Sayaka wrote:
Két napja volt egy nagyon debil álmom, mégpedig: apám feltalált egy ruhaszárító pisztolyt... O_o"
.. okké. x'D
nekem meg tegnap bukkant fel az álmomban (immár vagy harmadszor) a naccerü templomiszószék lift. o_o úgy néz ki az egész mint a gagyib templomok fa szószékei fent az oszlopokon, vagyis hátul magasabb, elöl meg derékig ér. Most éppen az irodaház garázsából ment felfele.. kinyilt az ajto és a normál lift helyett ez volt.. én meg sem lepödtem, a velem levö kolléga ellenben annál inkább, de biztosítottam róla, hogy semmi gond, ez teljesen normális (o_o"), ez olyan helyeket van, ahol templom van a közelben (a bazilika tényleg itt van egy sarokra) és majd átszállunk a másik liftbe a földszinten. Be is szálltunk, és a lift, elindulva felfele, kijutott a garázsból... bele a nagy semmibe.. xD Kollega pánikolt és csak kicsit tériszonyoltam és mondtam, hogy nyugi, ott van fent a menyezeten a lyuk, oda bemegy majd a lift és nem is lesz gond. Meg is történt, de pont akkor ébredtem fel (egy órás késéssel, egy percel azelött, amikor elvileg már itt kellett volna csücsülnöm bent.. szeretek ám nagyona félórás késés miatt

) amikor nyílt az ajtó, vagyis sose tudom meg, hogy hova is tartott a lift.