Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 2:24 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 3752 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 251  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 06 Thu, 9:10 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Üdvözölet!!!! :smilecolors: Tökjó, hogy írtál, sokan nem írnak pedig regisztráltak! nyaf. :roll:

Wintergirl wrote:
Mivel nagyon érdekel Japán, mint ország, a kultúra stb... így evidens, hogy meg "kellett" hallgatnom egy-két számot. Azóta is azokat hallgatom... :)

hűűűű, j-rock/visual kei kultúrában nagyon is érdemes elmerülni! eszméletlen, miket kitalálnak Japánban! :angel:

megumi wrote:
nyugi, a többség így kezdte, most meg már... mindenki elvetemült fan ...csak körbe kell nézni... de azé nem elszaladni !!

igaz igaz!!! :greengrin:
én is soook soook X-Japant kaptam az elején! De legelőször L'arc en ciel-t kértem sokat, mer' mufurc megírta azt a naagyszerű cikket ide a soundofjapan-ra, én meg mint kezdő j-rock után kereső netező, belebotlottam ! :sweatdrop: ( ahh azok a Larc en ciel klippek, anno! :love: . Meg Dir en grey-t a diákszigetes Dir en grey forum miatt kértem. :sweatdrop: És milyen jót tett nekem az is. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 06 Thu, 9:33 pm 
Member

bylon wrote:
Üdvözölet!!!! :smilecolors: Tökjó, hogy írtál, sokan nem írnak pedig regisztráltak! nyaf. :roll:

hűűűű, j-rock/visual kei kultúrában nagyon is érdemes elmerülni! eszméletlen, miket kitalálnak Japánban! :angel:

Köszi a kedves fogadtatást. Jól esett. (de tényleg!;))
Igen, én is végignézegettem a taglistát, és sokak neve mellett nulla üzenetet láttam... :(

megumi wrote:
nyugi, a többség így kezdte, most meg már... mindenki elvetemült fan ...csak körbe kell nézni... de azé nem elszaladni !!

Nézegettem már a topikokat, de nem találtam külön hidének... (vagy csak elsiklottam felette?) Esetleg az "X-Japanban" kell keresni? ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 06 Thu, 10:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Wintergirl wrote:

Nézegettem már a topikokat, de nem találtam külön hidének... (vagy csak elsiklottam felette?) Esetleg az "X-Japanban" kell keresni? ;)

X-Japanban jó helyen vagy! De nyithatsz is neki külön, ha szeretnél, majd jól teleírkáljuk :love3: :love: :heart: :love3: :love: ilyesmikkel! ^^"

Image

:love3: :love: :love3: :love3:

de jó ez a kép! :D

és ne tévesszen meg, ha nem az X-Japan a legforgalmasabb topic. X-Japant szeretni, tisztelni itt alap! :master:
:angel:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 07 Fri, 6:24 am 
Member

Quote:
X-Japanban jó helyen vagy! De nyithatsz is neki külön, ha szeretnél, majd jól teleírkáljuk :love3: :love: :heart: :love3: :love: ilyesmikkel! ^^"

Image

Hehe, ez tetszett! ;)
Nem is tudtam, hogy ilyen népszerűségnek örvend itt hide.... Mármint ILYEN ( :love: ) népszerűségnek....

Quote:
de jó ez a kép! :D

A képért köszönet Case-nek. Egyedül nem ment volna a felrakás! :roll:
De majdcsak belejövök.... :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 07 Fri, 2:58 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Wintergirl wrote:
Hehe, ez tetszett! ;)
Nem is tudtam, hogy ilyen népszerűségnek örvend itt hide.... Mármint ILYEN ( :love: ) népszerűségnek....

Kissé megkésett üdv itt is! ^^" :hippy: :kitty:
És igen, hide itt már csak ilyen népszerűségnek örvend, többek közt nálam is :love3: . Amióta a Zilches Electric Cucumber című dalban meghallottam, ahogy mondja hogy: Come to daddy.... Nah, azóta: :hospital: .... És egyik példaképemként tekintek rá hihetetlen pozitív személyisége miatt! :idol: :heart: :love: :angel:
Hogy nincs rá külön topic, szerintem nem baj, mert az X-Japan topicban megfér a róla való témázás is, úgyhogy hajrá, tessék aktívkodni ezen témában! :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 2:36 am 
Site Admin

bylon wrote:
Tökjó, hogy írtál, sokan nem írnak pedig regisztráltak! nyaf. :roll:

jaja, mint pl. Zoska, aki folyton itt bóklászik a fórumon, de sosese ír! :beee: (/me most provokál! :sweatdrop: :roll: )

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 10:02 am 
Member

Case wrote:
jaja, mint pl. Zoska, aki folyton itt bóklászik a fórumon, de sosese ír! :beee: (/me most provokál! :sweatdrop: :roll: )

Biztos előbb végigolvassa az összes topikot, aztán majd utána szól hozzá.... :drop2: :sweatdrop:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 09 Sun, 4:31 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Wintergirl wrote:
Case wrote:

Biztos előbb végigolvassa az összes topikot, aztán majd utána szól hozzá.... :drop2: :sweatdrop:

Hát olvassa, az biztos, mert nekem meséli ^^". De jó lenne, ha hozzászólna, viszont végül rá van bízva, majdcsak egyszer :D .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 09 Sun, 7:16 pm 
Member

tenshi wrote:
Hát olvassa, az biztos, mert nekem meséli ^^". De jó lenne, ha hozzászólna, viszont végül rá van bízva, majdcsak egyszer :D .

Mit mesél Neked?
Hogy miket olvasott?
Azt mesélhetné nekünk is!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 09 Sun, 7:18 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Wintergirl wrote:
Mit mesél Neked?
Hogy miket olvasott?
Azt mesélhetné nekünk is!! :)

Általában magát az oldalt és a Dir en grey topicot olvasgatja, de biztos mást is ^^". Nekem eddig azt hiszem ezt említette.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 15 Sat, 6:41 pm 
Elite Member

Nagyjából az egész fórumot követem, de nem is tudom, talán lusta vagyok írni... A félénkség mondjuk nem jellemző, szóval kétlem, hogy eddig azért nem szóltam volna hozzá semmihez ^^

Akkor egy kis bemutatkozás:
18 éves nőszemély vagyok (na jó, csak leszek, de az már csak másfél hónap, annyi meg úgyse számít), japánt tanulgatok, és érdekel nagyjából minden, ami a kultúrával kapcsolatos. Az érdeklődés kezdete úgy 3-4 éve az animékre és a mangákra vezethető vissza, de azóta inkább az irodalom, meg a zene foglalkoztat. Yaoista vagyok, ami külön lendületet ad a visual kei iránti rajongásomnak, tekintettel a rengetek fanservice-re. A műfajjal először Case előadásán találkoztam másfél éve, az AnimeCon-on, aztán utána a barátaimtól kaptam Laruku-t, Gackt-ot, meg Siam Shade-et, de azok nekem lájtosak voltak. Az első pár igazán ütős CD-t tenshi küldte el, akivel egy fórumon találkoztunk össze.
Egyébként írogatással töltöm az időmet, ezzel is szeretnék majd foglalkozni. Japán-kommunikáció szakra felvételizem majd idén a Károlira, és nagyon reménykedem benne, hogy felvesznek. Érdekelnek a "beteg" dolgok, tehát a cosplay az új ötlet, hogy mivel töltöm az időmet (értsd: varrni segítek drága barátnőmnek, aki pokolian tehetséges, és bármit megvarr nekem, csak szépen kell kérni ^^). Zoska néven futok mindenhol, általában animés fórumokon lehet belém botlani.
A jelenlegi jrock-love áldozatai: a DEG és a Merry.
Nagy vonalakban ez vagyok én...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 15 Sat, 7:15 pm 
Elite Member

Zoska, nem jársz véletlenül japán nulladikra? Amúgy :welcome:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 15 Sat, 8:12 pm 
Elite Member

Csak jártam... Sajnos nagyjából egy hónap után abba kellett hagynom, egészségügyi okok miatt (decemberig ágyhoz voltam kötve.... T_T). De egyébként futólag ismerjük egymást ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 15 Sat, 8:13 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Zoska!!!!!!!!!!!!!!!! Végre, hogy ide is írsz! Üdv a fórumon! Megírtam a CDidet, még kaptál hozzá plusz egy CDt, mivel ami mp3ak közül nem fért rá múltkor egy pár (és mivel még mindig nincs itthon minden CDm, így nem is tudtam mindent írni, amit szerettem volna >.< ), azt most megírtam, meg két koncert, meg egy csomó klipp, ahogy igértem ^^". Hétfőn feladom!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 15 Sat, 11:44 pm 
Mumus

Üdv minden újjj tagnak!!!!

Bocs hogy eddig nem üdvözöltelek titeket!!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3752 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 251  Next

All times are UTC + 1 hour