Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 4:49 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 194  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 2:12 pm 
VIP Member

bylon wrote:

a bekeretezettre, azér írtam hogy [kriksz-kraksz]. ha odaviszed a kurzorod, akkor alul az internet explorerben látható is lesz a link hozzá.

múúúú (copyrighted by case)

ok ok megvagyon ^^

"múúú" ? :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 2:24 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Locdog_Mc wrote:

ok ok megvagyon ^^

go Locdog_Mc go! sok sikert hozzá! ^^

Quote:
/me láma
"múúú" ? :shock:

:moo: akkor legyen moooo!

(*kills herself*)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 2:24 pm 
VIP Member

bylon wrote:

szerk. akkor ezt most fölöslegesen írtam? hjthzjlighfnmiougfggdgdvm,l,

gomen ^^" pont abban a pillanatban jöttem rá, hogy írtad is. De nem szabad ám káromkodni ártatlan lelkű olvasók is vannak itt
^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 2:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Zseniális Music Videók Seo Taiji legutóbbi Vol. 7. albumához:

Heffy End:
Image

Robot:
Image

Live Wire:
Image

katt a képekre a letöltéshez, jobbanmondva, a mytaiji site-ra vezet, ahol a .exe fájlt kell letölteni! ^^ Szebb napokon 30 kb/secundum sebességeggel, egy/másfél óra alatt. Miután letöltöttük az exe fájlt, rákattintunk és az kitömöríti magát! Telepített koreai karakterek híján csupa kérdőjel ( ->????????´) közt kell kiigazodnunk. A bal alsó sarok-ban levő ???? -re kell kattintani, hogy meggekződjön a kitömtörítés. Majd mikor ez megtörtént nyomunk a felbukkanó ???-re (halál nyugodtan) egy okét.
adja magát, nem lehet elrontani semmit....a fájl neve melletti ????-re kattintva megadhatjuk, hogy melyik mappába kívánjunk kiötömöríteni, ha nem jó az ahol van.... tökeccerű!

Last edited by bylon on 2005 Jan 08 Sat, 5:58 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 5:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

A 6. Ultramania albumhoz készült MV-k

Ultramania

Image

( két mpeget találtok, az mpeg1-en biztos a normál videó van, de hogy a nagyobbik mpeg2 alatt mi látható...lövésem sincs)

Internet War ( highly recommended !!! by me)

Image

Feel the soul , avagy Dae kyung sung, avagy Metropolis

Image

**** LIVE*****

MBC music camp 2000. 09. 30
clicc

MBC music camp 2000. 10. 14 ( hey, ez jó! ezt félig láttam! ^^" ._. Az Orange-t biztosan elénekli benne, + még utána is lehet vmi...kiráz a rideg, ahogy a közönség együtt énekel vele, meg skandálja a nevét! :love3: )
klakk

MBC music camp 2000. 10. 21 (ez már volt lenn is-a ketreces-)
klakk

MBC mucic camp 2000. 10. 28
kliki

MBC mucic camp 2000. 11. 18
klyki

MBC music camp 2000. 11. 25
clicc hier

ez az MBC music camp valami olyan lehet, mint az MTV-n egy live zenei műsor. o_O .

Last edited by bylon on 2005 Jan 13 Thu, 12:30 am, edited 4 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 6:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

időrendben visszafele haladván.... 5. album

TAKE ONE:
Image

TAKE TWO:
Image

TAKE FIVE:
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 8:29 pm 
VIP Member

na végre lejött a take one, egész érdekes, főleg hogy videóklippként ilyen látványvilággal van megáldva!
zeneileg is sajátos, csak nemtom hogy a minőség miatt tűnik tompának az ének, vagy direkt ilyennek szánták.
és a többi take... résszel összefügg ez? vagy azok teljesen különállóak?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 10:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Locdog_Mc wrote:
na végre lejött a take one, egész érdekes, főleg hogy videóklippként ilyen látványvilággal van megáldva!
zeneileg is sajátos, csak nemtom hogy a minőség miatt tűnik tompának az ének, vagy direkt ilyennek szánták.
és a többi take... résszel összefügg ez? vagy azok teljesen különállóak?

ugye milyen jó?!! :smile2: Az ének direkt van a zúzós hangszerek hátterében! Hogy összefüggnek-e? Hát nézd meg őket és megtudod! :grin: Najó, számomra teljesen különbözőek! Hacsaknek közös bennük az, hogy nem az énekesen és a zenekaron van a hangsúly...a későbbi klippekben többet lehet látni őket élőben. DE még mindig nem annyira, mint egy random visual -kei klippben. Naigen, ez nem is v-kei! ^^" *direkt mondja, mer' úgy tudja, Locdog nem szereti általában a PV-ket* :angel: *erősen ajánlja Seo Taijit klippjeit* :angel:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 10:51 pm 
VIP Member

bylon wrote:

ugye milyen jó?!! :smile2: Az ének direkt van a zúzós hangszerek hátterében! Hogy összefüggnek-e? Hát nézd meg őket és megtudod! :grin: Najó, számomra teljesen különbözőek! Hacsaknek közös bennük az, hogy nem az énekesen és a zenekaron van a hangsúly...a későbbi klippekben többet lehet látni őket élőben.

:shock: mire mindet letöltöm, szakállat eresztek ^^"
de egy internet war-t legalább megeresztek.
igen, tetszett ez így, de persze még sokat kell hallgatnom, hogy a hangzásvilágát kellően megszokjam, átéljem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 11:37 pm 
VIP Member

bylon wrote:
későbbi klippekben többet lehet látni őket élőben. DE még mindig nem annyira, mint egy random visual -kei klippben. Naigen, ez nem is v-kei! ^^" *direkt mondja, mer' úgy tudja, Locdog nem szereti általában a PV-ket* :angel: *erősen ajánlja Seo Taijit klippjeit* :angel:

^^" igen, ez valahogy így van, nagyon kevés kivétel van, és lehet pont a fenten említett ok miatt :sweatdrop: :peace:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 09 Sun, 12:09 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

megértem! ^^" mondjuk az Internet War klipp épp elég bandaközpontú~de nem olyan formában, mint egy v-kei cucc. Taiji nagyon úgy mozog mint a Korn énekese! ^^ (ehh, majcsak megjegyzem a nevét.)

Nagyon hosszú már a szakállam. De épp töltök egy Feel the soul című cuccot Taijitól, és egész szépen csordogál, egy órán belül de is ér! ^^ (addig még *ásít* olvasok)

szerk. én idióta! most jövök rá, hogy a Feel the soul aza kedvenc számom a Dae kyung sung!!!!!!!! *nézi a videót és nagyon happy* majd belinkelem fenn a többi Ultramaniás cucc közé! YE!

Last edited by bylon on 2005 Jan 09 Sun, 12:22 am, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 09 Sun, 12:21 am 
VIP Member

bylon wrote:
megértem! ^^" mondjuk az Internet War klipp épp elég bandaközpontú~de nem olyan formában, mint egy v-kei cucc. Taiji nagyon úgy mozog mint a Korn énekese! ^^ (ehh, majcsak megjegyzem a nevét.)

Johnatan Davis (na jó a keresztenevét lehet nem jól írtam ^^"), ő a KoRn frontembere, hihetetlen mód jó előadásmóddal megáldva!

nah, ha tényleg úgy mozog Taiji, akkor ez egy nekem való videó, nagyon kiváncsi vagyok rá.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 09 Sun, 12:25 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Locdog_Mc wrote:
bylon wrote:

Johnatan Davis (na jó a keresztenevét lehet nem jól írtam ^^"), ő a KoRn frontembere, hihetetlen mód jó előadásmóddal megáldva!

nah, ha tényleg úgy mozog Taiji, akkor ez egy nekem való videó, nagyon kiváncsi vagyok rá.

a mikrofonmarkolása olyan! ^^" ( a Live Wire-os videó az összehasonlítási alapom) ^^" Viszont Taiji headbangel mint ááállat. Nem is headbangel...testbangel!

és kösz, akkor Mr. Davis

Last edited by bylon on 2005 Jan 09 Sun, 12:29 am, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 09 Sun, 12:29 am 
VIP Member

mikrofonmarkolás XDDD
igen, a buck-tickes állványhoz igen hasonló, arról lehet vitatkozni, melyik jobb, esztétikailag a korn féle, de a célra inkább felel meg a b-t-s ^^"

ha esetleg gondolod, én el tudlak látni néhány korn féle dologgal, ha nincs kedved letölteni, és érdeklődést mutatsz annak irányába 8)

(miért nem lett nyitva egy külön seo taiji topic? :P)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 09 Sun, 12:34 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Locdog_Mc wrote:
mikrofonmarkolás XDDD
igen, a buck-tickes állványhoz igen hasonló, arról lehet vitatkozni, melyik jobb, esztétikailag a korn féle, de a célra inkább felel meg a b-t-s ^^"

ha esetleg gondolod, én el tudlak látni néhány korn féle dologgal, ha nincs kedved letölteni, és érdeklődést mutatsz annak irányába 8)

(miért nem lett nyitva egy külön seo taiji topic? :P)

először a B-T-s mikrofont is női testnek néztem, én a naiv.

és köszi, amit korábban hallottam KoRn-tól nagyon bejött akkoriban is, és most is...meghát most a Taij féle megközelítésből! Sz'al köszi a felajánlást! ^^

Taiji topic... :puppydogeyes: ...de akkor át kell pakoljak oda ezt-azt! *lusta* :sweatdrop: *nemislusta*

meg ugye szoktam itten a Nell-ről is hadoválni! :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 194  Next

All times are UTC + 1 hour