Na és nehogy már kimaradjon az egyik kedvenc topicom.
Feliratozták (bár szerintem én már ezt felirattal is láttam valamikor) Shuji to Akira 2005 10 27-ei Utabanos szereplését. Tudjátok amiben az a kisfiú szaltózik ott előre hátra vagy mi a halált csinál, most lehet, hogy megint képi zavarban vagyok. Ha másnem Nakai idiótasága miatt érdemes megnézni.
Nakai: Erről jut eszembe, ti ketten jól énekeltek?
Pi: Nehéz ezt mondani, de jobban, mint Nakai-san.
Nakai: Mit mondtál, te szörnyeteg, én adom el a legtöbb Cd-t Japánban.
Na és még ehhez hasonló sok egyéb baromság, amit Ishibashi-val (remélem jól emlékszem a nevére) szokás szerint összehordanak. A kisgyerekek nagyon aranyosak.
Plusz megnéztem a [Gakibara] 2000.05.06 Tokyo Jr vs Kansai Jr triathlon-t. Hát abban válogatott kínzásokkal versengenek a juniorok. Chibi Takky, Tsubasa, Pi, Toma, Jimmy, Yoko, Subaru, Ryo és Murakami. (azt hiszem Murakami). Na ez sem volt semmi, csak kár, hogy nagyon rossz minőségű a kép. Amúgy ezt NewShfan feliratozta, a másikat meg Pikorabo.
Ja és láttam community-n Shige "főzőcskés" műsorát (mármint emlékeztek Pi is volt már kétszer ebben a műsorban, a Say NewS majd feliratozni fogja, lehet érdemes lesz inkább kivárni, én is azt teszem.
És két nap múlva itt van az első Happy Birthday live! Legalábbis remélem live lesz.

Na szófosás vége.