Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 18 Sat, 10:00 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 173 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 07 Sun, 12:12 pm 
Forum Addict

Ayumi wrote:
Várjál XD az 5000yen/év csak a tagság. Attól függetlenül a jegyért kell fizetni mindenféleképpen, mert úgy sok üzlet nem lenne benne :/ Illetve de, csak kevesebb kest kapna a tata. Legalábbis szerintem~
jah hát azt gondoltam X'D de így legalább van vmi engedmény? vagy leglaább nagyobb esélyed van rá, h ne fogyjon el a jegy az orrod előtt XD

Közbe végigolvastam az új HSJ Duetes scaneket XD jaj ez agyhalál xD amennyi hülyeséget beszéltek... xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 08 Mon, 1:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ayumi wrote:
Várjál XD az 5000yen/év csak a tagság. Attól függetlenül a jegyért kell fizetni mindenféleképpen, mert úgy sok üzlet nem lenne benne :/ Illetve de, csak kevesebb kest kapna a tata. Legalábbis szerintem~

jé! ocs'óbb mint egy Dir en grey tagság! o.O vagy én emlékszem rosszul, h az vlmi tizen-egy-két-ezer ott a tagság? mármint forintban... mert ez így kb 7500Ft...
nah jó mondjuk nem pont ezeket kéne összehasonlítgatni, csak egy példa volt! XDD
mellesleg megjegyzem, h ennyit szívesen kipengeteg egy évre... márcsak kíváncsiságból is, de azért huzamosabb ideig nem.
de egyébként ebben benne van a j-web is? vagy arra külön a telefonszolgáltatónál kell előfizetni? o.O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 08 Mon, 6:05 pm 
Forum Addict

sztem arra külön kell előfizetni X'D
a Diru az 6000 yen egy évre, az 1000 yenes első éves regeési díjjal XDD
mondjuk télleg nem kéne összehaosnlítani :lol::lol::lol:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ *kyaaaaaa visít* XDD végre az új SC-ból fentvannak a részeeeek *o*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 08 Mon, 8:12 pm 
Forum Addict

Háháá, megint fullon van a nézőtér, Ayumi :lol: a 2008-asoknál először kb *o* Yuyáék performance nagyon jó volt, eddig csak azokat a részeket láttma XD mer persze h egészben nincs mgé fent -.-" A beszé rsz meg aranyos vooooolt, mondzák h Junta keltette fel mindig Yuyát reggel, csörgette telón XDD mert nem bírt volna felkelni amúgy XD
Egyre jobbak leszenk... ez az Oretachi no seishun már ezerszer jobb volt mint az ami taiwanban volt pl XD az látszott h első fellépések egyike volt....

jaj meg ottvolt Nakayama Yuma is a Kansai jr-ok közül... tök durván magas a gyerek XDDD majdnem akkroa mint Yuya, tehát sztem 170 lehe, vagyis máris magasab nálamXD közbe még csak 14 XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 21 Sun, 5:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Most elég random leszek, de...
Okosság Johnny bácsitól(Koichi által tolmácsolva)
"YOU can be an actor if you are able to speak japanese."
YAY! XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 21 Sun, 5:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

uramatyám X'DDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 21 Sun, 6:11 pm 
Forum Addict

:laugh: Kérem szépen azért van ebben logika, lehetsz színész, ha szépen tudod beszélni az anyanyelved. Végülis kis okosság van benne, attól függ honnan nézed.
Amúgy ez a Johnny bá nagyon jó fej lehet, olyan dolgokat tud mondani.
Sok mindent nem szeret Johnny bá, mégis tojnak a fejére. Emlékszem mondta pont Koichinak (ezt is Koichi mesélte), hogy nem szereti a csizmát, hát Koichi meg csak azért is. :lol: (valami ilyesmi rémlik, de már régen láttam, nem biztos, hogy jól emlékszem, de a lényeg, hogy olyan vicceket eresztenek meg a fiúk néha róla, hogy máshol azért már a főnököd kirepít az ajtón)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 21 Sun, 7:33 pm 
Forum Addict

Jah ezt a csizmásat Koichi monda az egyik Domoto Kyoudaiban erre emlékszem XDD
na , emgyke japánt tanulni és emgyek sztárnak :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 22 Mon, 9:59 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Johnny bácsi azért tud ilyen okosakat mondani, mert töri a japánt! XDD

a csizmás az meg egy HSJ-s Domoto Kyoudaiban volt, mert az egyik kissrác furcsálta, h bakancsot kell felvenni. Szal ebben is Koichi volt úttörő! XDDD

Johnny Kokira is haragudott, h lenyirta a haját kopaszra, de aztán a debütálás után koncerten bement az öltözőbe és mondta, h: "Végülis a kopaszság jól áll neked..."

Johnny bácsi japán kiejtésénél csak a japán nevek kínai kiejtése viccesebb! XD legnagyobb poén:
Imai Tsubasa = Jing Jin Ii (chin chin ii) -> koichi folyamatosan ezzel basztatja szegényt! XDD(japánul nemtudoknak: chinchin = férfi nemiszerv)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 22 Mon, 3:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll wrote:
Imai Tsubasa = Jing Jin Ii (chin chin ii) -> koichi folyamatosan ezzel basztatja szegényt! XDD(japánul nemtudoknak: chinchin = férfi nemiszerv)

szegény Tsubi már X'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 22 Mon, 6:43 pm 
Forum Addict

Doll wrote:

Ezt nem is tudtam. :D Lehet neki is nagyra törő színészi álmai voltak? :laugh: (na jó van, tudom, hogy fárasztó vagyok)
Szerencsétlen Tsubasa.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 22 Mon, 7:25 pm 
Forum Addict

én most a Tsubin haltam meg, Animelover XDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 22 Mon, 8:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Doll wrote:

Ezt nem is tudtam. :D Lehet neki is nagyra törő színészi álmai voltak? :laugh: (na jó van, tudom, hogy fárasztó vagyok)
Szerencsétlen Tsubasa.

Jah! Ez eddig még nem tűnt fel? XDD
Minden Johnnysos mikor a bácsit utánozza akkor olyan furin beszél. Azért, mert Johnny ugyebár amerikai(csak ott született) és csak mittomén hány év után jött Japánba... de japánul sztem már sosem fog normálisan megtanulni.
Szal nem véletlen ez a YOU-dolog! XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 22 Mon, 8:35 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
Akira wrote:
Doll wrote:

Szerencsétlen Tsubasa.

Jah! Ez eddig még nem tűnt fel? XDD
Minden Johnnysos mikor a bácsit utánozza akkor olyan furin beszél. Azért, mert Johnny ugyebár amerikai(csak ott született) és csak mittomén hány év után jött Japánba... de japánul sztem már sosem fog normálisan megtanulni.
Szal nem véletlen ez a YOU-dolog! XDD

Hát igen, olyan marha vagyok, az még hagyján, hogy ugye Johnny az öreg, csak azt hittem valami nagyzás ez nála, de az már feltűnhetett volna, hogy a tesói meg Mary és Julie. (azt hiszem Julie, de most nem teszem le a nagyesküt rá) :hammer: Ezt a you dolgot is olyan amerikai majmolásnak véltem, de ebből is látszik, hogy de dinka vagyok.
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy Johnny bácsi engem különösképpen nem érdekel. Nem is nagyon olvastam utána. Lehet, hogy aztán említve lett műsorban is, de akkor nem tűnt fel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 23 Tue, 6:45 pm 
Forum Addict

XD

na végre megnéztem most a 14.-ei SC-t XD wááá volt az a heisei post corner... nyáá BESTesek szkandereztek XD Hikaru győzött, legyőzte Yuyát meg Daikit :lol:
meg meghallgattam megint az új BEST számot... hát fura de egyre jobban tecc XD
októberi SCre kíváncsi lszek mer egy csja írt a forgatásról beszámolót és állítólag elég szar volt a hangulat... vmi hülye fan akkor kiabált be, h Fujigaya odafiygelt rá, és elbaszta a feladatot...
meg a kis Shintarout beállították Nekketsu junior league-be O_o"

azért a végén behaltma, BESTesek beálltak a többiek közé, Yabu az ABChez, Inoo a TOP3hez, Yuya meg Shintarouékhoz XDDD megvan a szint, úgyvan xDDD

most úgyse fog erre senki se ínri mondjuk :lol: előjön az SCmeg HSJ, aztán kihal mindenki xD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 173 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

All times are UTC + 1 hour