Yu~ki wrote:
Igen igen,de sztem a karakterek miatt alapból poén!^^
A finding nemo-val kevertem először,de az viszont tényleg csak mese,és bár szórakoztató,azért a Shark Tale teljesen más,mint a mostani egészestét rajzfilmek úgy általában nem feltétlen a 3-12 éves korosztályt célozza elsősorban,vagy nem csak őket,asszem mostanában volt is 12-es karikás is,de már nem tudom melyik.
Jah,már régen le van töltve,megnézni kéne.Meg mi volt még mostanában,ha már úgy képben vagy,nem tudod?O_o
A Finding Nemo-ra beültetném a kölkem, a Shark Tale-re meg nem. XD
Ó, egyáltalán nem vagyok képben, de legutóbb a Monsters vs Aliens-t néztük, ami aranyos volt, meg szórakoztató, de messze nem a legjobb. Ebben a kategóriában nekem még mindig az Over the Hedge (Túl a sövényen) viszi a pálmát. ^^
Shizu: A Jégkorszak is tök jó, de annak a második része is. XD A klasszikus Disney rajzfilmek meg a másik bűnös szenvedélyem. XDDD Bár azért örülök, hogy újabban már nem gyújtanak rá egy dalra öt percenként.
És fúj, mindjárt megundorodom a krumplitól is, aztán már végképp nem tudom, mit fogok enni... Ma reggel a camembert sajttal fejeztem be egy hosszú, romantikus viszonyt. Beleharaptam, és kettőt fordult velem a világ az undortól.
Egyébként meg érdekelne, hogy mit követtem el álmomban, amiért bírósági tárgyalásra kellett mennem, de végülis nyugodt voltam, mert biztosra vettem, hogy felfüggesztettet kapok. XDDD Mondjuk legalább azt tudom, hogy az egész álombeli gengszteresdni a Cápamese Keresztapa vonalából jött. XD
És lóg az első lába, perszehogy, mert kitaláltam, hogy ma papucsban utazom. Pff! No megyek hajat mosni.