Doll wrote:
Engem már egy ideje foglalkoztat a téma, de eddig nem mertem feltenni itt is.
Most akinek nem inge ne vegye magára, de:
a Nippon Shoxx/Groove partykon miért kell két szám vagy egyes számok kezdésénél visítozni?
Az rendben van, h örülünk egy számnak meg jaj de jó, de arra nem gondolnak az illetõk, h a mellettük lévõnek éppen beszakad a dobhártyája?
Nem akarok semmi jónak ellene lenni, meg ha buli van akkor buli van, de azért mindennek vannak határai... szerintem.
Ha magamból indulnék ki, vagy pár évvel ezelőtti önmagamból, azt mondanám, hogy "a kedvencem, WOOW"! Csak engem nem engednek el ilyen partikra. lol
hozzá kell szokni, én animeconokon vagyok járatos, ott is úgy szoktak visítani, ám inkább csak lányok. Egyetlen visítozó fiút láttam eddig.
Egyébként szerintem nyugodtan vállalhatod a véleményed, nem kell várnod vele, hogy kimond. Úgy csak sokkal rosszabb, és akik ismernek, és szeretnek, nem fognak egy ilyen miatt megharagudni. Egyébként sem lehetne egy ilyen kérdést megtámadni. Túl hisztisnek tűnne a dolog a támadó részéről.
Mondjuk én a "kedvenc együttesem koncertjén vagyok, és úgy visítok a tömeggel, hogy a zenét sem hallom, de a mellettem álló sem" típusú sikítozást sem szeretem.