Gonosz Sanako! Mindig mindenki a mikrofonállványos dolgot emlegeti fel neki, mellesleg szerencsétlen majdnem elsírta magát akkor.
És csak a refrén volt tátika, de pechjére pont akkor találkozott az állvánnyal, mert a dal nem refrén részei jó hamisak voltak, tehát biztosra mondom, hogy egyébként azok élőben mentek.
Na viccet és vudubabákat félretéve, köszönöm szépen a fordításokat.
Hát Tego válaszai néhol elég érdekesek voltak.
Pi válasza a szülinapos dologra, nem meglepő, hogy 4Tops srácok ugranak be neki mindjárt. Ilyenkor szomorú vagyok, de valaki egy külföldi fórumon említette, hogy ha nem lenne NewS, Yamapi nem kényszerült volna, hogy fejlődjön és továbblépjen és most nem lenne olyan híres sem. Azt hiszem ez teljes mértékben igaz. A 4Tops-ban lenni nem lett volna neki kihívás.
Ryo tényleg jó sokat evett. Rá is fér, nagyon gebe. Mondjuk Pi is. Úgyhogy egyenek csak többet!
Ja és Marcsi, Koyama tényleg férfiasodott sokat.
Azzal is egyetértek, hogy Ryo és Shige a két szégyenlős a NewS-ban. Mondjuk szerintem Pi füllent, mikor azt mondja, hogy ő nem mondogat magában szavakat.
Mit csináljál a gyerekeddel, mit játszanál vele:
Koyama vásárlás

(hacsak nem vásárolhat fel minden játékot a gyerek, nekem a vásárlás sosem volt játék mikor kicsi voltam), Pi válasza meg nem meglepő: szörfb**i.
Massu Isten lenne, ha újjászületne.
Mit ejtettél le utoljára?
Pi: semmit (persze, majd elhiszem, kis ügyifiú)
Ja és nehogy ne lássa valaki a mesteri rajzokat. Itt vannak. Mint tudjuk ugye Tego valójában egy Picasso és majd csak később fogják megérteni műveinek értékét.
Most egyébként senki nem nagyon volt elemében. Ryo madarai aztán meg nagyon fantáziadúsak. Pi-é meg nem is tudom, jobb ha nem mondok rá semmit. Tego meg valószínűleg sok horrort nézhet, mert horrorisztikusak a rajzai. Koyama rajza aranyos, bár kicsit rémisztő is, nem tudom megmondani, hogy miért.
és akkor a mesterművek: ilyen kicsik bocsi, a scanjeim se túl nagyok
Pi
Koyama
Ryo
Shige
Massu
És Yuya Tegoshi, Picasso után szabadon