Na akkor ide is jövök áradozni xD *átmászik a Buck-Tick topikból ide*
Szóval voltam 20-án az Inazuma Rock Fes-en, és valami fergeteges volt xD Azóta rákaptam Turbo-kunra, és hallgatgatom a számait, persze csak módjával (mert egy idő után tényleg kicsit túl sok a rágógumi/limcsi zenéből, amit csinál

). Viszont valami elképesztő előadó! (Ha mond ez valakinek valamit: szerintem ő tiszta Tamaki az Ouran Host Clubból xD). Olyan szöveget nyomott le a live-on is... Meghatottan beszélt a színpadon a szülőfalujáról (ahol a live is volt, szabadtéri), aztán a csillagokról, hogy most minket néznek... aztán mikor mindenki felnézett, és megállapítottuk, hogy de hát alig látni a csillagokat, mert felhős az ég, akkor megjegyezte, hogy "de azok igenis ott vannak, és az én tiszteletemre előjönnek! Nem hisztek nekem?! XDDDD"
Szóval ez a pasas ARC.

Lehet, hogy nem feltétlenül "makes revolution", de hogy csak egy van belőle a világon, és az az egy Takanori az nagyon szórakoztató, az biztos xD Tipikusan az a figura, akit szerintem nem feltétlenül a zenéje miatt kell szeretni, hanem sokkal inkább a showja miatt. Az ilyen fellépők engem kifejezetten szórakoztatnak, mert Takanori se igazán veszi magát komolyan (ellenben egyesekkel *köh*Gackt*köh*).
Ja, és tényleg ott bandázott Buck-Tickékkel, meg Tetsuval is, Tetsut kétszer is visszahívta, és együtt lövöldöztek a banánokkal (ugyebár Tetsu is Shigában született, mint kiderült

). A rajongói pedig nagyon kellemes társaság volt, ráadásul nem csak sikító fangirlök, hanem idősebb felnőttek, akik ugyanúgy "Taaboo-kun kawaii" szövegeket kiabáltak. Teljesen úgy jött le, hogy elsősorban ténylegnem a zenéje miatt rajonganak érte, hanem mert KAWAIII a fazon a különc hülyeségeivel xDDD.
(Ja, és az a ruha, amiben volt....kék hotto pantsu, itt csitt-csatt, ott fodor-bodor... kééééész xD A ruhaiparban mindenesetre már "made revolution").
All in all, nagyon jól szórakoztam a koncertjén, és remélem hogy lesz még Inazuma Rock Fes legközelebb is