ma reggeli álmom:
összepakoltam a cuccaim, hogy megyek haza hétvégére Pestre, felszálltam a vonatra, ami ilyen hiperszuper IC volt, sötétített üveggel meg hatalmas belső térrel. észrevettem egy magyarszakos gólyatársam, odamentem hozzá, hogy hogyhogy erre megy, mire megszólal, hogy milyen erre, ő hazafelé megy Félegyházára, és rossz irányba megyek [amit nem tudom, hogy lehetséges, mert Pestre Félegyháza felé kell menni vonattal]. odamentem a kalauzhoz, hogy nekem sürgősen le kell szállnom, mert nagyon rossz irányba megyek, mire azt mondta, hogy menjek át az utolsó kocsiba, ott talán megoldódik ez a probléma. átmentem oda, de ott valami bazadalmas porondszerű izé volt ilyen fura emberekkel, akik mind engem néztek, szóval inkább továbbmentem, és egy kisebb cirkuszszerű helyen voltam, ahol ott volt a kiöregedett Kokó, és úgy nézett ki, mint egy rossz Hulk Hogan-imitátor, bejött valami pankrátor, és jól lealázta Kokót, aki kegyelemért könyörgött, aztán megijedtem, hogy engem is meg fog verni, aztám megmentett a laptopom, amire a "Toshiba" helyett az volt írva hatalmas betűkkel, hogy JÓSKA, és ezt valami szakrális tárgyként tekintette ő is meg utána a fura emberek a nézőtérről, akik odavegyültek körénk. a laptopom miatt nem öltek meg, de elvették és aztán kikergettek, és valami sivatagba kerültünk. Kokó elkezdett siránkozni, hogy öregszik, nem fogja túlélni meg minden, és valami buckák felé kedzett el menni, mert hogy ő látja mögöttük a Szegedi Nagyáruházat [:lol:], én meg nem mentem arra, és én tettem jól, mert amerre Kokó ment, ott laktak a Buckalakók, és csak odacsalogatták a szerencsétlen arra tévelygőket, hogy megehessék őket. szépen sétáltam a sivatagban, amikor egy bazadalmas furgon állt meg, és felkéredzkedtem. a volánnál két totál idióta fickó ült, hátul meg Jude. megkérdeztem, hogy merre mennek, mire Jude válaszolt, hogy Pestre visznek egy kecskét, ami a csomagtartóban volt, meg kecsketejet, de már rohadtul unja, mert az a szerencsétlen kecske egyfolytában rágcsálja a hátsó ülést, ja meg hogy a két fickótól ne is kérdezzek semmit, mert hülyék, mint a puding. megkérdeztem, hogy elvisznek-e Pestre, és azt mondta, hogy oda sajnos nem lehet, maximum Temesvárig vihetnek, mert ott már felszáll Case, akitől Jude azt remélte, hogy befejezteti a kecskével a rágást. nyavalyogtam egy sort, de hát nem volt mit tenni. a két sofőr közben egyfolytában köpködött, vakarózott meg minden, Jude meg síkideg volt a kecske miatt, szóval tízpercenként megálltunk cigizni, és tökjó cigije volt, a dobozán ilyen franciakártyaminták [akarok ilyet élőben is *o*]. mentünk, mentünk, amikor ismerős tájat láttam, kiderült, hogy a telegi határban [az a nagymamáméknál van] vagyunk, mondom, hogy akkor kiszállok és hazamegyek gyalog, megköszöntem szépen a fuvart, és megjelent Case valami bazadalmas szúnyogirtó fáklyákkal. mindegy, elindultam hazafelé, éppen pár lépést tettem, amikor meghallottam a Dum Dum Pistolt, és látom, hogy az egész díszes társaság paraparázik, ráadásképp megjelent Ji és egy gimis barátnőm is, és ők is táncoltak.
aztán volt egy másik része is, de azt most nem írom le.