Üdv Nektek!
Újonc lévén bemutatkoznék!
25 éves vagyok, tehát sajna közelebb vagyok a 30-hoz, mint a húszhoz (ugye a kerekítés szabályai...). 168 cm vagyok, súly:
(63) 5 kilóval könnyebben jobban érezném, magam és akkor lennék versenysúlyomnál. Van másfél diplomám. Matematika-földrajz szakos tanár a végzettségem. A fél diploma az környezetvédelem, de menet közben valahol elveszett a motiváció, pedig csak szakdolgozat, meg államvizsga kellene. Tanítottam is 4 évet, de elég volt. Most azt csinálom, amit szeretek: fotózok. Ha minden jól megy év végére papírom is lesz róla.
Jól fejlett (sokak szerint túlfejlett) Japán-mániám van. Ez vonatkozik mindenre ami japán. Valamikor nagyon régen indult a dolog, egészen más vonalon. Zeneileg ebben az irányban az első lépést Gackt jelentette úgy három éve. Tök véletlenül akadtam rá a Youtube-n. Fel voltam készülve valami istentelen nyenyerére, mondván mégiscsak japán a lelkem. Hát állam leesett. Innen már egyenes volt az út. A The Gazette szerelem volt első hallásra (képeket csak utána kezdtem keresni). Alice Nine... Hát sokáig tartott, mire megszoktam Shou hangját, de rájöttem, ha sokat hallgatom akkor már nem zavar, sőt! Egész szerethető. A Vidoll volt a következő. A legújabb szerelem Eve-nek hála a Penicillin és a D'espairs Ray. A felsoroltakon kívül szerintem szinte mindenkitől van egy vagy több kedvenc számom.
Nagyon toleráns elmével rendelkezem, gondolok itt a yaoi-ra és egyik másik Japán együttes kinézetére. Én ezen valahogy sosem tudtam fennakadni. Más téren már egyáltalán nem vagyok ennyire toleráns. Van néhány dolog ami pillanatok alatt veszettül fel tud húzni. Leginkább az emberi butaság és a szűklátókörűség. Utálok fotót retusálni, legalábbis akkor, ha a nyanya olyan bababőrt szeretne, amilyen sosem volt neki. Nem szeretem a csokit, a húst úgy általában és Aoi kreppelt frizuráját. Utálom a MAZSOLÁT! Szeretem a tavaszt, a barátaimat, a Photoshop-ot, a Corel-t, a kutyákat, a macskákat, a lovakat, persze nem feltétlen ebben a sorrendben.