77 Younha
38 坂本真綾 (Sakamoto Maaya)
32 moumoon
29 globe
28 CORE OF SOUL
28 Capsule
22 Rie fu
21 AKB48
17 大塚愛 (Otsuka Ai)
16 モーニング娘。さくら組 (Morning Musume. Sakura Gumi)
Younha (nekem) új albumával ismerkedtem. Volt rajta egy-két jó dal, az eredménye pedig a listán látható. A következő három, nagy kedvenc, és nem is túl nagy meglepetés. A moumoon nekem mostanában egyébként is megy. Jó kis kislemezekkel jöttek múltévben. Core of Soult mindig jó látni a listán, kár, hogy már feloszlottak. Úgy látom, elég kevesen ismerhetik őket, pedig nagyon jó kis zenéjük volt. Capsule-nak kijött valami új albuma... Hát végül is nem csalódtam bennük. Riétől most a régebbi dolgai mentek. Jó kis nosztalgiázás, mert régen sokat hallgattam. Jó hír, hogy nemsokára jön az új albuma. AKB48-tól még mindig a Sakura Shiroi megy, szép lett az a dal és érdekes is. Majdnem ez a szám lett a legtöbbet hallgatott (már megint). Nagy sláger. Otsuka Ai továbbra is gyengélkedik, de most legalább már felkerült a listára. A legérdekesebb pedig a Morning Musume Sakura csoportja a
Sakura Mankai dallal. Érdekes, hogy ez a dal még csak a 3. legtöbbet hallgatott a Morning Musumétől nálam, pedig sokkal jobb, mint az előtte lévők.
Legtöbbet hallgatott szám:
Say Something