Azok akik lemaradtak a fórumot ellepő szombat esti szemétáradatról és azok akik nem ismerik azt a pár szánalmas faszt, aki felelős volt a dologért nyugodtan ugorja át ezt a posztot.
Szóval, a szerencsétlen ipöcsöknek, akiknek nem volt szombat estére jobb programja, mint, hogy telehányják a fórumot a szemetükkel:
1.Tudom én, hogy tele vagytok frusztrációval, de ezt ugyanmár, ne itt vezessétek le, hanem tartsátok meg magatoknak. Köszöntem. Ha meg valami bajotok van a fórummal, vagy az idejáró emberekkel, akkor meg el lehet innen húzni a búspicsába, senki nem fog titeket visszatartani.
2.Ha meg egyébként problémátok van, akkor ilyen roppant komoly és felnőtt megnyilvánulások helyett (amik főleg úgy viccesek, hogy folyton azon veritek a melleteket, hogy ti mennyire baszott komoly emberek vagytok, akik láthatóan úgy érzik, hogy mindenki más felett állnak), inkább nyissátok ki a kicsi buta szátokat és mondjátok el, persze lehetőleg privátban, hogy ne szemeteljétek össze még jobban a fórumot.
3.Nomeg: habár természetesen nem lep meg, hogy nincs bennetek annyi gerinc, hogy felvállaljátok, amit csináltok és így nem saját nick alatt basztátok tele a fórumot a szarjaitokkal, de mégis mit gondoltok észlények, az ip címek mi a faszra valók?
Meg mostantól lesznek némi változások a moderálási hozzáállásban. Mindenki tudja, hogy eddig mennyire könnyen átsiklottam a kötekedések és hasonlók felett, mert úgy gondoltam, hogy mindenkinek lehetnek hülye pillanatai és felesleges lenne bárkit kibannolni ezek miatt. Főleg, ha olyan valakiről van szó, aki egyébként képes normálisan is posztolni, nomeg ugye szinte minden régebbi tagnak voltak olyan időszakai, amiért máshol már lehet rég kirakták volna. (Nem beszélve azokról az esetekről, amikor egyes userek kampányoltak nálam privátban mások kibannolásáért, sokszor olyanok, akik maguk is pont ugyanazt csinálták, mint a kipécézett másik... akikkel később nem egy esetben világraszóló puszipajtások lettek). Mostantól viszont ez változik és aki látványosan kötekedik, az repül azonnal a picsába.
A fentiekre nem igazán kérek semmi kommentet. Alapjában véve észrevehetően semmi nem fog változni a fórumon továbbra sem, főleg azok számára, akik eddig is normálisan használták a helyet, de nyilvánvaló, hogy nem fogom hagyni, hogy pár ki tudja milyen sérelmek által vezérelt szerencsétlen fos tönkrebassza a helyet. Aki tudja, hogy a fentiek kiknek szólnak, azok szerintem úgyis tudták, hogy előbb-utóbb lesz valami ilyen lépés, aki meg nem tudja, hogy miről van szó, az ne is törődjön az egész üggyel, nem ér annyit az egész. Akinek valami nem tetszik a fentiek közül, az ne jöjjön a fórum közelébe se többet, felejtse el a helyet és foglalkozzon inkább a saját életével és olyan dolgokkal amik ténylegesen érdeklik is. Köszönet.