Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 12 Mon, 1:10 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 477 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 32  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 13 Fri, 8:20 pm 
VIP Member

Ahw, valaki tudna nekem segíteni PayPal ügyben? Igazából nagyjából értem a rendszer működését, csak van egy két homályos dolog, és így nem nagyon mereg belevágni a dologba.. @___@"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 14 Sat, 9:20 am 
Forum Fanatic

kajichan wrote:
Ahw, valaki tudna nekem segíteni PayPal ügyben? Igazából nagyjából értem a rendszer működését, csak van egy két homályos dolog, és így nem nagyon mereg belevágni a dologba.. @___@"

Hát én annyit tudok max. hogy nagyon könnyű. :lol: A PayPal számládra a saját bankszámládról tudsz neten keresztül pénzt utalni (a PayPal oldalon rajtavan, hogy a tranzakció adatainál miket kell beírnod, nagyon egyszerű), aztán ha veszel valamit, akkor vagy kapsz az eladótól egy e-mail címet, amit a PayPal oldalon beírsz és odaírod, hogy XY mennyiségű pénzt utalsz neki, vagy pedig eleve küld az eladó egy "invoice"-t (ezt most nemtom magyarul hirtelen, 24 órája nem aludtam XD), amit simán elfogadsz (asszem?) és átutalódik neki a pénz. A PayPal számla feltöltése pénzzel általában 2-3 munkanapba telik, a PayPal számlák közötti fizetés másodpercek alatt.

Hát kb. ennyit tudtam leírni, én ezeket tudom, ilyen esetekkel találkoztam még csak (2-szer vásároltam vele össz).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 14 Sat, 11:35 am 
Forum Addict

Nekem ez annyival egyszerubb, hogy nem kell feltolteni a PayPal-os szamlamra penzt. Van egy ugynevezett internetkartyam, ami semmi masra nem jo, csak arra hogy neten vasaroljak vele. Ennek a szamlajara kell utalni a penzt es a PayPal kozvetlenul onnan vonja le. En CIB-es vagyok, de szeirntem minden banknal van vmi hasonlo kartya. Nagyon egyszeru hasznalni es mindenhol lehet vele fizetni (persze csak a neten).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 15 Sun, 4:26 pm 
VIP Member

Ahw, köszönöm a segítséget. Ha nincs bankkártyám/internetkártyám akkor mit tegyek..? :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 15 Sun, 5:32 pm 
Member

kajichan wrote:
Ahw, köszönöm a segítséget. Ha nincs bankkártyám/internetkártyám akkor mit tegyek..? :shock:

csináltass egyet :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 16 Mon, 10:00 am 
Site Admin

Legegyszerübb úgy használni a Paypal-t, hogy egy olyan bankkártya van mögötte, ami nemzetközileg is használható és akkor nem kell semmilyen feltöltésekkel, vagy internetkártyákkal szöszölni, hanem arról automatice húzza le a pénzt amikor fizetsz, vagyis ugyanúgy tudsz fele fizetni online, mintha valamilyen boltban tennéd. Csak itt ugye nem kell pincode, csak egyszer kell regelni, hozzáadni a kártyát a paypal account-hoz és onnantól kezdve sima ügy. ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 03 Thu, 4:25 pm 
Forum Addict

Keresek egy birkatürelmű embert, aki PÜ-ben, számomra is érthető módon elnavigálna HMV-n. Lehetőleg minél hamarabb. Hálám és köszönetem :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 03 Thu, 7:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Dorte wrote:
Keresek egy birkatürelmû embert, aki PÜ-ben, számomra is érthetõ módon elnavigálna HMV-n. Lehetõleg minél hamarabb. Hálám és köszönetem :pinky2:

Hát, nem garantálom, hogy minden menni fog, de attól még szívesen segítek, ha tudok. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 03 Thu, 8:50 pm 
Forum Addict

^
Köszönöm, de már Jude és [Sakura.] is segített (nekik ezúton is köszönöm :pinky2:), azt hiszem az ő instrukcióik alapján már menni fog. Majd holnap kiderül... :')

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 09 Wed, 2:59 pm 
Newbie

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Rendelni szeretnék cdjapanról. Első rendelésem lenne tőlük, és biztosra akarok menni.
Ez a vámos dolog aggaszt. A rendelésem bőven több, mint 22 euró. Azt szeretném kérdezni, hogy akkor ha bejelölöm, hogy ajándék, már mint, hogy olyan csomagolásba kérem, akkor kikerülhető a vám?
A másik dolog, hogy nem vagyok biztos, hogy a címet jól írtam. Még az kéne, hogy elkeveredjen.
Image
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget =)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 09 Wed, 3:04 pm 
Forum Fanatic

^ Az "address line 1"-be csak az utcát és házszámot írd, és szerintem ne használj ékezeteket! A többi jó. :)

A vámos dologra sajnos nem tudok teljes biztonsággal válaszolni, de eddig ha CDJapantől rendeltem, talán szinte sose kellett külön vámot fizetnem, legalábbis emlékeim szerint.

Ja, és üdv a fórumon!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 09 Wed, 3:16 pm 
Site Admin

MaPetite: ahh, pont most, 2 perce válaszoltam az emailre amit küldtél 1-2 napja ezügyben. :sweatdrop: egyébként akkor a lényeg ide is: kis csomagokat gyakorlatilag sose akaszt meg a vám, akkor kell elkezdeni aggódni, ha valaki (föleg méretileg) nagyobb cuccokat rendel, de akkor is teljesen esetleges a dolog.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 09 Wed, 8:15 pm 
Newbie

Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget!!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 10 Thu, 4:49 pm 
Site Admin

MaPetite wrote:
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget!!! :)

Nincsmiiit :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 2:58 pm 
Forum Addict

Yesasiaval kapcsolatban lenne egy kérdésem; mégpedig, hogy mennyire megbízható oldal? Lenne ugyanis két an cafe könyv amit szeretnék karácsonyra megrendelni és csak itt elérhető mindkettő first pressként. CDjapanon már sold out, és én igazából csak onnan rendeltem eddig/ vagy service oldalon keresztül/.
Szóval próbálta már valaki yesasiát?:D
Köszi ^__^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 477 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 32  Next

All times are UTC + 1 hour