Nem akartam nyilatkozni, de valahogy a fellépést megnézve, úgy döntöttem elmondom a véleményemet, mint nem Kat-tun rajongó.
Elöször is a link: talk+performance:
http://www.veoh.com/videos/v7060558Me7XZNXG
És akkor a vélemény:
1. Már a beszélgetésnél majdnem szörnyet haltam, mikor megláttam Kame-t, ki az idióta kretén stylist, aki erre a fiúra ezt a borzalmas ruhát és a még borzalmasabb szemüveget adta? Én kirúgnám páros lábbal, hogy vissza se tudjon nézni.
2. Előadás kezdete: a kezdés (mármint a szövegelés, meg a zene) erősen emlékeztet engem Michael Jackson-ra, Kame mozgásával és idióta ruhájával egyetemben.
3. Majdnem elfelejtkeztem Nakamaru nadrágjáról. Szörnyű.
4. Mindezekről eltekitve a dal kellemesen kezdődik, jó a refrén is.
5. Hatalmas pozitívum a Keep the faith és Lips előadások után, hogy végre táncolnak.
6. A 2. refrén után olyan hamisan kezdenek el énekelni, hogy engem kicsit zavar.
7. Mikor Jin következik kb., a kút fenekéről jön fel, olyan mélyen kezdi, hogy alig bírja végigénekelni a sorait, majd Kame csatlakozik hozzá, hogy valahogy ketten megbirkózzanak a feladattal.
8. Ami ezután jön, és nagyon tetszik eltekintve Maru gatyájától, az a beatbox és Koki rapje (ami egyébként mindig tetszik). Koki&Maru
9. És akkor vége a dalnak, de lehet furcsának fogjátok találni, hogy ennyi rossz után, azt mondom a dal egészen szerethető, bár a Keep the faith (amit nagyon szeretek) és a Lips (ezt nem annyira kedvelem) keményebb, rockosabb hangzása után ez a dal visszaesés. De megszerettem, bár nem lesz kedvenc.
És akkor ejtek pár szót a szólókról is:
Mivel egyelőre még csak egy kis előzetest hallottam a dalokból a vélemény még esetleg változhat. Junno dalát nem találtam, még nem hallottam.
Kame, Jin szóló nem tetszik. Koki szóló elmebeteg és jobb verzióban azt hiszem tetszeni fog. Maru-ét szeretem. Ueda dala felemás érzéseket kelt bennem, tetszik is meg nem is. Olyan színtelen hangon adja elő, ami miatt valahogy nem lesz teljesség érzetem.
Na és akkor végre befejeztem. De ezt elakartam mondani, és ismétlem személyes vélemény, senki ne bántódjon vagy sértődjön meg miatta, nem annak szánom, hogy valakit is piszkáljak. Csak egyszerűen véleményt akartam erről nyilvánítani.