Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 9:40 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 20 Sat, 6:44 am 
Forum Addict

Örülök Doll, hogy azért tetszik ez a koncert is. Bár be kell valljam, hogy az előző valamiért jobb hangulatú volt. Mármint ugye a Never Ending Wonderful Story. Lehet, hogy tényleg azért amit írtál. Hogy nem voltak az ismerős fejek. De azért pl. többek között a Nantoka Narusa (itt először Naruse-t írtam, lehet a Maou hatás? :laugh: ) tényleg nagyon aranyos volt és szeretnivaló. :D Vagy a KoyaShige duett, de még sorolhatnám.
Neked írom még Doll, ha jól emlékszem te akartad nézni a 2003-as Johnnys Sport Eventet nem? NewShfan feliratozta, jó nagy, több mint egy giga (mármint a raw, a másik csak 700mb), van hozzá linkelve raw is, meg softsub, de lesz hardsubos is. Alig várom, hogy majd lemásszon. Szegény Tsuyoshi sír, mert veszít a kő-papír-ollóban. De persze ajánlom mindenkinek. :D

És van már Hq videó Pi-ről. NewShfan feliratozott két videót. Pi olyan szépeket mond. És kérem nagyon ráhajt erre az idegen nyelvre. Mondta, hogy ezután is szeretne tanulni pl. idegen nyelveket. Remélem vesz pár leckét Yuu-kun-tól vagy Jin-től. :D
És hogy tömör gyönyör legyen a mai reggel, lefordították végig a Code Blue-t. Legalábbis akik a softsubot csinálják hozzá.
Ja és végre az összes dalból hallhattunk egy kicsit. Most már a Push on! is sorra került (az egész szám!), úgyhogy most már tényleg nagyon várom azt a kislemezt és persze a tévés fellépéseket. Remélem most már több idő lesz gyakorolni, igaz most meg Ryo forgat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 20 Sat, 12:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

De akkor nem csak engem zavart az ismeretlen arcok látványa, most megnyugodtam!^^

Jaj de jó! lehet letöltöm softsubbal! bár a hardsubos verziók vlmiért mindig jobbak, na de mindegy! XD És TSUYO! Nya~! *körülnéz* jah... ez nem az a topic! XDD De akkor megyek is megnézem!

Sztem Pi csak Yuu-kuntől kérjen segítséget, Jin is kérhetne tőle, meg felhívhatnák esetleg Jimmy-t h ugorjon már be egy pár leckét adni! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 20 Sat, 12:47 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
Sztem Pi csak Yuu-kuntől kérjen segítséget, Jin is kérhetne tőle, meg felhívhatnák esetleg Jimmy-t h ugorjon már be egy pár leckét adni! XD

:laugh: Igen Jimmy és Yuu biztosan tud, mondjuk Jin még engem sem győzött meg, pláne a Jodie Foster interjú után, de most nem bántani akarom egyébként, aranyos volt. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 20 Sat, 12:51 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
:laugh: Igen Jimmy és Yuu biztosan tud, mondjuk Jin még engem sem győzött meg, pláne a Jodie Foster interjú után, de most nem bántani akarom egyébként, aranyos volt. :D

Jinnek rettenetesen jó az angolja... :roll: és ezt több videó is bizonyítja(pl.: I am punch; Car shrimp; Thank you for the wedding...stb.) én meg rendszeresen kiröhögöm szegényt, pedig aranyos probálkozások voltak!^^
De ez nem ebbe a topicba való! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 21 Sun, 12:24 pm 
Forum Addict

sebaj, Doll, off rulz XD

íííí, grat Yamapinek :D:D végre sikerült neki :D

rohanok is LJre, mer lemaradtam asszem XDD
a 2003as cuccot meg leszedem inkább hardsubbal mert a rawt se láttma még xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 22 Mon, 7:22 pm 
Forum Addict

Na és nehogy már kimaradjon az egyik kedvenc topicom. :D
Feliratozták (bár szerintem én már ezt felirattal is láttam valamikor) Shuji to Akira 2005 10 27-ei Utabanos szereplését. Tudjátok amiben az a kisfiú szaltózik ott előre hátra vagy mi a halált csinál, most lehet, hogy megint képi zavarban vagyok. Ha másnem Nakai idiótasága miatt érdemes megnézni.
Nakai: Erről jut eszembe, ti ketten jól énekeltek?
Pi: Nehéz ezt mondani, de jobban, mint Nakai-san.
Nakai: Mit mondtál, te szörnyeteg, én adom el a legtöbb Cd-t Japánban. :laugh:
Na és még ehhez hasonló sok egyéb baromság, amit Ishibashi-val (remélem jól emlékszem a nevére) szokás szerint összehordanak. A kisgyerekek nagyon aranyosak.
Plusz megnéztem a [Gakibara] 2000.05.06 Tokyo Jr vs Kansai Jr triathlon-t. Hát abban válogatott kínzásokkal versengenek a juniorok. Chibi Takky, Tsubasa, Pi, Toma, Jimmy, Yoko, Subaru, Ryo és Murakami. (azt hiszem Murakami). Na ez sem volt semmi, csak kár, hogy nagyon rossz minőségű a kép. Amúgy ezt NewShfan feliratozta, a másikat meg Pikorabo.
Ja és láttam community-n Shige "főzőcskés" műsorát (mármint emlékeztek Pi is volt már kétszer ebben a műsorban, a Say NewS majd feliratozni fogja, lehet érdemes lesz inkább kivárni, én is azt teszem.
És két nap múlva itt van az első Happy Birthday live! Legalábbis remélem live lesz. :D Na szófosás vége.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 22 Mon, 7:30 pm 
Forum Addict

Ezekre mind kíváncsi vagyok :lol:
Csak msot nagyon leredukálódott a JEzsre fordítható időm XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 22 Mon, 8:57 pm 
Forum Addict

haha, most olvastam egy fórumon és basszus nekem sem tűnt fel, hogy az Arashi debüt videójában az A-ra-shi-ban ott táncol mögöttük Pi is. Meg mintha Pi mellett Ryo lenne. Majd megsasolom jobb minőségben, pedig én hányszor néztem ezt a pv-t és nem tűnt fel, pedig általában kiszoktam szúrni Pi-t.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 22 Mon, 9:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
haha, most olvastam egy fórumon és basszus nekem sem tűnt fel, hogy az Arashi debüt videójában az A-ra-shi-ban ott táncol mögöttük Pi is. Meg mintha Pi mellett Ryo lenne. Majd megsasolom jobb minőségben, pedig én hányszor néztem ezt a pv-t és nem tűnt fel, pedig általában kiszoktam szúrni Pi-t.

*megnézi ő is*

nem látom o.o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 22 Mon, 9:17 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Akira wrote:

*megnézi ő is*

nem látom o.o

Pedig ott van, mindjárt előkajtatom a dvd-rip-et róla és próbálok csinálni képet. Pláne, ha nem találom meg a dvd-t. :D Ugyanide berakom. Na persze a jó minőségű videót nem találtam, de ha megtalálom, akkor kicserélem a képet, de szerintem így is felismerhető. Sőt Toma-t is látom. Most már Ryo-ra nem esküszöm. De végülis nem csoda, abban az időben ők még azért kis chibi juniorok voltak.
A ronda nem bekarikázásnak látszó bekarikázás az nem a videó része. :D

Image
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 22 Mon, 10:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jé, tényleg!!! :D Az ott Pi!!! :D Köcci! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 23 Tue, 7:00 pm 
Forum Addict

Bakker ez nekem sose tűnt volna fel :lol: de a tényleg Pi, meg mellette Toma si jól látszik

Közbe néztem az An-anos rankingot XD beírom akkor ide ha már fordítom

1. KimuTaku
2. Fukuyama Masaharu
3. Akanishi Jin
4. MatsuJun
5. Nakai :D
6. YamaPi
7.Shingo mama
8. Okada Namio
9. Oguri Shun
10. Kusanagi Tsuyoshi
11. Kame
12. Goro-chan
13. Tsumabuki Satoshi
14. Sakurai Sho
15. Koichiii ^^
16. Nino
17. itt hiányzik sztem kanji, mer tilyen név egyszerűen nincs XD
18. Nagase Tomoya
19. Tamaki Hiroshi
20. Ryo-chan
21. Toma
22. Matsuyama Kenichi
23. Takki
24. Ohkura Tadayoshi
25. Hayami Mokomichi (Gokusen 2, Tsuchiya)
26. Koike Teppei
27. Ichihara Hayato
28. Narimiya Hiroki
29. Koide Keisuke
30. Miura Haruma

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 23 Tue, 10:05 pm 
Forum Addict

Hát ez a lista nekem kicsit máshogy nézne ki. Bármilyen hihetetlen nem Pi lenne a number 1. (bár nekem mindig ő a number 1).
Amúgy most néztem, hogy az október 3-ai 3 órás Music Station Special-ben nem csak a NEWS hanem a Kanjani8 is vendég lesz. Ryo tudathasadást fog szenvedni. :beaten: Kihez üljek? Yamapi mellé, vagy Ohkura mellé? :lol: NEWS vs Kanjani8 na de szörnyű vagyok..., de fúrja az oldalam a kíváncsiság. (és most már megyek aludni)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 23 Tue, 10:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nah KimuTaku az őt megillető helyen van! az ilyet szeressem! XDD
Nakainak is elég elegáns azaz 5. hely és, h Pi-t maga mögé utasította, az meg tarolás(elnézést, semmi gonoszság Pi ellen) XD
Azon teljesen fel vok háborodva, h Koichi csak a 15.! hát ezeknek a japánoknak nincs ízlésük! XD és mi az, h nincs Tsuyopon??? Hogy képzelik? XDD
Azt már meg sem említem, h Takki, meg Nagase hol van... T_T Narimiya meg szegénykém nagyon lecsúszott az élvonalból...

de akkor most egy kérdés... SHINGO MAMA????
ez most biztos? nem Katori Shingo volt véletlenül odaírva mert akkor még megérteném, de SHINGO MAMA? WTF????!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 23 Tue, 10:27 pm 
Forum Addict

jade, Katori Shingo XDDD csak a Shingot olvastam el és egyből tippeltem XDD azért ennyire nem ízlésficamosak XDDD

de Miura Harumának grat azért :D szép h 20 év alatt bekerül ide.. vagy azt jelenti h sok fiatal csja rajongója van v azt h sok a középkorú nő aki a fiatal 18 éves fiúkra utazik xDDD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour