Shizuka wrote:
Üdv mindenkinek! Nem tom látta-e valaki a LIPS így készültjét, de szerintem Kame tök bunkó volt benne Jinnel szemben. Pedig Jin csak megdícsérte hogy milyen jó kamerája van de Kame jóformán válszra se méltatta. Ha meg ennyire haragszik rá akkor nem értem miért nem tisztázzák végre a dolgokat egymás közt. Amúgy szerintem Nakamaru volt az aki tényleg szívből örült annak hogy Jin visszajött.
Annyira azért nem volt bunkó, egy-két szót mormogott. Amúgy ki tudja milyen viszonyban vannak valójában a fiúk.
Állítólag Jin megsértődött mikor Kame Yamapival énekelte a Seishun Amigo-t, (mert így úgy Kame előbb debült, mint a Kat-tun és valljuk be szerintem ezután vált egyre népszerűbbé, ami nagyban elősegítette a Kat-tun óriási sikerét a Real Face-el, és ha ezt volt a főnökség terve, akkor remek volt a marketing stratégia)
És gondolom kicsit meg is voltak ijedve a siker láttán a fiúk, hogy mi lesz ha a főnökség úgy dönt, ha már ilyen nagy a siker, akkor ne is válasszuk szét őket. És akkor nem biztos, hogy lett volna Kat-tun debütálás.
Akkor is mentek Johnny bá-hoz, mikor a NewS 2003-ban összeállt, hogy miért a NewS és ők mikor kerülnek sorra. Bár emiatt a Kanjani8-es fiúk is igen be voltak tojva, mivel úgy gondolták, hogy Ryo meg Uchi ugye már a NewS-ban vannak, akkor ők már soha az életbe nem fognak lemezt megjelentetni. Aztán egy évre rá ők kerültek sorra.
Amúgy Kame egy One Pound Gospel-t reklámozó interjúban nyilatkozta, hogy mostanában Pi-vel és Jin-nel lóg a legtöbbet. Pi viszont említést sem tett Kame-ről a Jweb-jében, pedig lépten-nyomon a kajáról, a barátokról, meg a családról írogat. Ennyit arról, hogy most akkor ki kivel van jóban.
Hogy mi az igazság, azt csak ők tudják.
Ja és Kame-ra visszatérve, a srác állítólag nyilatkozott valami újságnak, hogy 29 éves korában meg akar nősülni és pár évre rá, mikor már eléri a 20. évét a szórakoztató iparban, ki akar lépni belőle és nyitni akar egy ajándékboltot. Azt is nyilatkozta, hogy véleménye szerint ő nem jó színész, és beszélt a Koizumi Kyoko-val való kapcsolatáról (állítólag vele élt együtt, de már szakítottak, a nő jó pár évvel idősebb nála). Eme kapcsolat mibenlétéről én se sokat tudok, de elhiszem Kame-ról, hogy egy idősebb nővel él v. élt együtt).
Akira pletykahíreknek ezennel vége. (Én se tudom, hogy ez pletyka vagy tényleg megjelent egy újságban.)
eredeti forrás itt található
http://kinkikids.wordpress.com/2008/03/ ... n-his-20s/
(Én meg újfent írtam, egy jó hosszú teleregényes hozzászólást. )