|
^ Te a múltkor is PV forgatáson voltál :'DDD
Nos én majdnem mindig valami ökörséget álmodok, de ma kivételesen emlékeztem is rá rendesen, úgyhogy leírom :')
Úgy kezdődött, hogy Jude itt lakott a szembe-szomszédban [xD annyit beszélünk róla, hogy tényleg megtörténik egyszer lol] és átmentem hozzá, hogy mondjak neki valamit. Az ajtót persze itt hagytam táré-báré nyitva. Elég jól sikerült az a valami, mert mire jöttem hazafelé már sötét volt. Útközben - ami kb. 20 métert jelent a szomszédtól hozzánkig - megláttam az utcán az egyik ismerősömet, aki 4 gyanús külsejű fiatalemberrel azon üzletelt, hogy meg tudják-e szerezni neki a Versailles-tól a JUBILEE-t [zárójelben jegyzem meg, hogy nem hallgat japán zenét :'DDD] majd odaszóltam neki, hogy én meg tudom neki szerezni, mert éppen akkor rémlett fel bennem, hogy láttam, hogy lj-re feltöltötték xD Utána elindultam a házunk felé, és láttam, hogy nem úgy van az ajtó ahogy hagytam és ahogy bekukucskáltam, láttam, hogy éppen kirabolnak O_O 3 ember idevalósi, ahol lakom, de hallottam, hogy többen is vannak még bent. Rájuk zártam az ajtót, hogy ne tudjanak elmenekülni, a barátnőmnek mondtam, hogy hívja a rendőrséget, én meg közben ordibáltam velük, hogy pakoljanak vissza mindent :'DDD Egyszer meguntam már szorítani a kilincset és valahogy elkezdtek kifelé jönni, akik bent voltak a házban. Nem menekült senki, hanem egyszerűen kijöttek és ők is várták velem a rendőrséget, miközben támasztottuk a lépcsőkorlátot. Ahogy elkezdtek kifelé jönni, akkor láttam, hogy kb. 15 ember volt még bent, akiket egyáltalán nem ismertem, öregektől kezdve gyerekekig. Már nem tudtam figyelemmel követni ki hova megy, csak bóklásztak az udvaron, meg az udvari épületekben. Egyszer arra lettem figyelmes, hogy az idegen csoport bemegy a kazánházba és elkezdi kifelé hordani az összekötegelt újságokat (össze szoktuk gyűjteni, hogy egyszerre menjen a szelektívbe : D) és utánuk szóltam, hogy azt mégis hova viszik, mikor az egyik csaj visszaszólt, hogy egy meséhez kell WTF xD A következő pillanatban megláttam a kék fényt, gondoltam végre jönnek a rendőrök, de először egy mentőKAMION jött :'D Utána megérkezett a rendőrKAMION is, amiből kommandósok kezdtek kiugrálni, na meg Mac Taylor nyomozó a New York-i helyszínelőkből [xDDD] és éppen elkezdte ecsetelni az osztag hatékonyságát, mire én kb. o__O"" ilyen fejet vágtam és nagyjából itt ébredtem fel :'DD
|