Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 18 Sat, 4:14 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 11 Fri, 6:08 pm 
Senior Member

takkitsubasa az az alap animeop-gek meg a többiek ^^ de kanjanis se rossz ^^ főleg Ryoo <3333

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 11 Fri, 7:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

na ja, az Inuyasha miatt ismertem meg Takitsubáékat. XDDD meg a V6-et is. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 11 Fri, 8:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Animelover wrote:
na ja, az Inuyasha miatt ismertem meg Takitsubáékat. XDDD meg a V6-et is. XD

^
Detto xDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 11 Fri, 9:57 pm 
Elite Member

hát,a kanjaniból tébyleg Ryo a legjobb .. xD
mondjuk erről jut eszembe az eito rangers ... az nagyon vicces ><"és engem bele akarnak tuszkolni egy uchi cp-be :dead: xD de mindegy

u.i: persze hogy midnekinek a saját ízlése dönti el a dolgot ... ^-^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 11 Fri, 10:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nekem a Kanjaniból Subaru a kedvencem. XDDD egyrészt egy napon született velem.... X'D másrészt meg olyan ijesztő, furcsa csávó... és ez tetszik. :'D a hangszíne meg tetszik, de hiába ő a fő szólista, nagyon sokszor borzalmasan hamis. o_O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 12 Sat, 7:40 pm 
Senior Member

Hűha, ezer éve nem jártam erre, és jéé, éled a topic :3 Halihó~ :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 12 Sat, 7:53 pm 
Member

Kanjani-ból én Ryo mellett állok:D
Szia marcsi! beza éled :D
olyan jó az aláírásos képed*.*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 12 Sat, 8:01 pm 
Senior Member

Hááj~ :) Köszönöm ^^

A Kanjaniból én az egész Eito mellett állok, ők a kedvenc Dzsanízosaim xD Amúgy Yoko & Ryo. De, hogy témánál maradjunk, a Nyüsszből pedig az aláírásom elárulja, kikért veszem meg XDDD RyoPi <3 És ofisöl Ryo fanbitch vagyok XDD

Yamapi Lovelesse többszöri hallgatás után folyamatosra lett kapcsolva (in Bandage-ével, és Ryo Akirerukurai-ával XD). Valahogy átéreztem a benne lakozó melankóliát. :D De a kislemez egy.. érdekes kombináció. xDD Még a Moonlight jön be. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 10:40 am 
Member

a Loveless nekem is csak többszöri hallgatás után kezdett megtetszeni, de a Moon Light, a Chrus on you és a ME a legjobb szerintem :P
én totálisan Tego-nyan fan vagyok :love:

ez nem ide tartozik, de esik a hóóó xD végre:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 10:53 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

hát, bevallom hogy én a Loveless-t egyszer meghallgattam, azóta inkább hagyom békében, mert nem tetszett. o..o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 1:24 pm 
Senior Member

Hát, az új száma nem übereli a régieket, de mondjuk kár is összehasonlítgatni, mert teljesen más stílust képvisel vele XDD Meg az egész kislemezzel.

Hátőő.. az egyetlen, akit a Nyüsszből nem bírok elviselni, az... Tegoshi :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 1:49 pm 
Elite Member

marcsi568 wrote:
Hátőő.. az egyetlen, akit a Nyüsszből nem bírok elviselni, az... Tegoshi :D

Akkor mi egyformán működünk. Én sem bírom elviselni a Nyüsszből. 2006-7ig nagyon bírtam, mert cuki meg minden, mostmeg ránézni is alig bírok, mert őszintén szólva kicsit zavar, ahogy viselkedik ^^;

AL: keblemre :D Én végig se bírtam hallgatni. Mondjuk, lehet közrejátszik az, hogy Yamapit nem szeretem. Igazság szerint, nem értem, hogy miért neki adnak szóló lehetőséget (tudom, ő A Yamapi és Yamapi = Nyüssz, legalábbis egy ideig így volt), de szegényt nem sok hanggal áldották meg. Színészi tehettséggel se rendelkezik nagyon. Elismerem, Nobutában baromi jó volt, Kurosagi se volt olyan rossz, de a többiben, valahogy nem volt nagy szám. Ezért sem értettem, mikor 2 éve ment a Proposal Daisakusen meg a Hanayome to Papa Junnoval, és a PD-nek sokkal jobb volt a nézettségiszintje mint a másiknak, pedig a PD nem volt valami nagy durranás a Hanayome to Papa nekem meg nagyon tetszett.

*elhajol a kövek meg egyéb élestárgyak elől*

Last edited by Ayumi on 2009 Dec 13 Sun, 2:21 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 2:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ayumi wrote:
Akkor mi pont fordítva működünk. Én meg pont őt nem bírom elviselni a Nyüsszből. 2006-7ig nagyon bírtam, mert cuki meg minden, mostmeg ránézni is alig bírok, mert őszintén szólva kicsit zavar, ahogy viselkedik ^^;

Marcsi is pont ezt mondta :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 2:20 pm 
Elite Member

my bad then, nem figyeltem őszintén szólva. Illetve, nem vettem észre. XD szerkesztve lett.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 2:40 pm 
Senior Member

Végre valaki, aki nincs elájulva, ettől az új, és nagyon cukimukika, és férfi, meg csodaember (ezzel mind illetik xDD) Tegoshitól :) Mondjuk, nekem kollektíve a NEWS-szal vannak mostanában problémáim xD Meg azzal, hogy olyanok, mintha nem is léteznének. Az új dvd sem tetszett. Vagyis, nem volt rossz, olyan szokásos, de semmi extra, semmi olyan pillanat, hogy visítva felugorjak, hogy 'EZ hiányzott!' Mondjuk lehet azért, mert a docu discen sem élvezhettem sok Ryot.. :/

A Nyüssz még sajna mindig egyelő valamilyen szinten Pivel. Pont azért, mert kurva nagy húzónév, és nézd meg, amíg szólózik, addig nincs is csoporttevékenység. XD És nem kenem Ryora, hogy az ő hibája, mert Kanjani (sokan ezt teszik, de ez szerintem hülyeség). xD Sőőőt, amilyen idióták, általában nyomorult egyszerre promózhat 2 bandában, mert lefedik sokszor egymást a megjelenések. XDD
Na, az meg, hogy Tegomass dévédé jelenik meg, azon besírtam. Hogy ez most komoly?! XDD

A Prodai nekem sem igazán tetszett, viszont a Buzzer Beatet zabáltam *__* Pi azért nem rossz színész, csak annyira egysíkú karaktereket írnak neki, hogy nagyon. Mondjuk még mindig Ryot és Kamét tartom a legjobbnak ilyen témában XD Mert valljuk meg Jin nem tud, a többieknek meg nem is igazán jut szerep, főleg nem olyan, ami kihívásokkal teli XDDD ( Oh, de Yoko a Quiz Showban egy álom volt *__*<3 )

Asszem elkanyarodtam, akkor most vissza XDD Fellépnek mind a hatan (lol, ez mostanában olyan meglepő) 15én, és karikor is. Azzal az egy szem Koi no ABO-val? XD Wow.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour