Miharu wrote:
Hát sztem ez úgy volt, hogy Jin volt a legnépszerűbb (a női magazinokban nyerte sorra a legkívánatosabb szerető stb. díjakat), aztán mintha a JE direkt le akarna szedni a népszerűségéből... úgy hogy nincs doramákban nagyon, meg elengedték külföldre (jó persze itt vitatkozhatunk hogy miért is volt az persze ^^)... Kamét meg látványosan promotálták, sztem azért hogy ő legyen népszerűbb, azt passzolom hogy miért... Jin nem is próbálkozik nagyon, ő csak... egy ilyen férfiállat típus xD *személyes vélemény természetesen*
De nekem mindegy, én mindkettejük számára (sőt Junno és Maruéra is) kíváncsi vagyok
Jin szólói eddig mind bejöttek, remélem nem törik meg a sorozat ^_^
Hát Jin egyébként se játszott olyan sok drámában. És tényleg én is láttam, hogy elég sok helyen volt mindenféle szavazás, ahol rendre ő nyert, Kame meg mindig 2. volt. Nem értem miért kéne letörni valaki népszerűségét?
Miért lenne érdeke ez a cégnek, hacsak nem büntetni akarják valamiért a fiút.
Mondjuk én ezeknek a szavazásoknak hiszek is meg nem is. Régebben olvastam, hogy régen állítólag bántották Kame-t a rajongók (gondolom Jin rajongók voltak, vagy ki tudja) és Jin volt aki megvédte. Utána meg, hogy utálják egymást, mert Kame előbb debütált Yamapival, mint a Kat-tun-al. (Mondjuk ha ez fájt Jin-nek, akkor azt hiszem duplán fájt, mert ugye Yamapi az egyik legjobb barátja, szerintem ő is szívesen énekelte volna vele ezt a dal, ha választhatott volna.)
Ez olyan, hogy Kame és Yamapi állítólag ki nem állhatják egymást, de a Nobuta wo Produce után még is összemelegedtek kicsit. Mondjuk a Seishun Amigo-s felvételeken is látszott, hogy nem vesznek meg egymásért. Régen egyébként Kame sokat beszélgetett vele, de aztán megromlott valami (talán Jin állt közéjük, el tudom a fiúról képzelni, nehogy már te is jobban legyél a legjobb barátommal, és most ezt nem bántásként mondom, nem akarom Jint bántani.)
Most februárban meg Kame az egy One pound Gospel-t népszerűsítő interjúban meg azt mondta, hogy Jin és Yamapi az akivel a legtöbbet lóg mostanság. Yamapi viszont egy halvány utalást se tett a Jweb-jében Kame-ról, Jinről igen, 2 napig Dragon Ballt- néztek stb. Pedig Pi aztán arról hírhedt, hogy a bejegyzéseiben semmi másról nincs szó mint: család, barátok, kaja. Na akkor most mi van. Szeretjük egymást vagy nem?
Ezt mi az életben nem fogjuk megtudni az tuti.
Na jól van, mára befejeztem a doktori diszertációmat.
Remélem egyik Kat-tun rajongóknak sem léptem bele a lelkivilágába, ha igen elnézést, nem állt szándékomban. Ez csak a saját személyes véleményem, annak alapján amit láttam, olvastam.
Amúgy meg én mindenki szólóját kíváncsian várom, bár Ueda-t nem igazán szívlelem, Junno meg remélem nem egy újabb Samurai Love Attack-al adományoz meg minket, mert akkor én meg Heart attackt-et kapok.

Jin szólói egyébként nekem is tetszenek, bár egyébként nem vagyok igazán Kat-tun rajongó, inkább a NewS áll közelebb a szívemhez.
De mint ember kedvelem Koki-t (bár néha őt fejbe verném egy-két nyilatkozatáért), meg Nakamarut. Kame meg aranyos a drámákban, de a tévéműsorokban általában nem szeretem. Jin-t nem igazán kedvelem. Junno-t meg még nem tudtam hová tenni, Uedát viszont határozottan nem szívlelem valamiért, de én se tudom megmagyarázi, hogy miért.
Na ahhoz képest, hogy nem szeretem a Kat-tun-t jó kis pletykahalmazt írtam itt össze, én se vagyok normális.