Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 7:44 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 05 Sun, 9:25 pm 
Forum Addict

Én megmondom őszintén személy szerint szeretem ha valaki teleregényt ír, mert jó olvasni mások gondolatait a kedvenceimről. Még a rosszakat is, mert hát nem mindenki gondolkozik hála az égnek ugyanúgy. Bár nem mondom, hogy néha nem leszek idegbeteg egy-egy rossz commentet olvasva, de mivel én is szoktam ilyet írni, így beletudom élni magam a másik ember bőrébe egy kicsikét.
Egyébként szinte teljesen egyetértek veled. Már a pv-vel kapcsolatban is, nekem sem igazán tetszik, sőt egy másik topicban itt ultragagyinak hívtam, mert valahol az. Látszik, hogy kevés pénz lett beleölve, legalábbis ha a többi JE-s banda klippjével összehasonlítom. Még a Tokio Amagase pv-je is több pénzbe került szerintem, mint ez a mű Pv. És igen én is azt vettem észre amiket te, bár a KoyaShige páros és Massu szerintem élvezte a forgatást, még Tego is, csak a RyoPi páros tűnt egy kicsit semmilyennek. Illetve főleg Pi. Ott sompolygott, de ha nem énekel, most komolyan mondom, kedvencem ide vagy oda, fel sem tűnik, hogy ott van. Pedig nem egy ronda jelenség. Szóval nem tudom. Szerintem egyszerűen csak fáradt volt. Valószínű a Code Blue forgatása alatt készült a videó. Ugye szerencsétlen még mindig annak a special-jét forgatja. Még azt hiszem nem említette, hogy vége lenne. Ryo meg már lélekben lehet készült az új sorozatára, illetve akkor még szerintem mikor ezt forgatták a Kanjani-kal koncizott. Ha jól rémlik, most nem tudom mikor fejeződött be a turnéjuk.

Ueda-s dolog: Az bevallottam meg volt rendezve, legalábbis ha jól tudom. Ryo egyébként is szeret rájátszani a dolgokra, ahogy én nézem. Bár azt hiszem egy-két junior fél tőle. Nem tudom láttad-e tavaly a RyoPi-s Shounen Clubokat? Most nem tudom melyik végén előadták Pi-vel és a juniorokkal a Dreams című News számot. Na és akkor Pi átölelte az egyik most már Hey Say Jump-os srácot. Nem tudom kit, bocsi, csak Chinent ismerem meg biztosan. :oops: És akkor Ryo elindult egy másik mostani Hey Say Jump-os felé és átakarta ölelni, na azt az ijedt fejet én soha nem felejtem el, amit az a gyerek vágott. Gyorsan odabújt Pi mellé a gyerek. :laugh: Szóval biztos lehet valami rémisztő is benne. Bár máskor meg mikor olyan kawaii nem tudom mit gondoljak. Lehet skizó? :shock: (csak viccelek)

Barátságok: Hát igen, én ez az amiért szeretem a RyoPi párost. Úgy vagyok vele, hogy csak nem átverés már az egész. Nekem őszintének tűnik a kettőjük barátsága, nem csak a JE által kitaláltnak. És itt nem gondolok semmiféle szexuális anyám kínjára. Szerintem itt mindannyian tisztában vagyunk vele, legalábbis remélem, hogy egyik srác sem ferde. Ez csak egy megrendezett valami. Amit még gerjesztenek a mindenféle fanfiction-ök. Amiket bevallom még én is elolvasok. Bár én csak RyoPi vagy Pin (max TomaPi) szoktam olvasni. Na ezek miatt támadnak nekem is hülye gondolataim. Mondhatni ilyen szempontból ez a JE fandom elég megrontó, mert előtte én életemben nem olvastam ilyen jellegű dolgokat.
És nekem ezeknek a fiúknak (Pi, Ryo, Jin és Toma és még Takkit is ide venném, Yuu-kun más tészta, ő nem JE) barátsága őszintének tűnik. Mert hát csak nem rendezik meg, hogy néha elmennek együtt lógni, illeve nemhogy néha hanem elég gyakran. Mert akkor nagyon szánalmas életük lenne, ha ez csak színjáték.

Egyébként Ryo személyiség elemzése tőlem jöhet. Kíváncsi vagyok. :lol:
Szerintem Ryo és Pi mindenképpen színjátszik kicsit ilyen téren. Ryo jobban, mint Pi. Pi nekem egy nagyon magányos ember benyomását kelti. Ezt támasztja alá többek között: ugye volt a számomra megjegyezhetetlen című műsor (nem a Shounen Club Premium), ahol ugye Pi-t követték vagy fél évig, majd összevágták az anyagot egy kis interjúval, na és akkor:
Ahogy ott ült abban a bazi nagy kocsiban és mondta, hogy most akkor megírja a jwebjét. Olyan magányosnak tűnt nekem akkor, pláne mikor megszólalt, hogy ugye unalmas vagyok? Meg most is amit írtam, hogy állandóan a telefonját nézegeti, mikor küldött neki már valaki üzenetet vagy hívja már valaki. Toda Erika is pont ezt mondta róla, hogy ültek ketten a Code Blue forgatás alatt a szobában és Pi végig a telefonját birizgálta, mikor egyszer csak megszólalt: Majdnem vége a napnak és egy barátom sem hívott vagy küldött üzenetet. De ilyen eset volt már milliomegy. Meg a sok rajongói beszámoló, hogy mikor látták Pi-t a telefonját babrálta. Ez a gyerek szerintem kiéhezve várja, hogy valamelyik haverja vagy valaki hívja már. Jin is mondta nem egyszer, hogy nem tudja mi lenne Pi-vel, ha nem lennének barátai.

Ja és honnan töltöm le az egész műsorokat? Hát nem lj-ről, szóval jó community tagja vagy. :lol: Jpopsukiról töltöm le torrentről. Mondjuk elég izzasztóak voltak a mostani NewS-os műsorok, mert mindegyik több giga volt, mivel mindegyik valamilyen special adás volt. De én szeretem nézni az egész műsort, amiben voltak, legalábbis ha elérhető. Meg persze ott volt még ezekben egy jó pár más előadó, akiket szintén szeretek. :D Meg sokszor nem valami jó minőségű videó, ami felkerül lj-re. Bár persze azért vannak azok is bőven.
Ja és itt van a Ryo sunyogás a mostani Ms-ből. Először miután NewS fellépés megvolt leült ugye már a Kanjani-s ruhájában a többiekhez. De elég érdekes fejet vág ott. Aztán jött Koda Kumi, na akkor már amint látod a 2. képen már lejjebb jött eggyel és már csak Yasu van közte és Pi között. Aztán megvolt a Kanjani fellépés, majd közte volt még azt hiszem két másik mire visszaültek és akkor már Pi mellett feszít. És olyan sok idő nem telt el. Aztán a végén, hogy legyen valami balansz, a műsor végén a Kanjani legények mellett áll. :D Egyébként ezen a hová ülésen csak én szoktam viccelődni, biztos a RyoPi rajongásom miatt. De valahogy nem érzem véletlennek, hogy Pi mellett szeret ülni. Szerintem emögött nem feltétlenül a barátság áll, hanem ha hinni lehet ugye a nemcsak pletykáknak, mert hát maguk a NewS tagok is mondták már, hogy a kinevezett főnök Yamapi, de a háttérben Ryo is ott van ám. Szóval szerintem szeretne ő is előtérben lenni. Mi meg nagy RyoPi rajongók mindjárt azt látjuk, hogy hú RyoPi. Közben meg valószínű az égvilágos semmi köze nincsen ennek a kettőjük személyes kapcsolatának.
Katt a képre, és nagyobb lesz majd.

ImageImageImage

Na és ezek után még te írtál teleregényt? Látod annyira megihlettél, hogy lehet ez már a Forsyth Saga folytatása lehetne. És őszintén szólva, ha még a többiekre is kitérnék, akkor nem tudom hol érne véget a hozzászólásom. :laugh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 05 Sun, 10:52 pm 
Senior Member

Oké, igazad van, hozzád képest nem lett hosszú a hsz-em XD De nem baj, ha sok, m szeretem mások gondolatait olvasni, és nem csak 1-2 mondatos fangirl-csepegést nézegetni.. (Bár jómagam is szoktam olyat írni.. sokat.. :oops: )

Én sem szeretem ha szidják a kedvencem, legutoljára pont Ryót szidták, hogy milyen kis szemét, és én meg felháborodtam :D Mint kiderült, azért nem kedvelték, m bántotta Uedát.. Inkább itt fel is adtam, m sztem a két srác nem utálja egymást, max csak nem ismerik annyira a másikat...
Lehet igazad van, és PI csak fáradt volt, hiszen CB, meg a diplomája is belejátszott a dolgokba. Ryo meg ugye Eitozik, meg új dorama.. Néha csodálkozom, hogyan bírják egyáltalán ezt a hajtást?! Én szinte semmit nem csinálok, és nincs semmire időm, ők meg ezer helyen szerepelnek, és még szórakozni is van idejük a pletykák szerint (imádom olvasni az elmebeteg pletykákat, nagyon jókat szoktam nevetni rajtuk XD).

Most töltöm azt az SC-t :) ha minden igaz 2 decemberiben szerepeltek egymás után közvetlenül, az egyiket már láttam, és pont ezt nem. Sajnos Nyüsszös (öhm.. így becézem őket xD) videókból oltári a lemaradásom... Nagyon sokáig csak KT érdekelt, és miután megnéztem a NwP-t, Pinek köszönhetően elkezdett érdekelni ez a banda, és megismertem Ryót.. (majd az Eitot is) Na igen, és azóta is itt tartok :D HSJ-pal nekem is gondjaim vannak, az idősebbek közül ismerek fel csak párat. Persze, én is lehet megijedtem volna, ha felém tart Ryo. Rossz a híre sajnos, de reméljük szépen lassan leomlik már ez.. Egy ideje már semmi balhéjáról nem hallani, és főleg ezzel az új kinézettel asszem menni fog.. Amikor először megláttam az új hajával, az SZTK-ból igényelt szemüvegével, hát huh.. Kicsit meglepődtem, és az első benyomásom az volt, h de b*zisan jókisfiú lettél. :)
És, naná, h skizó XD Sousuke szerepe után nem is csodálnám, ha azzá vált volna.
Ryo személyiségét nehéz jellemezni, az a baj, ha nem tudom könnyen körülírni milyennek is tartom/látom, m mindig annyi újat mutat, h amit felépítettem, azt összedönti. De ha sokat járok erre, egy idő után biztos látni fogod, hogyan látom :)

Barátság... No igen, én is úgy látom, h Jin-Pi-Ryo baráti háromszög az tényleg valódi. (Eddig Pi és Jin nyakában volt ugyanolyan piros lánc, most Ryo és Jin nyakában van kék.) Bár ugye Jinnel annyira nem látom őket, de ha RyoPi együtt van süt belőlük az, h tényleg ismerik egymást, és jól is érzik együtt magukat.
Fanfictionöket ne is mondd, egy ideje, pontosabban mióta beleszerelmesedtem a RyoPi párosba, vadászom a róluk szóló történetekre.. :oops: Szeretek róluk olvasni, és fangirlködni XD Bár tisztában vagyok vele, hogy heterók, de mégis egy-egy jól eltalált történet után elgondolkom rajta, hogy de biztos...? (Van még egy olyan páros akikért élek-halok, de az nem ez a topic :) )

Szegény Pi.. Ezt a műsort nem láttam vele. Ha nem lennének a barátai, akkor sztem biztos befordult volna már a JE világában. Róla tartom azt, h a legjobban viseli a rákényszerített/saját maga által felhúzott álarcát. Nehéz belelátni, legalábbis nekem az. Annyira furcsa. Igazából nem is tudom megfogalmazni, h mire gondolok. Az a mélabú ami körüllengi, és csak néha tör belőle felszínre a valódi énje, és akkor újra vissza is zárul rögtön. Nem csodálom, h pont Ryo az egyik legjobb barátja, aki szintén jól megírt szerepet ad elő, bár neki egyáltalán nem megy úgy az érzelmei elrejtése, sokszor megvillantja valódi énjét. Éppen ezért is szeretem őt jobban, m túlságosan is tökéletlen, és mégis törekedik a maximumra. :) Pi meg alapból a maximumot nyújtja.
Huh, asszem a többieket én is kihagyom. Már így is jó sok mindent összehordtam :D
És nem is tudtam, h a többiek mondtak ilyet, h Ryo úgymond a háttérből irányít. Annyira tudtam! :D Éreztem, h nem csak egy szimpla tag, hanem nagyon is számít a szava.

Nem tudom, láttad-e Ryóval a Thanksgiving All Stars-os vagy milyen vetélkedős cumót, ahol a Ryusei no Kizunát népszerűsítette? Annyira élveztem az egészet, m zavarban volt, már megint. :D (Gonosz vagyok na, élvezem ha kicsit "szenvedni" látom XD)

Okés, köszi jpopsukit nem szeretem, jó nekem a community-k LQ vagy MQ minőségű vidije is, mint a torrentes szenvedés :)
És a képes beszámolóért is arigatou!! ;)
Nem bírnak egymás nélkül meglenni <33 Bár lehet csak az ültetési rend volt direkt ilyen.. XD

Na, teleregényért kisregény jár ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 05 Sun, 11:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

marcsi568 wrote:
HSJ-pal nekem is gondjaim vannak, az idősebbek közül ismerek fel csak párat.

Majd segítek rajta :D

marcsi568 wrote:
Rossz a híre sajnos, de reméljük szépen lassan leomlik már ez..

Ja, főleg amikor olyanokat pletykálnak, hogy szabadtéren pisilnek Yokoval. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 05 Sun, 11:20 pm 
Senior Member

Animelover wrote:
marcsi568 wrote:
HSJ-pal nekem is gondjaim vannak, az idősebbek közül ismerek fel csak párat.

Majd segítek rajta :D

Ne tedd x"D Nekem ők fiatalok. Meghallgatom őket, m aranyosak, de annyira nem szeretnék elmerülni bennük. :D

Animelover wrote:
marcsi568 wrote:
Rossz a híre sajnos, de reméljük szépen lassan leomlik már ez..

Ja, főleg amikor olyanokat pletykálnak, hogy szabadtéren pisilnek Yokoval. :beaten:

Az az új dorama miatt van :) Hallod 7 éves pletyka, valami frissebbet is előránthatnának a kalapból. Jó tudom erre meg jönne a 7 hónapos harapdálós, de ha van is bennük igazság, úgysem tudjuk meg. :beee3: Bár azért Ryóból kinézek ilyeneket... XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 06 Mon, 7:44 pm 
Forum Addict

Örülök, hogy ezek a Ryo pletykák ezerévesek, mondjuk egy-két ilyen érdekes dolgot én is kinézek belőle. :oops:
Ha érdekel a Pi-s műsor amiről írtam, mármint az életéről is mesél azért, meg, hogy az anyukája miatt is lépett be a JE-be, hogy ne egyedül kelljen eltartania a családot, meg még sorolhatnám, akkor a címe Jounetsu Tariku. (Passionate Continent)
És az akirashocksub lj oldaláról le lehet szedni. Egész pontosan innen. A kisebb fájlt szedd le (150MB), mert a nagyobbnál csúszik a hang meg a kép és elég idegesítő módon. Mondjuk ahogy látom ki is van írva, hogy javított verzió. Illetve még a Shounen Club Premium-os interjúban mesélt magáról. Meg a Hanamaru Cafe-s vendégszerepléseiből is sokat megtudni róla. Bár gondolom láttam azért jó pár videót a fiúkról, nem csak a pv-ket.

Amin ma jót nevettem:
Pi eldönthetné már végre ki akar lenni, mikor felnőtt lesz (mondjuk már most is az, de ezek szerint lélekben mégis gyereknek érzi magát :D ). Ugye ott volt több nagy kedvence a Music Station-ben, de most konkréten említette a jwebjében, hogy végre hosszú idő óta beszélhetett Fukuyama Masaharu-kunal és hogy milyen elképesztően néz ki és szeretne olyan felnőtt lenni mint ő. Na most akkor Justin Timberlake-re, Kimura Takuya-ra, David Beckham-re vagy Fukuyama-ra akar hasonlítani? :shock: Javaslom neki az utóbbit, azt én is támogatom. :lol:

Ja és kint van az új Lawson cm, nagyon aranyos, főleg Massu:
http://www.youtube.com/watch?v=UC7MfWLCyx4

Na azt hiszem kb. ezt akartam írni, mert időközben elvesztettem a fonalat. :laugh:

Ja, tudom azt a Ryos dorama reklámozós dolgot még nem láttam, de majd megnézem valamikor, majd a sorozatot is szeretném nézni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 06 Mon, 10:21 pm 
Forum Addict

wáá ezt a CM-t nagyon nem akarja vki h megnézzem XD az OHPn se jön de és a youtube is elakad 2 mpnél xD basszusmár XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 07 Tue, 4:55 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
wáá ezt a CM-t nagyon nem akarja vki h megnézzem XD az OHPn se jön de és a youtube is elakad 2 mpnél xD basszusmár XD

:( Pedig ari, remélem később megtudod nézni.

A legfontosabb először is. Gratula a NEWS-nak a 10. hivatalos number 1 kislemezükhöz. (Kinki mögött ezzel már abszolút 2.-ak az egymás után folyamatosan number 1 dalok listáján (valami ilyesmi, csak magyarul képzeljétek el)
És átlépték a 200 000-es eladást az első héten, igaz csak egy nyúlfarokkal. Első heti eladás 201 304. Igaz, ahogy nézem a Summer Time sem volt több, sőt picikét kevesebb volt. Itt is csak rémeket láttam lehet.

És akkor a szokásos kisebb szófosás. Kint vannak a novemberi Wink Up és Duett képet. Különösen a Duett képek tetszenek (főleg Pi :oops: ). De mondjuk szerintem lehet egy pár rajongó itt háborogni fog, legalábbis a külföldiek, mert Yamapiból 3 oldal van, két oldallal több, mint a többiekből. Mondjuk régen is így volt, de mostanában kiegyenlített volt nagyjából az arány. De lehet, hogy ez csak véletlen. De az megint nem tenne jót a NEWS-nak (kivéve persze Pi-t), ha megint az lenne, hogy ötszáz Pi kép és 1-1 kép a másik 5 tagról. Azért az igazságtalan lenne egy kicsit, attól függetlenül, hogy Yamapi nagyobb név a többinél. Na tessék, már megint rémeket látok.
Ja és tv magazinos képek is feltűntek, bár nekem ezek már megvannak. De lehet ti még nem láttátok.
Tego is reklámozta valami rádióműsorban a Happy Birthday-t, le lehet tölteni.
Jaj és el ne felejtsem már, lefordították azt a főzőcskés műsort, amiben Shige volt. Tudjátok volt ebben már Pi is (kétszer is), Toma is, meg szerintem sok egyéb más JE-s is. Tavalyi műsor, de nem is ez a lényeg.
Innen le lehet tölteni. Még én sem néztem meg. :D De már előre ajánlom, viccesnek tűnik, ahogy ott Shige "főz".
Azt hiszem ennyit akartam hirtelen. Ha meg nem, majd később visszajövök. :lol: (és ez nem fenyegetés, hanem ígéret :laugh: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 07 Tue, 5:36 pm 
Senior Member

Úristen, csak Justin Timberlake-re ne akarjon Pi hasonlítani :beaten: Elég a JE-nél egy "hasonmás" XD

Köszönöm a vidit, amit ajánlottál Akira, még nem sikerült megnéznem, de ma mindenképpen sort kerítek rá, meg még a RyoPi-s SC-kra is. :)
Nem vagyok azért annyira lemaradva videóanyagban, csak főleg a régebbiek közül nem láttam sokat, újakkal képben vagyok ^^

A CM aranyos, sajna a tutajuk nem lett a legjobb, így kénytelenek a szigeten maradni még egy kicsit, de ahogy látom nem bánják, hiszen van Lawson-juk :D

Gratula a srácoknak, ügyesek! *tapsolós smiley, amit nem talál*

A képeket pont most néztem meg :D
Szeretem, ha feketében vannak, ez a szín mindenkin jól mutat :) Engem nem zavar Pi 3 oldala, főleg, h jól mutat a képeken. Már a bongyi fejével is sikerült megbarátkoznom egy ideje, szal az sem zavar. Ryo haja.. na, azt még szokom, mint ahogy Shige szőkéjét is.. Bár ahogy nézem, ezek a képek régebben készülhettek, mint az utolsó fellépésük, m már történtek itt-ott stílusbeli változások. És Kei-chan egyre férfiasabb. Határozottan feltűnő a változás. Vagy csak eddig nagyon vak voltam? :D

Tegoval mostanában kezdtem kibékülni, bár ez a nyakkendő-markolászás, meg a folyamatos előtérbe helyezése annyira nem.. Valahogy nem tetszik, na :D Massu meg aranyos, de ő mindig az.

Asszem majd erre a Shige-féle főzőcskére én is sort kerítek egyszer, de csak szigorúan a már letöltött, és meg nem nézett dolgaim után.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 07 Tue, 7:13 pm 
Forum Addict

Marcsi: először zt olvastam h Justin T. ne akarjon Pi-re hasonlítani XDDD vágtam is fura fejet, aztán elolvastam mégegyszer XD

a CMet még mindig nme láttam =( youtube még mindig *** :beaten: XD

megnéztem énis a képeket, nyá ^^ tetszik a Pi-s, engem nem zavar h 3 oldal van róla xD a lényeg h van mindnekiről kép :lol:

fordítsam vmiket? *unatkoz* :D :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 07 Tue, 7:35 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
fordítsam vmiket? *unatkoz* :D :beaten:

Please! :master: :master: :master:

Ja és itt egy nem youtube link, a hivatalos oldal, remélem itt megtudod nézni:
click

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 07 Tue, 7:54 pm 
Forum Addict

itt se megy :/ itt leglaáb bhng vna d ekép nincs.. aszem már nagyon kurvára elegem van a windowsból....

mindjárt nekiállok, cska még kitalálták h ienkor segítsek rendet rakni -.-"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 07 Tue, 8:04 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
itt se megy :/ itt leglaáb bhng vna d ekép nincs.. aszem már nagyon kurvára elegem van a windowsból....

mindjárt nekiállok, cska még kitalálták h ienkor segítsek rendet rakni -.-"

Ráérsz, ráérsz. Nem szaladunk el. Mindenkinek megvan a magánélete is. :D
Kodekcsomagot használsz a Windows alatt? Mert lehet azzal van a bibi, hogy mindenféle kodek van fent. Meg van Flash Player meg java meg ilyenek a gépen? Illetve ha van, rendben vannak? Mert ennek nem így kéne működnie. Az én Ubuntum most hála az égnek jól szuperál. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 07 Tue, 8:15 pm 
Forum Addict

Ezzel szimplán az a baj h winfos XDDD ahogy oszttársamék mondják XD
minden fentvan, mennie kéne, 2 nappal ezelőtt még a youtube is ment, mostmeg... kiütöm 3 hónap alatt az egész windowst XDD

na nekiállok akkor a fordításnak :D
a wink up tecc legjobban, úgyh annak XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 07 Tue, 8:25 pm 
Senior Member

Sanako: azért megnéznék egy Justin T-t, mikor épp Pi-t utánozza XDD
Ilyen jól tudsz japánul? O___O *csendben irigykedik* Megkérdezhetem, h mióta tanulsz? Gondolkodom rajta, hogy önszorgalomból én is nekiállok majd egyszer..

Nálam is volt ilyen probléma, nem jelenítette meg a beszúrt videókat semmi sem.. *utálja a Vistát...* Aztán kiderült, h a honlapok kódolásával van a probléma, de mindez csak azután, miután a 4. feltelepített codec sem segített. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 07 Tue, 10:05 pm 
Forum Addict

News Question 10:

1. Ha nem embernek, hanem valamilyen más élőlénynek születnél, mi lennél?
Pi: lehetetlen
Koyama: cica
Ryo: kardszárnyú delfin
Shige: tasmánördög - nagyon veszélyes, mgis védett
Massu: isten *XD*
Tegoshi: oroszlán

2. Emlékszel a hozzád közel állók szülinapjára?
Pi: Igen. - Toma és HaseJun szülinapja októberben van...
Koyama:igen - a többiek irigylik (?)
Ryo:igen
Shige: néha - a többi tag mindig szól (?)
Massu: legtbbször emlékszem
Tegoshi: nem

3. Ha majd a jövőben együtt játszanál a gyerekeddel, mit csinálátok?
Pi: szörf
Koyama: vásárlás
Ryo: gördeszka
Shige: snowboard
Massu: úszás
Tegoshi: foci

4. Első randin a lány smink nélkül vagy sminkben legyen?
Pi: smink
Koyama: smink nélkül- mert szükséges h jobban megismerjék egymást
Ryo: smink
Shige: ne legyen smink - hiszen első alkalommal szeretné ha mindent emgpróbálna
Massu: ne legyen - jó smink nélkül
Tego: talán
wáá sztem ez msot el van baszva XD elvesztettem a fonalat h melyik a legyne smink v ne legyen X'D Massu meg Tego biztos, meg a kommentek xD

5. Olyan szó amit magadnak/magadban szoktál mondani:
Pi: nincs
Koyama: tsuttena XD nem tudom mit jelent
Ryo: nemtom (ezt mondta tényleg, nem én nemtom XDD)
Shige: Do it properly!
Massu: nincs
Tego: Olley XD

6. Mi volt tegnap a vacsora?
Pi: gyuudon meg udon
Koyama: gouyachanburu - gőzöm sincs mi ezXD
Ryo: yakisoba, főtt szója, natto, rizs, saláta és ramen ez se maradt éhen :beaten:
Shige: yakiniku
Massu: gyoza
Tego: Sajnos nem emlékszem

7. Most ki van takarítva a szobád/rend van?
Pi: igen
Koyama: igen
Ryo: most normális
Shige:igen
Massu: igen
Tego: igen

8. Ki a leg shy-abb a Newsban szerinted?
Pi: Ryo-chan vagy Shige
Koyama: Ryo-chan
Ryo: mindenképp Ryo-chan
Shige: én
Massu: Shige vagy én
Tego: szerintem nincs - természetesen nincs igazam

9. Mit ejtettél le legutoljára?
Pi: semmit
Koyama: húst - mikor múltkor yakinikut ettünk, a pólómra ejtettem
Ryo: valami régi üldözős álom (de h azt hogy ejtette le xd)
Shige: szemüveget
Massu: semmit
Tego: digitális fényképezőt - de még működik

10. Rajzolj egy madarat
Tego mesterművét éremes nézni XD

most megyek a többi interjúra csak kicsit elfeledkeztem róla :D

Marcsi: én is megnézném :lol: ahogy épp fellöki mikrofonállványt pl és utánaugrik XDD

hát.. anynira sztem nem tudok jól :D legalábbis nem érzem úgy ilyenkor mikor itt szerencsétlenkedek a fordítással, pedig elvileg középfokra mentem volna idén xD
egy éve tanulok amúgy :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour