Koga wrote:
Defiant már a Star Trek: First Contact mozifilmben is majdnem odaveszett, mikor a Borg kockát támadták. De nem emlékeztem arra, hogy megsemmisült volna.

Én 90% felett vagyok, vagy még alatta? xD
Edit: Meglepő, hogy lyányok szeretik az
Űrszekereket.

A First Contactban ott volt a Defiant? Az hogy a jó életbe passzol az idővonalba? o_O" És igen, én is teljesen elfelejtettem, hogy szegény felrobbant. T_T
A kérdésre meg a válasz: Szerinted?
Miért meglepő ez? A lányok is szeretik a sci-fit. Nem feltétlenül a technoblabláért vagyunk oda benne, hanem a jó sztoriért (már amikor, pár mozifilm, meg a TOS néhány epizódja eléggé fájdalmas volt

), és a komplex, kurvajól megírt karakterekért (ebben meg főleg a DS9 brillírozott, ott a visszatérő mellékszereplők többsége bármilyen más ST sorozat bármelyik főszereplőjét lejátszotta volna a színről (nem, Spockot és McCoyt nem

), tele volt frenetikus karakterekkel, mint pl Gul Dukat (:heart: *___*) Garak (!!!

:heart::heart:), Quark egész pereputtya, meg a ferengik úgy általában, Weyoun, Kai Winn (azt a nőt végig kitartóan utáltam -__-), és persze Morn!

) És azt hiszem, túl sokat beszélek a Star Trekről, úgyhogy eldugulok. XD *megy vissza DS9-t bámulni*