Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 10:25 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 12774 posts ]  Go to page Previous  1 ... 463, 464, 465, 466, 467, 468, 469 ... 852  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 23 Mon, 11:26 pm 
Elite Member

Jude wrote:
M-el kezdődik, és ondó a vége? :beaten:

WTF. XD WIN. Legwtfebb cucc amit valaha hallottam :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 23 Mon, 11:28 pm 
Forum Addict

És most nézem egykét ismerősöm regisztrált is :shock: ... omfg...

Jude wrote:
M-el kezdődik, és ondó a vége? :beaten:

:laugh: XDDD

De azért milyen gonoszak vagyunk már... :roll: Ők halálosan komolyan gondolják, mi meg kiröhögjük őket, hát ejnye bejnye XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 23 Mon, 11:30 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Egyébként Yu~ki-tól kaptam a linket, tehát neki köszönjétek a ma esti extra adag lulzt. XDDDD Rég volt ilyen virágosan kárörvendő hangulat az interwebz eme kies zugában. :')

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 23 Mon, 11:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Amane wrote:
Quote:
Bár lehet, akkor még inkább hajtanánk hisz milyen édes bosszú lenne a backstage-ről látni azok szomorú arcát, akik ellenünk fordultak.

... :laugh: Ez a kedvenc részem.

:laugh:

... amúgy

*könnyeit törölgeti* xD ezt valami eszméletlen volt végigolvasni xD mármint nem az oldalt, az oldalt a "a GazettE a világon a legismertebb japán banda" résznél kinyomtam... xD
A kommentelés volt egy élmény xDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 23 Mon, 11:39 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Jude: Ez a beszólás odabasz mint a Saku :laugh:

Nem hittem volna h ma este jó kedvem lesz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 23 Mon, 11:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Shizu, hát így reagál egy Gazette fan? Szégyeld magad! Ahelyett hogy ugrálnál örömödben, amiért ennyi áldozatot hoznak miattunk a lányok. XD

Én se bírtam végigolvasni, pedig kb. egy hete myvipen már ráakadtam.

Ha ezen múlik a hírnév, akkor hamarosan bejelentem, hogy Dir en grey koncertet szervezek Budapesten. De kellene hozzá 250.000 név, hogy ide tudjam hívni őket, és minden második ember hozzon magával egy szponzort. ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 23 Mon, 11:44 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Koga wrote:
Ha ezen múlik a hírnév, akkor hamarosan bejelentem, hogy Dir en grey koncertet szervezek Budapesten. De kellene hozzá 250.000 név, hogy ide tudjam hívni őket, és minden második ember hozzon magával egy szponzort. ;)

Jó, és kérlek, hívd meg Kumit előzenekarnak. Nem érdekes, hány millába fáj a dolog, HA VAN HIT, MINDENT ELÉRHETÜNK, NEM SZABAD FELADNI AZ ÁLMUNKAT44!!!4négyfelkáltójelIVLOL.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 23 Mon, 11:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Koga wrote:

Jó, és kérlek, hívd meg Kumit előzenekarnak. Nem érdekes, hány millába fáj a dolog, HA VAN HIT, MINDENT ELÉRHETÜNK, NEM SZABAD FELADNI AZ ÁLMUNKAT44!!!4négyfelkáltójelIVLOL.

Nabazz! :laugh: Agyoncsapod a rekeszizmaimat ma még. ^^

Hát, nemtom... "Kumi annyira nem híres; tudod, sanszos, hogy hogy ő csak a Hinoi Team mögött kullog az ismertségi rátán." Meg hát ő túl olcsó lenne nekünk, mint vér szervezőknek, itt a gazdi válság közepén. ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 23 Mon, 11:55 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Koga wrote:
gazdi válság

Tökre igcsid van, bocsika. :pinky2:

:'DDDDDDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 24 Tue, 12:01 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Koga wrote:
Shizu, hát így reagál egy Gazette fan? Szégyeld magad! Ahelyett hogy ugrálnál örömödben, amiért ennyi áldozatot hoznak miattunk a lányok. XD

Lehet, hogy szeretem a gazette-t, de ennyi realitásérzékem még van... xD
Majd felnőnek ők is...

Jude: ez odabasz xD :laugh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 24 Tue, 12:28 am 
VIP Member

Rohanó világunk: :greengrin:
Image

Baaaaammeg de megijedtem :lol:
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 24 Tue, 10:30 am 
Site Admin

Jahh, ez a Gazette koncertes dolog... vicces.

Jude wrote:
LOOOOL!!!
Na igen... XD De nekem az tetszik a legjobban, hogy nagyon beszélnek mindenféle kapcsolatokról... és a lóvét ki fogja virítani? Tisztában vannak ezek vajon azzal, hogy mennyibe kerül egy ilyen koncert? És hogy a klubbérlettõl kezdve a banda repjegyén át minden szirszarért nekik kéne perkálni? :shock:

Az egy dolog, hogy pénzben mennyi (tipp alapon egy Gazette koncert 2 milla felett lehet összköltségben), de ezt mind meg is kell szervezni. Hibátlanul. Azt így mégis ki csinálná vajh helyettük? ^^"

Aru wrote:
Ezek hány évesek is? Átlag életkor kb. 14 lehet, becsléseim szerint.

15 és 17 *utánakeresett*

Egyébként arra kiváncsi lennék, hogy kik azok a bennfentesek akikkel ök már egyeztettek.. nomeg:
Bár nem rég említettem, de az ismétlés a tudás anyja.
Azért írj, hogy mi, és a cégek, szponzorok./támogatók lássuk mennyi emberre számíthatunk, és hogy a fiúknak is számszerû adatokat dughassunk az orruk alá.
és De szerintem sokban megkönnyíti a ti dolgotokat; nem kell nyelvtudás, nem kell tudni a posta címüket… MI MIDNENT MEGTESZÜNK HELYETTETEK!
Alapban, ha azt hiszik, hogy a Gazette tagoknak kell bármit az orra alá tolni, akkor az már biztos, hogy arról nincs fogalmuk, hogy a turnészervezés hogy folyik. o_O

ezt meg nem értem... xD
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de unalmas és lehangoló ez a helyzet ahogy Európa áll visual kei téren.
Ráadásul amit a németek mûveltek velük az egyik koncert alkalmával… siralmas. ( NE FÉLJ AOI, ITT LESZ KAJA!)
Bár az én agyam már ott is elborult, amikor egy orosz oldalra kellett regisztrálni egy DVD-jükért… hmhm.

Milyen orosz oldal? :shock: Máshonnan nem tudta letölteni, vagy mi? xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 24 Tue, 10:40 am 
Forum Expert
Forum Expert

Orosz oldal :laugh:
Case, kiemelted a legjobb részeket.
Lehet h én vagyok kispályás de azt hittem h a menedzsmenttel kell felvenni a kapcsolatot koncertszervezést illetően. o.O
A másik meg h szerintem Eu-ban egyáltalán nem unalmas, se nem siralmas a VK helyzet, meg úgy általában a JRocké sem az. Lehet h nálunk igen, de azért itt sem reménytelen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 24 Tue, 10:41 am 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
Az egy dolog, hogy pénzben mennyi (tipp alapon egy Gazette koncert 2 milla felett lehet összköltségben), de ezt mind meg is kell szervezni. Hibátlanul. Azt így mégis ki csinálná vajh helyettük? ^^"

Csodagyerekek, meg tudják csinálni! :shock:
Minden szarkazmust félretéve remélem, hogy felébrednek az álomvilágból. Meg a sok tinibirka is, akik mennek utánuk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Feb 24 Tue, 10:45 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:

Jajj már Case, könyörgöm.... Ayumival fél éve küzdünk egy manussal, aki a saját egy napos rendezvényét nem tudja megszervezni rendesen... 40 körüli... ha egy felnőtt nem bír megszervezni egy ilyet, mit vársz 15-17 évesektől???
Ha rákérdeznél, valszeg annyit nem bírnának elmesélni, hogy egy koncert háttérmunkálatai hogy folynak, nemhogy a megszervezése...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 12774 posts ]  Go to page Previous  1 ... 463, 464, 465, 466, 467, 468, 469 ... 852  Next

All times are UTC + 1 hour