noira wrote:
Ando_Tenshi wrote:
ezek már nem fognak... öregek és vének... csak a mi családunk fiatal a kockaházban :S
Nem hinném, hogy a kor akkora akadály abban, hogy valaki segítsen... Furcsamód nekem nem egyszer a 84 éves szomszéd néni intézett el olyan dolgokat, amit se anyám, se nagyanyám nem tudott.
hozok egy példát a közelmúltból:
megcsináltatták a tetőt, úgy, hogy állítólag "hőhíd" miatt penészedik rettenetes módon a főút felé néző oldal (ezt több víz is éri mikor esik) az ablak felett. Érdekes, hogy előtte 20 évig nem volt "hőhíd", hogy-hogy most lett? Azt se hagyják, hogy visszahívjuk a tetőfedőket a javításra... mi meg Domestossal harcolunk a penész ellen... s miattuk sem tudjuk a felújítási programban részt venni (szigetelés, újrafestés... stb. apropó: amikor felvetettük a lépcsőház újrafestését, mert megint csőtörés volt a falban, hupililát akartak, hupikékkel...

) merthogy ne nyúlkáljunk a zsebeikben... szóval, várom a vérfrissülést ebben a lakóházban, mert ez nem pálya, mert a fűtésszámlánk a kiszökés miatt így is nagy...