lackoo wrote:
:| ne offoljunk kéremszépen
beee-e--e--e-eee-eee
nah, de tényleg... ha már ittvunk.... írok még egy bemutatkozást... mert a másik már egy éve volt még valahol a 66. oldal környékén, és már a fele se igaz... XD
Szal... 21 leszek ősszel, de még a munkahelyemen se néznek 16-17nél többnek... lol XD Köldökpiercinget hordok a fülemben, nem vagyok normális, sosem voltam. Fura pletykák keringenek rólam a neten, én nemtom mik, de aki tudja léci ossza meg velem, hogy tudjam mit kell magamról tudnom
Kedvenc együttesek: húvazz, most soroljam? XDD Sok van nah, de azért az abszolút facok: the GazettE, Giru, Despa, Jeanne Da Arc, Rentrer en soi, Miyavi, újabban Micro-t, Blood Stain Child-ot, Hime Ichigo-t Mucc-ot és Buck-Tick-et és Antique Cafe-t hallgatok.
A Diru sosem tudta magát a szívembe lopni kábé 4 számuk van amit szeretek, de Kyo-nak néhány ok miatt hálás vok, szal... na mindegy
Gackt-ot rühellem, ha valaki az őrületbe akar kergetni jó úton halad ha megemlíti a csávót, vagy akár csak egy avatar méretű képet megmutat a csávóról. Evvan, ezt kell szeretni.
Szabadidőmben kertészkedek, mert fanatikus növénybuzi vagyok, rajzolok, írok, festek, mikor mit, ha lesz zongorám akkor a zongorázás is felkerül a listára. Imádok táncolni, biológiai anomáliaként létezem, orvosilag már vagy 2-3 éve halottnak kéne lennem. De valaki nagyon szeret odafenn, hogy élek...
Két legjobb barátosném közül az egyik itt van SoJ-on, a másik a kis tüllszoknyás kedvenc Ayumi nincs, mert nincs nete.... világvégi házukba még nem ért el XD Ált vele, mellette, közelében vagyok megtalálható és fordítva XD
Ált szeretek ismerkedni, de nem szeretem az embereket és aki hátbadöf azt én is hátbadöföm, de akkor már nem kel fel...
Alapjáraton barátságos vagyok de 10 másodperc alatt fel lehet idegesíteni és akkor ordítok, esetenként ütök is.
Szal helószia mindenki XD Ez most jólesett