MichiruR wrote:
RURUTIA - RESONANCEakit érdekel a mini, az itt megtalálja:
http://jmusic.over-blog.com/article-rurutia-resonance-72856001.htmlSzerintem messze nincs olyan jó, mint a régi albumok, minik. Mondjuk már a Behind the blue sem volt olyan jó, sajnos.
Hát igen. A Water Forest és a Promised Land albumai voltak nagyon jók. Mostanában kb nem ad ki semmit, és amit kiad, az is sablonos. Kár.
2000 és 2004 környékén sokszínűbb volt a jpop, mint most. Nem tudom, hogy hova tűntek azok az emberek, akik akkoriban alkottak. Illetve akikről tudom, hogy hol vannak, azok simán kimerültek. pl Otsuka Ai + akik mögötte voltak, vagy pl Komuro Tetsuya. De akkor meg hol vannak az újak oO?
Néha-néha némelyik előadónál érezhető valami felvillanás, de azok sem tartósak, csak egy-két szám erejéig tartanak. Pl Kamiki Aya 2010ben tudott valamit felmutatni, közben pedig társai, mint Tsuchiya Anna, hullottak mint a legyek.
Mondjuk az egész Avex kirendeltség egy nagy orra bukás az utóbbi pár évben. Csak azt tudnám pozitívan értékelni, amit Amuro Namiéval alkottak, vagy pl a moumoont esetleg. Bár Namie új collab albuma a sok háborús menekülttel kissé erőltetettnek tűnik (+Suzuki Amival és +Hamasaki Ayumival jobb lett volna a lemez >:] ). A Sonysok pl észrevehetően jobban mostanában. Érdemes inkább Jasmine-t, vagy SCANDALt hallgatni, vagy pl a friss miwa (YUI2) nemrég kijött guitarissimo albumát.
Jigsaw wrote:
Ezt nemrég linkelték Aramán:
HYNA - TARATIKA (PV)
Vártam, hogy mikor kezd el vetkőzni, belefért volna. Egyébként olyan Koda Kumis.