Jahh, ez a Gazette koncertes dolog... vicces.
Jude wrote:
LOOOOL!!!
Na igen... XD De nekem az tetszik a legjobban, hogy nagyon beszélnek mindenféle kapcsolatokról... és a lóvét ki fogja virítani? Tisztában vannak ezek vajon azzal, hogy mennyibe kerül egy ilyen koncert? És hogy a klubbérlettõl kezdve a banda repjegyén át minden szirszarért nekik kéne perkálni?

Az egy dolog, hogy pénzben mennyi (tipp alapon egy Gazette koncert 2 milla felett lehet összköltségben), de ezt mind meg is kell szervezni. Hibátlanul. Azt így mégis ki csinálná vajh helyettük? ^^"
Aru wrote:
Ezek hány évesek is? Átlag életkor kb. 14 lehet, becsléseim szerint.
15 és 17 *utánakeresett*
Egyébként arra kiváncsi lennék, hogy kik azok a bennfentesek akikkel ök már egyeztettek.. nomeg:
Bár nem rég említettem, de az ismétlés a tudás anyja.
Azért írj, hogy mi, és a cégek, szponzorok./támogatók lássuk mennyi emberre számíthatunk, és hogy a fiúknak is számszerû adatokat dughassunk az orruk alá. és
De szerintem sokban megkönnyíti a ti dolgotokat; nem kell nyelvtudás, nem kell tudni a posta címüket… MI MIDNENT MEGTESZÜNK HELYETTETEK!
Alapban, ha azt hiszik, hogy a Gazette tagoknak kell bármit az orra alá tolni, akkor az már biztos, hogy arról nincs fogalmuk, hogy a turnészervezés hogy folyik. o_O
ezt meg nem értem... xD
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de unalmas és lehangoló ez a helyzet ahogy Európa áll visual kei téren.
Ráadásul amit a németek mûveltek velük az egyik koncert alkalmával… siralmas. ( NE FÉLJ AOI, ITT LESZ KAJA!)
Bár az én agyam már ott is elborult, amikor egy orosz oldalra kellett regisztrálni egy DVD-jükért… hmhm.
Milyen orosz oldal?

Máshonnan nem tudta letölteni, vagy mi? xD