Ji-chan wrote:
figy én nem fogok neked írni semmit!!! NEM tudod hogy a koncert mivel jár mivel még NEM csináltál ilyet!! Az én hatás körömben cig kisbanda van akik azért játszanak mert szeretik azért adnak koncertet mert meg akarják mutatni a közönségnek az alkotásaikat! Te nem tudhatod milyen érzés lehet ehy neves bandával fellépni modnjuk mint előzenekar!! vagy akár tehetségkutatókon részt venni!!!
de a gaze/diru/ancafé kis koncertet ad?
eddig sem a gothikáról beszéltem, mint ahogy a cikk sem! és a kettő közt, hamár annyira benne vagy, amit nem is akarok vitatni, akkor neked kellene a legjobban tudnod h teljesen más világ mint a nagy!
tja és az életemről leszállhatnánk, lehet zeneileg volt szerencsém többször fellépni mint itt sokaknak, csak max mivel komolyzenei én nem mek bele órás önnyálcsorgatásokba meg felvételek feltöltésébeshadow VI II I wrote:
ez a lényeg, te sem tudod, én sem tudom... és te pénzagyú vagy, én meg nem, és szeretném hinni, hogy nem korcsosul odáig a világ, hogy csak a pénz mozgasson mindent
hahh ha ez a hiten múlna XD menjetek el 1-2 menedzsment előadásra, lennének ott még ennél kellemetlenebb meglepik is
Serenity wrote:
^ Ez így igaz. Sőt, nem mondjok újat: nagyon sok kiskiadós banda tagja a zenélésen kívül eljár dolgozni, mert másképp nem tudja a koncertek, lemezkiadások, merch., egyéb rájuk eső pénzbeni hátterét finanszírozni, mégis csinálják. Mert szeretik csinálni.
de serenity.. sem én sem a popcorn a kis együttesekről, illetve azok üzletpolitikájáról írunk/beszélünk, nem azokkal foglalkozunk ^^""