de nem értem, hogy miért van rie fu elnyomva?
anime opok bevétele tudod mekkora? egyrészt fizet az anime producere érte! másrészt az otakuk akik az animét szeretik, azok azonosulnak a dallal, ergó a kislemezt megvehetik. másrészt lemegy a tv-ben és emiatt a helyi artisjus (=magyar szerzői jogvédelem, a japánt nem ismerem) fizet, és ez utóbbi b*szott nagy pénz.
mindemellett bekerül a single nagy eséllyel rádióba is, ahol az artis ismét tejel + pv ami ami miatt a tévés előbb említett fizet megint
+ lemezeladás
kérdem én, hol van ő elnyomva?
csak mert nem lép fel a dome-ban. hát basszus oda show kell. van olyan zene, ami ezt nem vállalja fel!
rie fu és tsai nem azért nem csinálnak giga koncikat japánban, mert nincs rá esélyük, hanem mert nem akarnak. vagy ha ők igen, de a menedzsment tudja, hogy felesleges. nem tudnák megtölteni a stadiont, akkor meg bukás! és nincs értelme, nem?
és hosszú távon? lol

rie mióta van benn a piacon?? ráadásul a sony media gondozásában, ha emlékezetem nem csal, szal nem a helyi suttyók lemezkiadó bt-nél
ami a normális életet éli, eleve kizártnak tartom, hogy zenésznek van olyan

itt nem csak a giga sztárok vannak gyak folyamatosan lekötve, mint ayumi, tény hogy nála biztos erősebb, de a "kisebbek" is folyamatosan el vannak foglalva. nézd meg egyszer a blogjukat! o_O mennyi bejegyzésük szól arról h elment ide egy konferenciára, vagy stúdióban van, vagy koncert miatt máshol volt. vagy új dalt ír. vicces, de nekik ez az élet és valahol a munka is egyben
nehogy azt hidd, hogy rie 4kor lerakja a zongorát a sarokba és megy randizni

vagy nézi a rémrendest a cool(jp)-n
ami amerikát illeti. miért kellene oda betörni? jin (kattun) esetében sem értettem, hogy mi abban a pláne. a legtöbb japán zenész -helyesen- japánul énekel, ahhoz, hogy odamenjen alapjaiban kellene megváltoztatnia a dalokat. nem éri meg sok esetben, igen amiatt, mert mindenütt van pici fenbázisa, amely az eladást növeli, live-ok terén pedig a hazai a mérvadó. de ez kb mindenütt így van. korea sem mozdul ki otthonról!! max a japán szigetig mennek (bigbang, dbsk, boa stb)
ami pedig hikkit illeti. megcsinálta az angol lemezt, majd 5 évre visszavonul. nálam ez erősen azt jelzi, hogy ott valami naon nem ment és belebukott, semmint h minden faca volt nem?
rie télleg most new yorkban van am, sok sikert neki

de sztem ő is inkább csak próbaterjeszkedést csinál, semmint, hogy otthagyja a japán közönségét és áttelepüljön az usába.