Oké, igazad van, hozzád képest nem lett hosszú a hsz-em XD De nem baj, ha sok, m szeretem mások gondolatait olvasni, és nem csak 1-2 mondatos fangirl-csepegést nézegetni.. (Bár jómagam is szoktam olyat írni.. sokat..

)
Én sem szeretem ha szidják a kedvencem, legutoljára pont Ryót szidták, hogy milyen kis szemét, és én meg felháborodtam

Mint kiderült, azért nem kedvelték, m bántotta Uedát.. Inkább itt fel is adtam, m sztem a két srác nem utálja egymást, max csak nem ismerik annyira a másikat...
Lehet igazad van, és PI csak fáradt volt, hiszen CB, meg a diplomája is belejátszott a dolgokba. Ryo meg ugye Eitozik, meg új dorama.. Néha csodálkozom, hogyan bírják egyáltalán ezt a hajtást?! Én szinte semmit nem csinálok, és nincs semmire időm, ők meg ezer helyen szerepelnek, és még szórakozni is van idejük a pletykák szerint (imádom olvasni az elmebeteg pletykákat, nagyon jókat szoktam nevetni rajtuk XD).
Most töltöm azt az SC-t

ha minden igaz 2 decemberiben szerepeltek egymás után közvetlenül, az egyiket már láttam, és pont ezt nem. Sajnos Nyüsszös (öhm.. így becézem őket xD) videókból oltári a lemaradásom... Nagyon sokáig csak KT érdekelt, és miután megnéztem a NwP-t, Pinek köszönhetően elkezdett érdekelni ez a banda, és megismertem Ryót.. (majd az Eitot is) Na igen, és azóta is itt tartok

HSJ-pal nekem is gondjaim vannak, az idősebbek közül ismerek fel csak párat. Persze, én is lehet megijedtem volna, ha felém tart Ryo. Rossz a híre sajnos, de reméljük szépen lassan leomlik már ez.. Egy ideje már semmi balhéjáról nem hallani, és főleg ezzel az új kinézettel asszem menni fog.. Amikor először megláttam az új hajával, az SZTK-ból igényelt szemüvegével, hát huh.. Kicsit meglepődtem, és az első benyomásom az volt, h de b*zisan jókisfiú lettél.
És, naná, h skizó XD Sousuke szerepe után nem is csodálnám, ha azzá vált volna.
Ryo személyiségét nehéz jellemezni, az a baj, ha nem tudom könnyen körülírni milyennek is tartom/látom, m mindig annyi újat mutat, h amit felépítettem, azt összedönti. De ha sokat járok erre, egy idő után biztos látni fogod, hogyan látom
Barátság... No igen, én is úgy látom, h Jin-Pi-Ryo baráti háromszög az tényleg valódi. (Eddig Pi és Jin nyakában volt ugyanolyan piros lánc, most Ryo és Jin nyakában van kék.) Bár ugye Jinnel annyira nem látom őket, de ha RyoPi együtt van süt belőlük az, h tényleg ismerik egymást, és jól is érzik együtt magukat.
Fanfictionöket ne is mondd, egy ideje, pontosabban mióta beleszerelmesedtem a RyoPi párosba, vadászom a róluk szóló történetekre..

Szeretek róluk olvasni, és fangirlködni XD Bár tisztában vagyok vele, hogy heterók, de mégis egy-egy jól eltalált történet után elgondolkom rajta, hogy de biztos...? (Van még egy olyan páros akikért élek-halok, de az nem ez a topic

)
Szegény Pi.. Ezt a műsort nem láttam vele. Ha nem lennének a barátai, akkor sztem biztos befordult volna már a JE világában. Róla tartom azt, h a legjobban viseli a rákényszerített/saját maga által felhúzott álarcát. Nehéz belelátni, legalábbis nekem az. Annyira furcsa. Igazából nem is tudom megfogalmazni, h mire gondolok. Az a mélabú ami körüllengi, és csak néha tör belőle felszínre a valódi énje, és akkor újra vissza is zárul rögtön. Nem csodálom, h pont Ryo az egyik legjobb barátja, aki szintén jól megírt szerepet ad elő, bár neki egyáltalán nem megy úgy az érzelmei elrejtése, sokszor megvillantja valódi énjét. Éppen ezért is szeretem őt jobban, m túlságosan is tökéletlen, és mégis törekedik a maximumra.

Pi meg alapból a maximumot nyújtja.
Huh, asszem a többieket én is kihagyom. Már így is jó sok mindent összehordtam
És nem is tudtam, h a többiek mondtak ilyet, h Ryo úgymond a háttérből irányít. Annyira tudtam!

Éreztem, h nem csak egy szimpla tag, hanem nagyon is számít a szava.
Nem tudom, láttad-e Ryóval a Thanksgiving All Stars-os vagy milyen vetélkedős cumót, ahol a Ryusei no Kizunát népszerűsítette? Annyira élveztem az egészet, m zavarban volt, már megint.

(Gonosz vagyok na, élvezem ha kicsit "szenvedni" látom XD)
Okés, köszi jpopsukit nem szeretem, jó nekem a community-k LQ vagy MQ minőségű vidije is, mint a torrentes szenvedés
És a képes beszámolóért is arigatou!!
Nem bírnak egymás nélkül meglenni <33 Bár lehet csak az ültetési rend volt direkt ilyen.. XD
Na, teleregényért kisregény jár