Ezeket sikerült abszolválni/befejezni az utóbbi napokban:
Philip K. Dick: Istenek inváziója
Azt szeretem Dick bácsi könyveiben, hogy nem kilométeres hosszúságúak, izgalmasak, érdekesek, és van olyan részlet, amit kétszer egymás után is el kell olvasnom, hogy most akkor jól értettem-e.

Ebben a történetben is sok a csavar, meg előkerül a párhuzamos/alternatív világok és valóságok koncepciója, mint az tőle szinte megszokott. xD Ajánlom, nagyon olvasmányos!
Kurt Vonnegut: Timequake
Ezt angolul olvastam, és hát jól megszenvedtem vele úgy a feléig, aztán már valahogy könnyebben engedte magát olvasatni. xD Bele kell rázódni Vonnegut bácsi mesélési stílusába
(gyakorlatilag itt kb. arról ír, ami eszébe jut éppen XD), de onnantól kezdve már nagyon jó.

Ajánlom azoknak, akik szeretik a sok sztorizgatást, meg a szarkasztikus, fekete humorral átitatott világszemléletet (magyarul
Időomlás címen jelent meg a könyv).
Kurt Vonnegut: Ördögcsapda
Ez a kötet az író "utolsó utáni"-ja, a fia szedte össze különféle helyekről a benne szereplő novellákat, amik egytől-egyig itt olvashatók először. Ezt már sokkal könnyebb volt olvasnom, mint a
Timequake-et: rendkívül jó a fordítás, és a stílus is, nem olyan csapongó, mint az előbbi könyv. A történetek meg marhára szórakoztatóak, főleg háborúellenes szatírák, kb. Nekem bejött.

Asszem ideje a többi művének is utánanéznem ezek után!