A normális beszélgetésre lehet erőfeszítéseket tenni, nekem úgy tünik, hogy azért akik akarnak, azoknak megy. Nem kell mindent csuklóból, idegből lereagálni, ami sajna tényleg eléggé jellemző lett mostanában.
Quote:
ha még akarják folytatni, megbeszélik privátban, whatever. Az azt követõ beszólogatásoknak viszont mi a fene értelme volt? - "nem bírtam kihagyni"
De érted, ezek keltik a feszültséget, szóval nem az, ha nem rugdosunk tovább egy lefutott vitát. Kettőjük dolga, ennyi. Ezért mondtam már arra is, amit Bíborhold írt, hogy ha nincs mit hozzátenni érdemben a témához, akkor minek lovagolni a dolgon?
Quote:
Ha meg feszültség van, akkor hajrá, el lehet mondani, hogy kinek mi baja - az a bajom, hogy arcba mondani derogál, de a saját sebeik nyalogatása, meg az önsajnáltató dráma az megy. ez idegel. meg az, amikor úgy ítélkeznek emberekrõl, hogy nem ismerik õket, de rohadtul okosnak tartják magukat.
Case, ez probléma.
Kevés embert tudnál itt mondani, akinek nem voltak ilyen név nélküli kifakadásai, amikor egyértelmű, vagy minimum sejthető volt, hogy ki a célszemély. Én is kaptam így nagyon masszív beszólásokat nem egyszer, de az ilyen setek eddig vagy elsikkadtak, vagy lerendezték az emberek egymás közt valahogy, valamilyen formában, de ilyenre én nem nagyon emlékszek, hogy olyanná vált volna az egész, mint valami nyilvános pankrációmeccs, ahol a közönség a ring mellől dobálja be a széklábakat, főleg azután, hogy már lement a meccs.