foodlfg wrote:
Volt valaki a
képregényfesztiválon ?
Miért van természetellenesen nagy szeme a japán képregényhősöknek?Index hozzáértő tolmácsolásában, még hozzáértőbb "látogatókkal" + európai emberek imádata + yaoi meg beteg japánok.
Én elhiszem egyébként a lánynak, hogy a japánok imádják az európaiakat, nem tudok ellenpéldát mondani, nem is nagyon értek a témához. Csak kicsit nagy általánosításnak tűnik..
Én is ezt akartam linkelni, csak a wtf topicba... xD Index itt mondjuk nem is tet hozzá a dologhoz semmi negatívat, de nem is kelett.. a "mangás csajok" leégetik magukat éppen eléggé, amikor kapitális faszságokat mondanak az amcsi képregényekről, meg főleg amikor a pedofil, seggturkászós yaoit mutogatják. Fújmár. o_O
Case wrote:
lackoo wrote:
hoppá, ez jónak hangzik. O_O a végén még beüzemelem a porosodó tv-met, amiből szerencsére elfelejtette kikötni a kábel tv cég az adást, mikor lemondtam 2-3 éve. xD
megnéztem és amilyen jónak hangzott, olyan ócska volt.

Maga a dokfilm is rossz volt... nem írták ki mi melyik filmből van, elképesztő hülyeségeket mondtak, ha nem, akkor érdektelen dolgokat, vagy rémgyenge poénutánzatokat, a 2001 Ürodüsszeáról szóló rész alatt a Harmadik Tipusú Találkozások részletei mentek (wtf!!). Összecsapott, semmitmondó vacak. A magyar verzió meg csak még rátett egy lapáttal: félrefordítások, meg egy idegesítő hangú narrátornő, aki még angolul sem tud (Weird Tales-ből hogy let Vérdtélsz? xD). A finoman szólva is alap Star Wars-t meg Star Trek-et meg már azt hittem meg sem említik, de aztán csak előkerültek, de amikor kijelentették, hogy a Star Trek volt az első sci-fi sorozat, azzal a lendülettel ki is kapcsoltam a tévét. A Dr Who három, a twilight Zone meg hat évvel a St előt indult, nem beszélve a harmincas évek Flash Gordon, Buck Rodgers stb serial-jairól. Bwahhh... Francért csinál olyan műsort akinek lövése nincs a táémáról? o_O