Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 4:53 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 794 posts ]  Go to page Previous  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 53  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 03 Wed, 4:46 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Persze, ilyen pörgős, punkos csajrockot toltatok. XDDD Nincs kedvetek bandába verődni? Szervezünk nektek koncertet. :pinky2: :'DDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 03 Wed, 5:05 pm 
Forum Addict

^ Melyikőjük min játszott? xD És ne aggódj, én is szoktam ordenáré hülyeségeket álmodni Shinyával xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 03 Wed, 6:24 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Ayumi volt az énekes, annyi biztos. XD Az ordenáré hülyeségek nálam is mindennaposak, kár, hogy általában nem emlékszem rájuk részletesen, pedig mehetnék Hollywoodba forgatókönyvekkel házalni. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 04 Thu, 2:39 pm 
Site Admin

Jude wrote:
Szervezünk nektek koncertet. :pinky2: :'DDD
:nono2:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 04 Thu, 7:33 pm 
Forum Addict

^
csak azért nem akarja Case mert akkor valóraválik a Sidneys rész isXDXD

hát nekem is vannak elég ostoba álmaim de kb semelyikre nem emlékszem. de a kedvencem amikor Kumi velünk bulizott a dsenXD a gyárban. elég vicces volt mert ott volt mellette a vörös yuk is tehátXD
de olyan is volt már hogy Kaya és sifow (furcsa páérosítás) együtt légtornáztak, és aztán sifowból egyszercsak Sora lett, és aztmondta hogx ez itt a trillimilli ezerszázkettő pörgééés és pörögni kezdett de Kaya ráugrott és lelökte mert már egy 2 perc forgás után az agyára ment. utána elkezdte énekelni a Walkuret és idő közben Leah Dizon lett belőle és még mindig a Walkuret énekelte. aztán vége lettXDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 05 Fri, 3:15 pm 
Forum Addict

Nos, az álmom még mindig kissé zavaros, de megpróbálom összefoglalni. Lényeg a lényeg, hogy igazából rengeteg minden történt egyszerre. Minden együttesből, könyvből, játékból, filmből és sorozatból voltak ott dolgok, karakterek meg miegymás, nagyjából mindegyik külön szálon, de mégis minden összefüggöt.
Az álmom központjában egy kissé gótikus rémház állt, amiben csupa olyasmi kísértett, amitől a valóságban is rettegek, így nem csoda, fogy féltem tőle rendesen. Négyen bementek oda felderíteni (már nem tudom, kik). Álmomban ugyan külső szemlélőként láttam őket, de én magam valójában Shinyával voltam, akivel össze is jöttem :heart: Majd jött egy random részlet, melyben pocketlawyer-el beszélgetek, én közben egy hatalmas halas szendvicset ettem. Kérdeztem tőle, eszik e halat, ő azt mondta, igen, én meg adtam neki a szendvicsemből (ami mellesleg öt embernek elég lett volna :'D)
Történt tovább minden, végül megint a Diruval voltam a rémház előtt. Ekkor már mindenki gyanúsított mindenkit, hogy ki is állhat az egész hátterében, mikoris kijön Mana. Die rájön, hogy ő volt az. Ekkor Mana fapofával bólint. Hirtelen megváltozik minden, kiderült, hogy az egész csak a fejünkben játszódott le a virtuális valóság révén. A többiekkel összeültünk, megbeszéltük a dolgokat, Shinnel a "valóságban" is összejöttünk xD. Tehát jött a heppi end, én meg felébredtem.

Ehhez se pszihológus, se álmoskönyv nem kell, szerintem egyszerűen csak most dolgoztam fel mindent, ami az utóbbi időben történt velem. Bár a méretes halas-szendvicsre kíváncsi lennék, hogy mit is jelent xD De lehet, hogy egyszerűen csak éhes voltam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 05 Fri, 6:57 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ma reggeli álmom:
összepakoltam a cuccaim, hogy megyek haza hétvégére Pestre, felszálltam a vonatra, ami ilyen hiperszuper IC volt, sötétített üveggel meg hatalmas belső térrel. észrevettem egy magyarszakos gólyatársam, odamentem hozzá, hogy hogyhogy erre megy, mire megszólal, hogy milyen erre, ő hazafelé megy Félegyházára, és rossz irányba megyek [amit nem tudom, hogy lehetséges, mert Pestre Félegyháza felé kell menni vonattal]. odamentem a kalauzhoz, hogy nekem sürgősen le kell szállnom, mert nagyon rossz irányba megyek, mire azt mondta, hogy menjek át az utolsó kocsiba, ott talán megoldódik ez a probléma. átmentem oda, de ott valami bazadalmas porondszerű izé volt ilyen fura emberekkel, akik mind engem néztek, szóval inkább továbbmentem, és egy kisebb cirkuszszerű helyen voltam, ahol ott volt a kiöregedett Kokó, és úgy nézett ki, mint egy rossz Hulk Hogan-imitátor, bejött valami pankrátor, és jól lealázta Kokót, aki kegyelemért könyörgött, aztán megijedtem, hogy engem is meg fog verni, aztám megmentett a laptopom, amire a "Toshiba" helyett az volt írva hatalmas betűkkel, hogy JÓSKA, és ezt valami szakrális tárgyként tekintette ő is meg utána a fura emberek a nézőtérről, akik odavegyültek körénk. a laptopom miatt nem öltek meg, de elvették és aztán kikergettek, és valami sivatagba kerültünk. Kokó elkezdett siránkozni, hogy öregszik, nem fogja túlélni meg minden, és valami buckák felé kedzett el menni, mert hogy ő látja mögöttük a Szegedi Nagyáruházat [:lol:], én meg nem mentem arra, és én tettem jól, mert amerre Kokó ment, ott laktak a Buckalakók, és csak odacsalogatták a szerencsétlen arra tévelygőket, hogy megehessék őket. szépen sétáltam a sivatagban, amikor egy bazadalmas furgon állt meg, és felkéredzkedtem. a volánnál két totál idióta fickó ült, hátul meg Jude. megkérdeztem, hogy merre mennek, mire Jude válaszolt, hogy Pestre visznek egy kecskét, ami a csomagtartóban volt, meg kecsketejet, de már rohadtul unja, mert az a szerencsétlen kecske egyfolytában rágcsálja a hátsó ülést, ja meg hogy a két fickótól ne is kérdezzek semmit, mert hülyék, mint a puding. megkérdeztem, hogy elvisznek-e Pestre, és azt mondta, hogy oda sajnos nem lehet, maximum Temesvárig vihetnek, mert ott már felszáll Case, akitől Jude azt remélte, hogy befejezteti a kecskével a rágást. nyavalyogtam egy sort, de hát nem volt mit tenni. a két sofőr közben egyfolytában köpködött, vakarózott meg minden, Jude meg síkideg volt a kecske miatt, szóval tízpercenként megálltunk cigizni, és tökjó cigije volt, a dobozán ilyen franciakártyaminták [akarok ilyet élőben is *o*]. mentünk, mentünk, amikor ismerős tájat láttam, kiderült, hogy a telegi határban [az a nagymamáméknál van] vagyunk, mondom, hogy akkor kiszállok és hazamegyek gyalog, megköszöntem szépen a fuvart, és megjelent Case valami bazadalmas szúnyogirtó fáklyákkal. mindegy, elindultam hazafelé, éppen pár lépést tettem, amikor meghallottam a Dum Dum Pistolt, és látom, hogy az egész díszes társaság paraparázik, ráadásképp megjelent Ji és egy gimis barátnőm is, és ők is táncoltak. :lol:

aztán volt egy másik része is, de azt most nem írom le.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 05 Fri, 7:12 pm 
Forum Expert
Forum Expert

JÓSKA! :'DDDDD Meg a kecske... XDDDD Megtisztelve érzem magam. :beaten: Franciakártyás cigit én is akarok! *__*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 05 Fri, 7:53 pm 
Forum Addict

[Sakura.]: gondolom ezek után jobban figyeled hogy ne a rossz irányba szállj fölXDXD
ilyenkor azért elgondolkozik az ember hogy mit csináltál te ez előtt az álom előtt...: DD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 06 Sat, 12:48 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Matsu~ wrote:
ilyenkor azért elgondolkozik az ember hogy mit csináltál te ez előtt az álom előtt...: DD

órákon át plants vs. zombies-t játszottam :beaten:

aztán volt utána egy kollégiumi sorozatgyilkosos álmom is, és a gyilkos csávó úgy bukott le, hogy metrikajegyzeteket kért tőlem, mikor én be sem jártam metrikaórákra :'DDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 06 Sat, 7:54 am 
Member

Most ébredtem és ezt álmodtam: O_____________O
Vasárnap volt, és készülődtem Gothika koncertre. De rájöttem, hogy elfelejtettem felvenni bugyit XD Ezért elszaladtam, de közben megláttam, ahogy Androék jönnek a villamossíneken vlmi nyitott szerelvényszerűn és már ott zenélgettek :D Aztán elbújtam egy bokorban és felvettem a bugyim XD És visszamentem a koncert helyszínére, de mire visszaértem, már vége volt ;__________________;

Titta béna ez az álom XD

ブログ: http://hikaru.blogol.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 06 Sat, 12:47 pm 
Forum Addict

^
Hát ez inkább titta vicces : D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 06 Sat, 1:01 pm 
Forum Addict

[Sakura.] wrote:
ma reggeli álmom:

A kecskés résznél kezdtem el ordítva röhögni :laugh: XDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 06 Sat, 7:21 pm 
Member

Amúgy ma olvastam, hogy van egy ilyen babona: amit az év első napján álmodunk, az valóra válik.

De már nem emlékszem, mit álmodtam :S Remélem, jót...

ブログ: http://hikaru.blogol.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 07 Sun, 1:07 am 
Forum Addict

^
érdekes! sajna énse emlékszem!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 794 posts ]  Go to page Previous  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 53  Next

All times are UTC + 1 hour