Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 4:22 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 62  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 26 Wed, 8:20 pm 
Elite Member

Doll wrote:
Bár Kame nagyon szeszélyes embernek tűnik. amikor minden hepihepi akkor tök édes viszont amikor látszik, h bal lábbal kelt fel akkor, olyan rémisztően tud nézni, h itt a monitor előtt félek!^^"" De ez már teljesen magán vélemény! ^^"""

Uh, bár ő a legnagyobb kedvencem, ezt én is így látom, Kame elég scary tud lenni ha morcos o___o" De azért kawaii és imádoom ^w^ <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 26 Wed, 8:36 pm 
Senior Member

Doll: hihi, én Jinbuzi vagyok, tulképp ha ő nem lenne, akkor csak a zenét hallgatnám (mert az jó :D), de így azért nézek néha tévéműsort meg képeket is XD
Régebben mondjuk, még debüt előtt, akkor még sokkal több mindent néztem róluk, mert kicsik és kawaiik voltak... mostmár olyan... nagyon manwhore lett mindenki XD (persze ezt nem bánom annyira, höhö.. de más a fíling) és végülis nincs időm havonta 4 újságból a képeket megnézni, úgyhogy ilyen téren totál le vagyok maradva XD Kamet is szeretem :D a többieket is, csak Uedát nem annyira ^^;

Kedvenc számom talán a Harukana yakusoku, mint első szám aminél már tudtam hogy ők kik, és ami miatt megszerettem őket ^o^ bár Real Face, She Said, LIPS és Keep the Faith is nagyon ott van, a Pinky mellett 8)
PV-ket annyira megmondom őszintén nem szeretem különösebben, nem túl izgik, de látványilag talán a LIPS a legjobb, mert ott Kame mindent visz, tiszta Aoi (sztem Kame closet Aoi fan) és nagyonsexxxxx :oops:

Nah ez kicsikét hosszúra nyúlt, gomen ^^;;
Nem tud vki vmi hírt hogy mikor lesz új single/album? Mostmár igazán ideje... volt már 3 single kiadva, legutóbbi album is egy éve már hogy kijött...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 26 Wed, 8:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Miharu: Nem szereted a kislányom? XDD hát igaz, h egy jó nagy bitch lett! XD
mostani képeket meg se nézem! >.< mindegyiknek rámászott vlmi szörcsomó az arcára, legalábbis Kamenak meg Jinnek, elég volt egy pillantás és a hajam égnek állt, mert bele gondoltam, h mi lesz ha a többiek követik a példát!

miért aggódik mindenki a postjai hosszúsága miatt? o.O nem az a cél, h két mondatban fejezze ki az ember magát! mindenki fejtse ki a véleményét, ha már fórum!^___^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 1:02 am 
Senior Member

^Igen, igen, csak pl van aki tudom hogy nem fogja elolvasni csak mert hosszú, és az meg olyan izé mert akkor meg minek írom le XD DE jah, szófosásom van meg grafomán vagyok xD

Öhh gomen egyébként ^^;;; de jah, LOL, szőrcsomók XDDDDDD azokból csak 1 db Jineset láttam eddig még... nem tudom meg merjem-e nézni a többit! LOL!!!! Najó megyek nézek! :lol:

:shock: :shock: :shock:

TEJÓÉG MIEZ. ÚRISTEN. KAME, HOGY NÉZEL KI?! Még ki is van szőkítve az a pár szőrszál... Jin is... wááá NÓÓ... oké, így sem rúgnám le az ágyamról egyiket se, de ez azért mégis túlzás... már Koki eredeti természetes hidrogénszőke bajuszától is rázott a hideg XD;

Junno haja viszont cuki x3

Bár én nem értem. Én teljesen ki vagyok békülve a szép eredeti fekete ázsiai hajszínnel... miért kell festeni meg göndöríteni meg anyámkínja... nem ellenzem konkrétan, de számomra a fekete a legszekszibb xD Valaki egyetért velem, vagy csak én vagyok mutáns? :D (ez a vkei együttesekre persze nem vonatkozik, mert ott a része az egész shownak, de itt azért nem kéne... szerintem)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 5:45 pm 
Senior Member

Miharu wrote:
...számomra a fekete a legszekszibb xD Valaki egyetért velem, vagy csak én vagyok mutáns? :D (ez a vkei együttesekre persze nem vonatkozik, mert ott a része az egész shownak, de itt azért nem kéne... szerintem)

Sztem is. °_°b
Részemről odáig lennék, ha természetes fekete hajam lehetne. Ménkű ebbe a kaukázusi vonalba. xD (viszont annak kifejezetten örülök, hogy nem húzott szemem van :333 )

öm, on: belekukkantottam a Lips making-be, és Koki ment volna inkább Arashiba, jobb környezet az neki. :beee3:
Junnoban meg nem csalódtam, olyan mulya. x)
Nakamarutól meg ez a "Don't take my selling point", amikor Jin beatboxol, nagyon tetszett. : D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 7:16 pm 
Forum Addict

Mitsu wrote:
Uh, bár õ a legnagyobb kedvencem, ezt én is így látom, Kame elég scary tud lenni ha morcos o___o" De azért kawaii és imádoom ^w^ <3
Nekem is ő a kedvenc :D Mondjuk így az a bajom, hogy nem tudok Kame meg Jin között igazán választani, de ha nagyon muszáj akkor Kame ^^

most néztem ilyen Shounen clubos vagy milyen showt, amiben azt kellett kitalálniuk h Jin 3.as korában egy iskolai színdarabban milyen szerepet játszott XDDDD Hófehérke hercege, kakas a brémai muzsikusokból vagy vmi japán meséből szörny XDDD *meghalt*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 03 Thu, 8:08 am 
Forum Addict

Don't U ever stop címen május 14-én új Kat-tun kislemez lát napvilágot. Valahogy sejtettem 8-án NewS, utána meg Kat-tun.

(Mondjuk 4féle kislemez, ez már tényleg a rajongók zsebének kifosztása. Akkora pofátlanság ez már, de a tinilányok úgy is megveszik kint, főleg, hogy pl. cselesen Kame és Jin dalát is két különböző lemezre tették. Aki szereti mindkettőt, ne adj Isten mindegyik fiú szólóját szeretné megkaparintani, vegye meg mindhárom kiadást. Na de ez csak az én személyes véleményem. Mondjuk nem értem minek a normal edition, igaz amint látom az jóval olcsóbb. A kispénzű rajongókra is gondoltak. Mekkora pozitívum ebben a pénzéhes világban.)
Forrás:
http://kinkikids.wordpress.com/2008/04/ ... -14th-may/

Limited Edition 1
1.DON’T U EVER STOP/KAT-TUN
2.Song by Kamenashi
3.Song by Taguchi
4.Kamenashi’s Song (Original Karaoke)
5.Taguchi’s song (Original Karaoke)

Limited Edition 2
2.Akinishi’s Song
3.Tanaka’s song
4.Akinishi’s Song (Original Karaoke)
5.Tanaka’s song (Original Karaoke)

Limited Edition 3
2.Ueda’s Song
3.Nakamaru’s Song
4.Ueda’s Song (Original Karaoke)
5.Nakamaru’s Song (Original Karaoke)

Normal Edition
1.DON’T U EVER STOP
2.DON’T U EVER STOP(オリジナル・カラオケ)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 03 Thu, 1:03 pm 
Senior Member

Uhhh, na igen, 1 számért (+karaoke) nem vennék meg egy single-t o_O De azon én is nevettem hogy tényleg cselesen külön van Kame meg Jiné... de azért sajnálom szegény Marut meg Uedát, az ő editionjük fogyott eddig legkevésbé (egy kínai blogban volt, hogy Jin+Kokiét rendelték eddig legtöbben, utána Kame+Junno, végül Uedáék, és aztán a regular XD)

Remélem, jók lesznek a szólók *O* mert valahogy az az érzésem, hogy rá fognak kerülni az albumra is, majd ha lesz~ mivel ugye JE-nél bevett szokás szólókat pakolni rá XD Sajnáltam is vazze, hogy a Pinky nem került rá a Cartoon KAT-TUNra, pedigpedigpedig.... 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 03 Thu, 4:39 pm 
oshare booty
oshare booty

sok szóló! érdekesnek tűnik..!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 03 Thu, 7:25 pm 
Forum Addict

Miharu wrote:
Uhhh, na igen, 1 számért (+karaoke) nem vennék meg egy single-t o_O De azon én is nevettem hogy tényleg cselesen külön van Kame meg Jiné... de azért sajnálom szegény Marut meg Uedát, az ő editionjük fogyott eddig legkevésbé (egy kínai blogban volt, hogy Jin+Kokiét rendelték eddig legtöbben, utána Kame+Junno, végül Uedáék, és aztán a regular XD)

Remélem, jók lesznek a szólók *O* mert valahogy az az érzésem, hogy rá fognak kerülni az albumra is, majd ha lesz~ mivel ugye JE-nél bevett szokás szólókat pakolni rá XD Sajnáltam is vazze, hogy a Pinky nem került rá a Cartoon KAT-TUNra, pedigpedigpedig.... 8)

Hát igen, lehet le akarják mérni ki a népszerűbb Kame v. Jin? :D Végülis az eladás lehet egyfajta mérce, ha az elvakult rajongók beindulnak, akkor lesz ereszd el a hajam. (Mert sajna van egy jó pár nem normális külföldi fan.)
Majd most a Kame meg Jin imádok vitatkozhatnak, melyik fiú a népszerűbb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 03 Thu, 8:24 pm 
Forum Addict

Akira wrote:
Miharu wrote:
Uhhh, na igen, 1 számért (+karaoke) nem vennék meg egy single-t o_O De azon én is nevettem hogy tényleg cselesen külön van Kame meg Jiné... de azért sajnálom szegény Marut meg Uedát, az õ editionjük fogyott eddig legkevésbé (egy kínai blogban volt, hogy Jin+Kokiét rendelték eddig legtöbben, utána Kame+Junno, végül Uedáék, és aztán a regular XD)

Hát igen, lehet le akarják mérni ki a népszerûbb Kame v. Jin? :D Végülis az eladás lehet egyfajta mérce, ha az elvakult rajongók beindulnak, akkor lesz ereszd el a hajam. (Mert sajna van egy jó pár nem normális külföldi fan.)
Majd most a Kame meg Jin imádok vitatkozhatnak, melyik fiú a népszerûbb.

Van ilyen szavazás h ki a legnépszerűbb JOhnny'sos XD és Yamapi meg Kame voltak első két helyen, harmadik helyen meg MatsuJun O_o meg cosmó ideig ő vezetett XDD most nemtudom mi az állás, de mikor utoljára néztem KÍame volt elől XD Jin meg olyan 6. helyenXD

tegnap néztema CD-ket és a Kamés már out of press volt délután, pedig tegnaptól lehetett rendelni XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 03 Thu, 8:36 pm 
Senior Member

Hát sztem ez úgy volt, hogy Jin volt a legnépszerűbb (a női magazinokban nyerte sorra a legkívánatosabb szerető stb. díjakat), aztán mintha a JE direkt le akarna szedni a népszerűségéből... úgy hogy nincs doramákban nagyon, meg elengedték külföldre (jó persze itt vitatkozhatunk hogy miért is volt az persze ^^)... Kamét meg látványosan promotálták, sztem azért hogy ő legyen népszerűbb, azt passzolom hogy miért... Jin nem is próbálkozik nagyon, ő csak... egy ilyen férfiállat típus xD *személyes vélemény természetesen*

De nekem mindegy, én mindkettejük számára (sőt Junno és Maruéra is) kíváncsi vagyok :)
Jin szólói eddig mind bejöttek, remélem nem törik meg a sorozat ^_^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 03 Thu, 10:22 pm 
Forum Addict

Miharu wrote:
Hát sztem ez úgy volt, hogy Jin volt a legnépszerűbb (a női magazinokban nyerte sorra a legkívánatosabb szerető stb. díjakat), aztán mintha a JE direkt le akarna szedni a népszerűségéből... úgy hogy nincs doramákban nagyon, meg elengedték külföldre (jó persze itt vitatkozhatunk hogy miért is volt az persze ^^)... Kamét meg látványosan promotálták, sztem azért hogy ő legyen népszerűbb, azt passzolom hogy miért... Jin nem is próbálkozik nagyon, ő csak... egy ilyen férfiállat típus xD *személyes vélemény természetesen*

De nekem mindegy, én mindkettejük számára (sőt Junno és Maruéra is) kíváncsi vagyok :)
Jin szólói eddig mind bejöttek, remélem nem törik meg a sorozat ^_^

Hát Jin egyébként se játszott olyan sok drámában. És tényleg én is láttam, hogy elég sok helyen volt mindenféle szavazás, ahol rendre ő nyert, Kame meg mindig 2. volt. Nem értem miért kéne letörni valaki népszerűségét?
Miért lenne érdeke ez a cégnek, hacsak nem büntetni akarják valamiért a fiút.
Mondjuk én ezeknek a szavazásoknak hiszek is meg nem is. Régebben olvastam, hogy régen állítólag bántották Kame-t a rajongók (gondolom Jin rajongók voltak, vagy ki tudja) és Jin volt aki megvédte. Utána meg, hogy utálják egymást, mert Kame előbb debütált Yamapival, mint a Kat-tun-al. (Mondjuk ha ez fájt Jin-nek, akkor azt hiszem duplán fájt, mert ugye Yamapi az egyik legjobb barátja, szerintem ő is szívesen énekelte volna vele ezt a dal, ha választhatott volna.)
Ez olyan, hogy Kame és Yamapi állítólag ki nem állhatják egymást, de a Nobuta wo Produce után még is összemelegedtek kicsit. Mondjuk a Seishun Amigo-s felvételeken is látszott, hogy nem vesznek meg egymásért. Régen egyébként Kame sokat beszélgetett vele, de aztán megromlott valami (talán Jin állt közéjük, el tudom a fiúról képzelni, nehogy már te is jobban legyél a legjobb barátommal, és most ezt nem bántásként mondom, nem akarom Jint bántani.)
Most februárban meg Kame az egy One pound Gospel-t népszerűsítő interjúban meg azt mondta, hogy Jin és Yamapi az akivel a legtöbbet lóg mostanság. Yamapi viszont egy halvány utalást se tett a Jweb-jében Kame-ról, Jinről igen, 2 napig Dragon Ballt- néztek stb. Pedig Pi aztán arról hírhedt, hogy a bejegyzéseiben semmi másról nincs szó mint: család, barátok, kaja. Na akkor most mi van. Szeretjük egymást vagy nem?
Ezt mi az életben nem fogjuk megtudni az tuti.
Na jól van, mára befejeztem a doktori diszertációmat. :D
Remélem egyik Kat-tun rajongóknak sem léptem bele a lelkivilágába, ha igen elnézést, nem állt szándékomban. Ez csak a saját személyes véleményem, annak alapján amit láttam, olvastam.
Amúgy meg én mindenki szólóját kíváncsian várom, bár Ueda-t nem igazán szívlelem, Junno meg remélem nem egy újabb Samurai Love Attack-al adományoz meg minket, mert akkor én meg Heart attackt-et kapok. :D Jin szólói egyébként nekem is tetszenek, bár egyébként nem vagyok igazán Kat-tun rajongó, inkább a NewS áll közelebb a szívemhez.
De mint ember kedvelem Koki-t (bár néha őt fejbe verném egy-két nyilatkozatáért), meg Nakamarut. Kame meg aranyos a drámákban, de a tévéműsorokban általában nem szeretem. Jin-t nem igazán kedvelem. Junno-t meg még nem tudtam hová tenni, Uedát viszont határozottan nem szívlelem valamiért, de én se tudom megmagyarázi, hogy miért.
Na ahhoz képest, hogy nem szeretem a Kat-tun-t jó kis pletykahalmazt írtam itt össze, én se vagyok normális. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 04 Fri, 12:59 am 
Senior Member

Igen, mi lenne itt ha még szeretnéd is a KAT-TUNt... XDDDDD :D Nembaj amúgy XD
Hmm, Uedát mint már mondtam vhogy én se annyira ^^; viszont a számai tetszenek (pl Sparking meg Love in snow) ^^ Junno-tól én is mikor meghallottam a Samurai love attackot, majdnem szívbajt kaptam, de vhogy a szívemhez nőtt a baromsága, azzal a dalszöveggel XD ráadásul élőben előadva sztem borzasztó idiótán aranyos volt :D a szarvakkal a fején... és ő legalább élőben énekelte a szólóját, nem úgy mint az összes többi delikvens :roll: És rohangált is hozzá XD

Az meg, hogy mi megy a színfalak mögött, szerintem sosem fog napvilágra kerülni... hacsak nem egy gyerekmolesztálós ügy kapcsán :? Mert vannak ám ott dolgok, az fix... 12 éves gyerekeket így összezárni évekig... nem tesz az jót senkinek. De ez már más téma, majd lehet írok belőle vmi tanulmányt eccer, érdekes lenne :D *Miharu mostmár mára befejezte és elmegy aludni*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 04 Fri, 3:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hmm... arra a JinxKoki singlere NAGYON kíváncsi leszek! remélem benne lesz rendesen a Koki féle rap vonulat, meg az a jófajta seggrázós zene! XD nem tudom miért, de éjjel-nappal az megy, olyan addiktív! *0*
Kame-t nem szeressük... Junnot se... de azért egye fene, meghallgassuk! XD Nakamarut meg kötelező meghallgatni(nah jó nekem biztosan), érdekel, h a kis koala mit alkot! ^___^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 62  Next

All times are UTC + 1 hour