MichiruR wrote:
foodlfg wrote:
Na mindegy, valamit biztos tud a csaj a zenélésen kívül,
o_O
jó lemez + szép hang + szép nõ = 580 ezer eladott lemez
Hát én egyáltalán nem látom, hogy ez a lemez miért lenne ennyire kiemelkedő. Abba a kategóriába meg, amit említesz, sok mindenki befér, mégsem adnak el annyi lemezt. Bár sohasem értettem, hogy miért számít az, hogy valaki szép legyen. Max a reklámozás szempontjából fontos, hogy jól el tudják adni, mint ahogy ebben az esetben is ez valószínűsíthető.
Egyébként várom a tippeket arra, hogy az AKB48 új kislemeze miért is fogja bedönteni a félmilliót már megint a következő héten.
Biztos az van a háttérben, hogy: jó lemez + szép hangok + szép lányok
http://www.youtube.com/watch?v=q5FHjKMrNEM
Szerintem meg, aki 500 ezer lemez felett ad el, az már eleve gyanús, hogy ott nem a minőség játszott főszerepet...
Persze ettől még lehet jó, mint pl a Superfly Box Emotions albuma, csak akkor ennyi erővel elég gyakoriak lennének az 500 ezres eladások, amit viszont nem nagyon látok.
Mondjuk jó lenne valami átlátó lista, mert amit találtam az oriconon, meg a wikikben azok gázosak. Úgy egyébként pedig nem szoktak érdekelni az eladások, hogy megjegyezzem őket minden előadó esetében.
Kana to Love albuma tele van tingli-tangli dalocskákkal. Az olyanok, mint a Motto, love & smile, Kono Mama de, Dear, azokon bealudta. Aztán vannak hozzá még alap seggrázós dallamok, mint pl a Come On Yes Yes Oh Yeah.
Egy jobb szám van rajta, a Hey Boy. És kb vége a lemeznek.