Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 18 Sat, 4:14 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 2:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

marcsi568 wrote:
csodaember

az Higashi! xD (tessék leütni. könyörgök. különben sose hagyom abba. :'D)

és én se vagyok Tegoshitól elájulva XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 2:54 pm 
Elite Member

Csodaember? Tegoshi? Na ne röhögtessél már. XD Oké, van hangja, de ettől nem lesz csodaember. Férfi meg mégúgyse. Nyúzt baromirég nem néztem. Őszintén szolva nekem a Never Ending Wonderful Story sem tetszett, egy dolog kivételével, mikor a KoyaShige páros a hotelszobában mulatott a Nyúz zenékre. XD (ugye az a NEWS-n volt? XD)

Yep, bár kezdtek azért a többiek is valamilyen szinten kitűnni, de most visszaestek abba a gödörbe ahonnan indultak. Rohadtul nem Ryo hibája, mert bakker azért két együttesben dolgozni.... emelem a kalapom azelőtt, aki ezt utánacsinálja.
Jaj ne is mondd. HOVA. Volt mennyi? 4-5 kislemezük és már dvd. Beszarok komolyan. Azt észrevettem, hogy az Johnny's kezd kicsit leereszteni, nade ennyire..... :/

A BB-be bele se néztem, a fentebb említett okaim miatt XD Nem rossz színész, de az arcberendezésén lehetne kicsit alakítgatni. A kifejezéstelen arcát nagyon nem bírom, a műmosolról nem is beszélve.... Amit a Code Blue-ban művelt... piszkálta a körmét, néha megszólalt, de az arca végig ugyanolyan volt.

Jin nagyon nem tud színészkedni, viszont Yoko meglepően jól tudja játszani a gonoszt/gazdag fiúkát. Yuukan Clubban imádtam. *_* Kaméval csak az a baj, hogy ő is szinte mindig ugyanolyan szerepeket kap. Ryo meg... hát igen, Ryo. <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 3:45 pm 
Member

ennyi! leszavaztatok! XD nembaj, én maradok Tego mellett:D

Am Kame tényleg nagyon jó színész, jobb mint Jin.
én megnéztem a BB-t és nagyon tetszett, sztem semmi baj nem volt vele. De azért Pi nem olyan rossz színész és a Code Blue-nak most forgatják a 2.évadát.

egyébként téll lesz TegoMassu DVD.. amit én várok, dehát látom itt a többség nem :/

a WPD-dvdhez annyit h szerintem nagyon jó volt:D a 2.dvd végén ahogy kei-chan lehúzta Pi pólóját *--* meg amikor Tego beállított lány cuccban.. azon összeröhögtem magam XD az mc részben meg nagyon hülyék.. ugy bírom amikor Shigé-t piszkálják, az olyan vicces xD
am Ayumi az NewS volt, és téll KoyaShige duo:D

kicsit szomorú vagyok, hogy ennyire leírjátok őket :( nem csak Tego-t.. mindenkinek megvan a maga véleménye a tagokról. hanem az egész NewS-t... nah mind1

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 3:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

de hát Tegoshi&Jin (van valami beceneved? csak hogy kelljen ezt mindig így kiírni, ha nem baj. o..o), csak annyi a helyzet, hogy nagyon hanyagolják Nyűszüéket. meg nekik is vannak hibáik persze. de konkrétan mi bánt téged azok közül, amiket leírtunk?
(de legalább jött Nyűszüék helyett Kinki Kids album, Matchy meg Snow Prince Gasshoudan kislemez, meg a Kanjani kislemezek hamarosan. ezeknek meg én speciel nagyon örülök. XDDD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 4:10 pm 
Elite Member

Tegoshi&Jin wrote:
kicsit szomojú vagyok, hogy ennyire leírjátok őket :( nem csak Tego-t.. mindenkinek megvan a maga véleménye a tagokról. hanem az egész NewS-t... nah mind1

Magam nevében tudok csak beszélni, úgyhogy leírom azt amit én gondolok. Nem leírom őket, csak az az igazság, hogy az egész NEWS szerintem nem volt egy jó lépés. Vannak jó számaik (Shock me <3) de az, hogy random 9 gyereket összeválogattak, kicsit erős volt. Yamapi mondta az egyik műsorban, ahol először léptek fel (talán pont Domoto Kyoudai volt az XD), hogy például a debütig azt sem tudta, hogy ki az a Tegoshi.
Az jött le azalatt a 3-3.5 évig, amíg aktívkodtam JE szinten, hogy igazából ha Koyama nincs, akkor nincs ki összeszedje a csapatot, mert Pi nem éppen egy leadernek való egyéniség. Arról nem beszévle, hogy néha még a KAT-TUN-nál is több a member ait látok, mint a NEWS-nál. ^^;;;

*még mindig a kövek meg egyéb éles tárgyak elől bújkál*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 4:13 pm 
Member

oké akk Hoshi, sztem is jobb igy XD
nem is hanyagolják öket O.o egy csomó minden történik velük :D
tudom hogy vannak hibáik:D és Tego-t énse hívom csodaembernek vagy cukikamittudoméniminekXD

hátt... csak végre beindult a topic, végre látni olyan embereket aki szeretik őket, erre hirtelen kissé negatív hozzászólások...
de sry, ezek a ti véleményeitek, tudom h nem kifogás de a suliban is basztat egy-két ember a japán mániám miatt ami miatt suliba sincs menni kedvem szal, nem vagyok túl jó kedvemben mostanában, úgyhogy ne vegyétek magatokra!! felejtsétek el azt a kis szöveget ott alul :)

am Pi sztem sem olyan nagy vezető, Kei az aki télleg összefogja őket:D de azért Pi is "kezd" belejönni... de a csapatot attól még nagyon szereti :)

/kattun-nak meg a BtR jön, nemtom mennyire érdekel valakit xD meg gazette, onnan is Ruru miatt várom kicsit..xD/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 4:16 pm 
Senior Member

Ayumi wrote:
*sok-sok dolog, amivel egyetértek xDD*

Jaja, a Never Endingen volt, a KoyaShige baromkodás :D Könnyesre röhögtem magam rajtuk. Meg az az egész DVD <33 Mondjuk a Pacificre sem mondom azt, hogy rossz, bár már esett a színvonal (nekem jó volt, mert tömve volt RyoPivel XDD). Ez a WPD, ez meg... nem adta be :D
Mert amit Tegoshi&Jin is említett, hogy volt benne egy csomó fanservice azért, de én személy szerint erőltetettnek éreztem XD Mondjuk lehet azért sem tetszett, mert a KoyaPi párostól borsódzik a hátam, mint ahogy a RyoTegotól, vagy a TegoPitől is XDDDD
Ha Shigét szívatják, az ari, de lassan már uncsi :D

Ha tetszett a YC-os Yoko, nézd meg mindenképpen a The Quiz Showt. Isten <33
A BB se rossz, féltem tőle a ProDai után, de... élveztem, és mindig vártam az új részt. Lehet, hogy ebbe vastagon belejátszott a sok-sok mellékszereplő is. CB-t még nem láttam xD Várom a magyar subot (amit úgyis én ellenőrzök x'DDD)
Most ezt a Yamato Nadeshikot várom kíváncsian, de bevallom őszintén, Uchi miatt :D XD Rá vagyok kíváncsi, hogyan alakít.

Edit:

Azt tudtátok, hogy a csapat titkos vezetője Ryo? XDDD Nem Pi, de nem is Koyama :D

És a Nyüsszel magával annyi problémám van csak, hogy nagyon mű. Igaza van Ayuminak, a KT-ban több a member ai (mert ez csak fake és marketing itt a Nyűszűnél), mint náluk. XD Kitartok mellettük, mert naná, hiszen 2 tagukért élek-halok, csak... 2006-7ben, talán még 2008ban is jobb volt minden, mint most :) Nekem, aki Eiton szocializálódott, és értük él-hal a Nyüssz... más. XD

Shock me x"DDDD Arra mekkorát buliztunk Shinshokun xDD

Last edited by marcsi568 on 2009 Dec 13 Sun, 4:21 pm, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 4:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

asszem többet nem tudok hozzászólni a témához, sose mélyedtem bele ennyire a dolgokba hogy itt most véleményt tudjak mondani :lol:

marcsi568 wrote:
Ha tetszett a YC-os Yoko, nézd meg mindenképpen a The Quiz Showt. Isten <33

*egyetért* :pinky2: :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 4:22 pm 
Senior Member

Tegoshi&Jin wrote:
/kattun-nak meg a BtR jön, nemtom mennyire érdekel valakit xD meg gazette, onnan is Ruru miatt várom kicsit..xD/

Már láttam XDDD Kivéve 4 szólót XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 4:24 pm 
Member

*mostmár jó kedve van, mer kapott egy jóhírt:D*

The Quiz Showt honnan lehet leszedni??

láttad?? O.o hol??*--* *nagy boci szemek*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 4:27 pm 
Elite Member

marcsi568 wrote:
Shock me x"DDDD Arra mekkorát buliztunk Shinshokun xDD

Én annyira nem, mert kicsit korlátozva votlam/vagyok, de azért mire leesett, hogy bammeg ez Shock me XDD

Quote:
Azt tudtátok, hogy a csapat titkos vezetője Ryo? XDDD Nem Pi, de nem is Koyama :D

WTF. XDDD

Quiz Show első részét láttam és valahogy leragadtam, hogy maaaaaaaaaaaaaajd letöltöm ha vége lesz, és kb azóta is töltöm, de tervbe van véve :D:D

Marcsi: imádlak. Végre valakitől nem azt hallom, hogy fúj Uchi. Hiro-chan igenis rulz!!!!!! XD De igen, ezt a Yamato Nadeshikot én is várom már, nagyon. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 4:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nem bántani Uchit, Uchival nincs semmi baj. XDD meg Kusanoval se. XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 4:30 pm 
Member

offolok kicsit, sry.
Ayumi egyébként avatarodon Hero van??XD *ezen töri a fejét má egy ideje...xD*

Kusanot szeressem:D kár hogy nincs már benne:( kellett neki inni >.>

Last edited by Tegoshi&Jin on 2009 Dec 13 Sun, 4:31 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 4:31 pm 
Senior Member

Figyi a még nem teljesen gyógyult bokaszalag szakadásommal mentem el rá, úgyhogy :D :D Sorstársak vagyunk~

Uchival nincs bajom (amíg nem shippelik slashbe Ryoval, friendship lehet, sőt az alap XD), és ő is az Eito tagja, szal :P

Igeeen, igen, Ryo. XDD Megnézném, ahogy édes kis S-hez méltóan a színfalak mögött irányít :D

A BtR-t nem adhatom ki, sajnálom, de 1-2 napon belül tölthető lesz úgyis ^^

QS pedig sztem d-addictson megtalálható, angol subbal :)

Last edited by marcsi568 on 2009 Dec 13 Sun, 4:37 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 4:35 pm 
Elite Member

marcsi568 wrote:
Figyi a még nem teljesen gyógyult bokaszalag szakadásommal mentem el rá, úgyhogy :D :D Sorstársak vagyunk~

Én meg nyakmerevítővel, hála az autóbalesetemnek októberben. D:

Hoshi: igen, Jaejoong volt, de most cseréltem le Yoochunra. de lehet, hogy hamar a helyére kerül Junsu vagy Jaejoong..... XD

*elbújik* én szeretem a Ryo/Uchi párost, de ezer meg mégtöbb ideje nem olvastam már ilyet XD

AL: Igen, Kusanoval sincs semmi baj. Szeressük őt is XD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour