Végre valaki, aki nincs elájulva, ettől az új, és nagyon cukimukika, és férfi, meg csodaember (ezzel mind illetik xDD) Tegoshitól

Mondjuk, nekem kollektíve a NEWS-szal vannak mostanában problémáim xD Meg azzal, hogy olyanok, mintha nem is léteznének. Az új dvd sem tetszett. Vagyis, nem volt rossz, olyan szokásos, de semmi extra, semmi olyan pillanat, hogy visítva felugorjak, hogy 'EZ hiányzott!' Mondjuk lehet azért, mert a docu discen sem élvezhettem sok Ryot.. :/
A Nyüssz még sajna mindig egyelő valamilyen szinten Pivel. Pont azért, mert kurva nagy húzónév, és nézd meg, amíg szólózik, addig nincs is csoporttevékenység. XD És nem kenem Ryora, hogy az ő hibája, mert Kanjani (sokan ezt teszik, de ez szerintem hülyeség). xD Sőőőt, amilyen idióták, általában nyomorult egyszerre promózhat 2 bandában, mert lefedik sokszor egymást a megjelenések. XDD
Na, az meg, hogy Tegomass dévédé jelenik meg, azon besírtam. Hogy ez most komoly?! XDD
A Prodai nekem sem igazán tetszett, viszont a Buzzer Beatet zabáltam *__* Pi azért nem rossz színész, csak annyira egysíkú karaktereket írnak neki, hogy nagyon. Mondjuk még mindig Ryot és Kamét tartom a legjobbnak ilyen témában XD Mert valljuk meg Jin nem tud, a többieknek meg nem is igazán jut szerep, főleg nem olyan, ami kihívásokkal teli XDDD ( Oh, de Yoko a Quiz Showban egy álom volt *__*<3 )
Asszem elkanyarodtam, akkor most vissza XDD Fellépnek mind a hatan (lol, ez mostanában olyan meglepő) 15én, és karikor is. Azzal az egy szem Koi no ABO-val? XD Wow.