Kora este eldurrant az agyam az egyetemtől. Anyámnak kellett lefognia mert üvöltöttem mint a sakál, csapkodtam és kb. 3 marékra való hajamat szaggattam ki.
Az ETR-ből önkényesen törölték pénteken az e-mail címemet, mondván h nem regisztráltam újra. Igaz h éppen kedd délután csináltam meg a következő féléves regisztrációmat, de ez ne is zavarja őket. Erről a húzásról persze nem küldtek nekem semmilyen értesítést, így kimaradtam abból h a csüt. vizsgámnak minden valószínűség szerint megvolt a jegybeírása pénteken. És még el is tudtam volna menni mert itt voltam Pesten.
Kezdhetem hajkurászni a tanárt mert a következő vizsgaidőpont június 23 és akkor én már régen Varsóban leszek.
Írtam neki e-mailt, természetesen semmi reakció mert minek is ugye a tanároknak nézni a postaládájukat. Holnap bemegyek a tanszékre és valami illetékes emberkét kerítek akivel tisztázni tudom a dolgot. Nekem az is jó ha 11-én, a másik vizsgám alkalmával írja be a jegyet, mert azt is ő tartja, csak jó lenne legalább szólni neki h nem bunkóságból nem mentem el jegyet beíratni hanem mert nem is tudtam róla.
A TO-ra meg holnap finoman és nőiesen rá lesz borítva az asztal ezért az e-mail törléses húzásért.
Röviden összefoglalva: a retvás fasz kivan ezzel a szaros egyetemmel meg a képtelen baromságaikkal.
Egyébként a vizsgám csak 3-as lett és rohadtul érdekelne h miért mert egész héten arra tanultam.