O

Na jól van, látszik nem vagyok valami nagy rajongójuk. De beszerezve a dalt, hát így elsőre nem lesz a kedvenc Kat-tun dalom. És lenyúlásnak tűnik a zenei rész valahonnan. A rap része tetszik. Remélem valami normális (és táncos) Pv lesz hozzá. Mert erre lehet táncolni rendesen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 25 Fri, 6:46 pm 
Forum Addict

wíí közbe volt emgint rendelhető a limited ^^

meg emgvan a Jin és Kame solo preview az új single-ről XD

Jin http://www.mediafire.com/?x9nlxmzwqwy
Kame http://www.mediafire.com/?ugk3ebkywdu

Szte m mindkettő jó :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 25 Fri, 8:56 pm 
Forum Addict

Sanako: köszi a szólóelőzeteseket, majd meghallgatom mindjárt.
A Kat-tun Love-n fent van a Kat-tun Music Station-beli fellépése:
http://community.livejournal.com/kattun ... 57314.html
(én is most töltöm, csigatempóban vánszorog)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 26 Sat, 10:19 pm 
Forum Addict

Nem akartam nyilatkozni, de valahogy a fellépést megnézve, úgy döntöttem elmondom a véleményemet, mint nem Kat-tun rajongó.

Elöször is a link: talk+performance:
http://www.veoh.com/videos/v7060558Me7XZNXG

És akkor a vélemény:

1. Már a beszélgetésnél majdnem szörnyet haltam, mikor megláttam Kame-t, ki az idióta kretén stylist, aki erre a fiúra ezt a borzalmas ruhát és a még borzalmasabb szemüveget adta? Én kirúgnám páros lábbal, hogy vissza se tudjon nézni.
2. Előadás kezdete: a kezdés (mármint a szövegelés, meg a zene) erősen emlékeztet engem Michael Jackson-ra, Kame mozgásával és idióta ruhájával egyetemben.
3. Majdnem elfelejtkeztem Nakamaru nadrágjáról. Szörnyű.
4. Mindezekről eltekitve a dal kellemesen kezdődik, jó a refrén is.
5. Hatalmas pozitívum a Keep the faith és Lips előadások után, hogy végre táncolnak.
6. A 2. refrén után olyan hamisan kezdenek el énekelni, hogy engem kicsit zavar.
7. Mikor Jin következik kb., a kút fenekéről jön fel, olyan mélyen kezdi, hogy alig bírja végigénekelni a sorait, majd Kame csatlakozik hozzá, hogy valahogy ketten megbirkózzanak a feladattal.
8. Ami ezután jön, és nagyon tetszik eltekintve Maru gatyájától, az a beatbox és Koki rapje (ami egyébként mindig tetszik). Koki&Maru :heart:
9. És akkor vége a dalnak, de lehet furcsának fogjátok találni, hogy ennyi rossz után, azt mondom a dal egészen szerethető, bár a Keep the faith (amit nagyon szeretek) és a Lips (ezt nem annyira kedvelem) keményebb, rockosabb hangzása után ez a dal visszaesés. De megszerettem, bár nem lesz kedvenc.

És akkor ejtek pár szót a szólókról is:
Mivel egyelőre még csak egy kis előzetest hallottam a dalokból a vélemény még esetleg változhat. Junno dalát nem találtam, még nem hallottam.
Kame, Jin szóló nem tetszik. Koki szóló elmebeteg és jobb verzióban azt hiszem tetszeni fog. Maru-ét szeretem. Ueda dala felemás érzéseket kelt bennem, tetszik is meg nem is. Olyan színtelen hangon adja elő, ami miatt valahogy nem lesz teljesség érzetem.

Na és akkor végre befejeztem. De ezt elakartam mondani, és ismétlem személyes vélemény, senki ne bántódjon vagy sértődjön meg miatta, nem annak szánom, hogy valakit is piszkáljak. Csak egyszerűen véleményt akartam erről nyilvánítani.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 27 Sun, 6:23 pm 
Forum Addict

végülis mindenkinek más tetszik ^^ ezért jó h 6an vannak, mindenki megtalálja a neki tetszőt

Nekem a Don't U ever stop feliratkozott a kedvencek listájára, a Jin és a Koki soloval egyetemben XD a Kame és Junno viszont jócskán le xD a Kamésből az egyetlen ami tetszik az a chuchuchu-s rész X'D
Uedáé meg... olyan semmilyen xD Marué pedig kellemes de nem lesz egy ngay févörit..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 27 Sun, 8:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

mivel Sanako-channal együtt hallgattuk meg a szólókat és néztük meg a perforamncet, kb hasonló a véleményünk, azzal a különbséggel, h talán Sanako-chan próbálta megszeretni Kame szólóját(khmfankhm XD), én meg alapból nem igazán bírom Kamet így inkább nem is próbálkoztam! XDDD

a performance, sztem nagyon jó lett! *0*
elötte a beszélgetésről csak annyit, h mikor Kokira néztem: "ki ültette be a Chester Bennington cosplayert a Kattun közé?" o.O nekem full az jutott eszembe! XD érdekes módon Taguchi egyre normálisabban néz ki!^^ legalább jó tudni, h fejlődőképes!^^ Kame fején besírtam... főképp mikor a táncitánci végén levette a kalapját! x.X kicsit meggyepálnám a stylistot meg Kamet is, h hogy lehet ilyen hajat csinálni?! a ruha még türhető volt deréktól felfelé.
Jinnel semmi problémám nem volt!^^ Ő úgy jó ahogy van! *.*
végül Nakamaru és Ueda... semmi nagy eresztés. Hozták a stílusukat!^^
A dal: Imádom! *0* annyira fülbemászó a dallama! már ott van a telómon az mp3ak között és most is azt hallgatom folyamatosan!

A szólók: Természetesen Jiné és Kokié tarolt! ^__^ a lovejuice fenn is van a telómon szintén! XD (Sanako! a Kokit meg nem kértem el, na mindegy! XD) Kame-é... hát olyan izé... tulajdonképp egyik szólóját sem bírom igazán. >.> a többi szólóra meg egyszerűen nem emlékszem!^^""" nem hagytak mély nyomot bennem! XDD

röviden ennyi a véleményem így többszöri hallgatás után!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 27 Sun, 8:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

No, belehallgatok már ezekbe, eddig nem volt kedvem a sok rossz komment miatt. x'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 27 Sun, 8:51 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
No, belehallgatok már ezekbe, eddig nem volt kedvem a sok rossz komment miatt. x'D

Csak én szoktam itt általában elégedetlenkedni. :oops: Az én véleményemet meg olyan szempontból nézd, hogy tényleg nem vagyok egy nagy Kat-tun fan, nekem a szívem csücske a NewS. Attól még másnak simán tetszik. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 27 Sun, 8:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira: Nyugi, én is kb így vagyok. x'D KAT-TUNék nincsenek a nagy kedvenceim közt, úgy vagyok velük, hogy "jó jó, de van jobb is". De Nakamaru (aki nem Nakamura, mert ma ismét összkevertem őket :beaten:) és Ueda... Akkor is luv! *0*

Most pedig.. komment. ÁJJJEEEEEEEEEE!!!!! O____O Kaméra meg Kokira ki aggatta rá azt iszonyatos szemcsit?! :S Mániáim a szemcsis pasik, de... de... na neeee. ^^;;; Kame feje... Ijj. Szegény szegény. Junno haja végre vmi épeszű, és NEM SZŐKE JEEEE!!!! A szőke iszonyatosan áll neki... >__< A szám. Nem tetszik, olyan átlagos nekem. Mondjuk KAT-TUNék ezt már eljátszották velem párszor, hogy nem tetszett a számuk, utána meg le se lehetett húzni (mármint engem xD) róla hetekig... x'D Mondjuk a rap az mindig jó benne. :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 27 Sun, 9:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Animelover wrote:

Ez az tessék meghallgatni! ^__^ addig nem nézni a rossz kommenteket! XDD

kihagytam, h ma megnéztük a Real Face koncertet... Azt mondtam, h a NewS koncert látványos... akkor erre mit mondjak!?!? *0*
a tracklist eleje annyira nem tartalmazta a kedvenceimet, de a végére sorra jöttek azok a számok amiket imádok!
Elsőre csak 2 szóló miatt akartam megnézni, ki másét, mint Koki-Shortyját és Jin-pinky-ét! XDDD az a két szám luv!
amikor elkezdték mondani, h lassan vége a koncertnek akkor csak lestem, h na ne már ilyen hamar, de aztán 2szer is visszajöttek a színpadra, úgyh nagyon jó volt!^__^
Nakamaru mikor szegényke elkezdett sírni akkor szívesen megölelgettem volna! olyan kis aranyos volt!^^
Most már nekem is letöltődött a koncert, szal lehet, h megnézem mégegyszer!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 27 Sun, 9:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll: Én azt bírtam abban a koncertben, amikor Koki elkezdett dobolni azon a bádoghordón... :beaten: Nakamarunál én meg csak néztem, hogy most izzad, vagy sír?! o__o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 27 Sun, 9:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Animelover wrote:
Doll: Én azt bírtam abban a koncertben, amikor Koki elkezdett dobolni azon a bádoghordón... :beaten: Nakamarunál én meg csak néztem, hogy most izzad, vagy sír?! o__o

de azt figyelted, h annyira ütötte, h a cső a kezében elhajlott? O.O
nekem külön meg volt az a rész mármint csak a koki szóló és direkt vissza tekertem, h most tényleg akkor hajlott el vagy más elötte is meg volt hajlítva? XDD

Nakamaru meg mindkettőt csinálta! XD izzadt is meg sírt is szegény!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 27 Sun, 9:26 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll: Elhajlott?! x'DDDDDD Looooool. x'D
Muramaru-m (új becenév by én :beaten:) meg Ueda meg Jin szólóját szeretném hallani, nem tudja vki hun hallhatnám? :pinky2:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 62  Next

All times are UTC + 1 hour