Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 18 Sat, 3:01 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 173 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 8:35 pm 
Forum Addict

o.o hát én sem :O spec. nemtom hogy képzeltem de biztos nem így :X

on: nekem a ya ya yah ismert ezek közül,aztán feloszlott vagyis kiszállt yabu meg hikaru és kb itt meg is áll a tudományom felőlük.
Meg a hey say best! kislemezét is ismerem és az tetszik is :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 8:36 pm 
Forum Addict

Johnny bá, a "kultikus" figura. :lol:
Doll: Az tényleg Johnny bá, én már láttam róla több képet is. :D
Amúgy marhára nem szimpatikus bácsi, legalábbis nekem!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 8:48 pm 
Senior Member

juci wrote:
o.o hát én sem :O spec. nemtom hogy képzeltem de biztos nem így :X

a számból vetted kia szót XD én sem tudom hogy képzelem, de nem így. na midnegy, ez off, elnézést XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 9:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hát nem tom... nekem roppant unszimpi, de egyébként is az már régóta, amióta felröppent a csomó pletyka, h szexuálisan zaklatja a juniorokat...

De azokat viszont bírom, mikor a fiúkák utánozzák a beszédét! XDD főleg a szokásos "YOU"-t! XD de eddig a Kat-tun-osokat hallottam kifigurázni Johnnyt! XD

Egyébként Johnny-bácsis hírek is jöhetnek ide, belefér! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 9:37 pm 
Forum Addict

Amúgy én úgy tudom, hogy már nem Johnny bá, hanem a testvére Mary igazgatja a céget, pletykák szerint azért is, merthogy ahogy Doll említette voltak ill. vannak azok a szexuális zaklatásokról szóló pletykák (fejét elnézve kinézem belőle, már elnézést) és jobbnak látta visszavonulni, habár hivatalosan állítólag nem bizonyítottak rá semmit. Amúgy remélem ez nem igaz, mert ez mindenképpen undorító lenne. Meg a gyerekek csak meséltek volna a szüleiknek róla (vagy nem), de hát nem tudom.
Kat-tun szereti kifigurázni az öreget. :lol: Szerintem az öreg nem veszi túl komolyan, mert már akkor egy pár fenéken billentést kaptak volna. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 9:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Amúgy én úgy tudom, hogy már nem Johnny bá, hanem a testvére Mary igazgatja a céget, pletykák szerint azért is, merthogy ahogy Doll említette voltak ill. vannak azok a szexuális zaklatásokról szóló pletykák (fejét elnézve kinézem belőle, már elnézést) és jobbnak látta visszavonulni, habár hivatalosan állítólag nem bizonyítottak rá semmit. Amúgy remélem ez nem igaz, mert ez mindenképpen undorító lenne. Meg a gyerekek csak meséltek volna a szüleiknek róla (vagy nem), de hát nem tudom.
Kat-tun szereti kifigurázni az öreget. :lol: Szerintem az öreg nem veszi túl komolyan, mert már akkor egy pár fenéken billentést kaptak volna. :D

igen állítólag a menedzsment részt már a nővérkéje igazgatja, ezt én is hallottam vlhol, de egyébként itt egy cikk Johnny bácsi "pletykájáról"... egyébként abban lehet, h igaza van, h sok kisrác azért nem mondaná meg senkinek, h mi történt, mert félnek, h kirúgják őket...
Bár az meg a másik, h pont olyanokat interjúvoltak meg, akik már nincsenek a Johnny's-ban azok meg nem biztos, h megbízható információt adnak! >.>
http://www.nytimes.com/library/world/as ... alent.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 9:54 pm 
Forum Addict

Köszönöm a cikket Doll!
Egyébként csak lehet valami a dologban, ha már többen állítják, sajnos.
Amúgy se valami egészséges dolog az amit a JE csinál a srácokkal, nevezetesen, hogy ha lehet női ruhákba öltözteti őket, tudatosan párokat kreálnak (pár bevallom nekem is van kedvenc párosításom, szégyellem magam :oops: ) ugye lásd Akame, RyoPi meg ehhez hasonló. És ugye szerencsétlen srácokról beszélik, hogy melegek meg mit tudom én. (Bár az sincs kizárva, hogy vannak közöttük, mert hát miért is ne lehetnének). Szerencsétlen Ryo-ra a külföldi fanok ráragasztották, hogy homoszexuális, csak mert segített Uedá-nak vinni a csomagjait. Komolyan mondom ez valahol vicces, mert szerintem jó pár leányzó el is hiszi, hogy ezek titokban együtt élnek meg ilyenek. De ha együtt is élnek, nekünk ahhoz úgysincs semmi közünk.
Na jól kiértekeztem magam ebben a témában.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 9:57 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Köszönöm a cikket Doll!
Egyébként csak lehet valami a dologban, ha már többen állítják, sajnos.
Amúgy se valami egészséges dolog az amit a JE csinál a srácokkal, nevezetesen, hogy ha lehet női ruhákba öltözteti őket..

szerintem az sem túl egészséges, hogy junior csapatokba ennyi fiatal gyereket "összezárnak" hosszú időre.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 10:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nah jó azért ez már túlzás! Vannak igen hülye pletykák, és néha nagyon utálom, az ilyen amcsi kamu dogokat! >.> pl.: Pi ott lakott Jinnél 3 hónapig, akkor most már melegeknek is titulálhatók? haggyon má! ez majdnem olyan, mintha én meghívom Sanakot nyaralni, akkor már leszbikus leszek? o.O

nah ez csak egy kis kitörés volt az ostoba fanokra, elnézést!^^""

Az meg, h egyes Juniorok kilépnek, az nem Johnnynak köszönhető, hanem annak, h nembírják! Ez természetes! nem mindenki tud egyszerre suliba járni-tanulni, és egyfolytában próbákra meg fellépésekre járni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 10:18 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
nah jó azért ez már túlzás! Vannak igen hülye pletykák, és néha nagyon utálom, az ilyen amcsi kamu dogokat! >.> pl.: Pi ott lakott Jinnél 3 hónapig, akkor most már melegeknek is titulálhatók? haggyon má! ez majdnem olyan, mintha én meghívom Sanakot nyaralni, akkor már leszbikus leszek? o.O

nah ez csak egy kis kitörés volt az ostoba fanokra, elnézést!^^""

Az meg, h egyes Juniorok kilépnek, az nem Johnnynak köszönhető, hanem annak, h nembírják! Ez természetes! nem mindenki tud egyszerre suliba járni-tanulni, és egyfolytában próbákra meg fellépésekre járni!

Hát van egy pár hülye pletyka az biztos, ezeken először bevallom először én is őrjöngök, hogy mennyi hülye ember van a világon, később nevettek rajta, hogy na persze. :D
Amúgy meg egyetértek azzal amit írtál, hát ezt bírni is kell az tuti. A tempót, a nyomást, meg persze a folyamatos harcokat, amit egymás között folytatnak, mert hát biztos nem nagy love&peace van közöttük.
Bár mondjuk erre ott vannak a barátságok, mint például az általad említett Pi-Jin barátság, ami szerintem tényleg az, nem csak kitalált valami. Mármint normális értelemben. Biztos könnyebb, hogy megtudják egymást között beszélni a problémákat, mert hát ugye egy cégnél vannak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 05 Thu, 6:56 am 
Forum Addict

Doll wrote:
nagy kep
nem itt nem Jackie Chan a lényeg, sem Takki, hanem az a bácsi Takki mellett!!!
Ha minden igaz, az a bácsi Johnny-san! O.O
*csak azért postoltam, mert én most látom õt elõször*
Jah és bocsi a nagy képért! ^^;

Es ott egy Andy Lau es egy Jacky Cheung is. :heart:
Mit csinalnak ezek ott? Meg tudja mondani vki, hol/milyen alkalombol keszult ez a foto?? o__O

(sry az offert, de ez felkeltette az erdekodesem ^^)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 05 Thu, 8:17 am 
Forum Addict

Djinn wrote:

Es ott egy Andy Lau es egy Jacky Cheung is. :heart:
Mit csinalnak ezek ott? Meg tudja mondani vki, hol/milyen alkalombol keszult ez a foto?? o__O

(sry az offert, de ez felkeltette az erdekodesem ^^)

Hát valamikor tavaly én is láttam ezt a képet és olvastam is róla, de már nem emlékszem pontosan. De mintha a The Myth bemutatója kapcsán lett volna ez e kép, meg emlékszem szó volt róla, hogy Takki fog majd Jackie-vel egy filmben játszani. Andy Lau és Jacky Cheung is gondolom a bemutatón voltak ott, meg ugye mindhárman színészek, énekesek meg miegymás,
meg gondolom jól ismerik egymást, mindhárman elég nagy névnek számítanak, de ez meg gondolom neked nem újdonság. :D
De lehet Doll tudja az oldal címét, ahol erről volt szó.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 05 Thu, 9:19 am 
Forum Addict

Akira wrote:
Hát valamikor tavaly én is láttam ezt a képet és olvastam is róla, de már nem emlékszem pontosan. De mintha a The Myth bemutatója kapcsán lett volna ez e kép, meg emlékszem szó volt róla, hogy Takki fog majd Jackie-vel egy filmben játszani. Andy Lau és Jacky Cheung is gondolom a bemutatón voltak ott, meg ugye mindhárman színészek, énekesek meg miegymás,
meg gondolom jól ismerik egymást, mindhárman elég nagy névnek számítanak, de ez meg gondolom neked nem újdonság. :D
De lehet Doll tudja az oldal címét, ahol errõl volt szó.

Koszi szepen az infot. ^^
Nagyon jol fest Jackie melegitoben, mig a tobbiek bali ruhaban feszitenek... XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 05 Thu, 2:08 pm 
Forum Addict

Doll-chan: hát letagadod h járunk? T_T XDDD

jó ez a topic :D
néztem h van JJ Express is, őket szereteeeem XD áh nemazért ám mert ott van Hasshi, Takaki, Daiki, Inoo meg Ryutaro is volt még XDD

tegnap néztem LJn, h Inno-t látták egyik Hello Projectes csajjal randizni, képek meg videk is vannak, remélem nem lesz baj belőle o_o nem akarom h kirúgják Inoo-chant XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 05 Thu, 8:00 pm 
Elite Member

Nekem is jöhetnek ajánlatok Junioroktól! Nem csapatok,mert nagyjából ismerem,hanem konkrét dolgok tőlük^^

ez a Johhny ügy meg...szerintem eleve nagyon beteg dolog lánykákat és fiúcskákat 12évesen összegyűjteni és megvárni h nagykorúak legyenek és ha akkor sem kellenek*ergo juniorok maradnak világ életükben* akkor szépen lassan kidobni őket mikor már jól meg vannak csócsálva és testileg-lelkileg kihasználva.
izé..most belegondoltam h ha azok akik nemet mondtak a szexuális zaklatásra repültek és mégis összeállt a KAT-TUN..nem,mégsem gondolok bele.
Meg rengeteg erőfeszítésükbe kerül ezeknek a fiúknak h ők legyenek a legjobbak,hogy 1x debütálhassanak és akiknek nem jön össze,kinőnek a korból és eltűnnek örökre.És közben egy csomó idejük ment kárba.
Persze ez business :P és naon off,bocsi

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 173 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour