Doll wrote:
nah jó azért ez már túlzás! Vannak igen hülye pletykák, és néha nagyon utálom, az ilyen amcsi kamu dogokat! >.> pl.: Pi ott lakott Jinnél 3 hónapig, akkor most már melegeknek is titulálhatók? haggyon má! ez majdnem olyan, mintha én meghívom Sanakot nyaralni, akkor már leszbikus leszek? o.O
nah ez csak egy kis kitörés volt az ostoba fanokra, elnézést!^^""
Az meg, h egyes Juniorok kilépnek, az nem Johnnynak köszönhető, hanem annak, h nembírják! Ez természetes! nem mindenki tud egyszerre suliba járni-tanulni, és egyfolytában próbákra meg fellépésekre járni!
Hát van egy pár hülye pletyka az biztos, ezeken először bevallom először én is őrjöngök, hogy mennyi hülye ember van a világon, később nevettek rajta, hogy na persze.
Amúgy meg egyetértek azzal amit írtál, hát ezt bírni is kell az tuti. A tempót, a nyomást, meg persze a folyamatos harcokat, amit egymás között folytatnak, mert hát biztos nem nagy love&peace van közöttük.
Bár mondjuk erre ott vannak a barátságok, mint például az általad említett Pi-Jin barátság, ami szerintem tényleg az, nem csak kitalált valami. Mármint normális értelemben. Biztos könnyebb, hogy megtudják egymást között beszélni a problémákat, mert hát ugye egy cégnél vannak.