Nah, úgy érzem, itt az ideje megereszteni valami bemutatkozásfélét is...
Tehát:
Jude vagyok, 23 éves (bár mostanában 24 évesként gondolok magamra, pedig neeem, még nem, majd júniusban...) nőnemű entitás, bár egyes barátaim szerint "nice boy", de ezt inkább hagyjuk.
A pécsi egyetemen senyvedek, az utolsó évemet nyögöm, mint humán szervező, diploma után vagy valami hírös embör személyi asszisztense leszek, vagy ha az nem jön össze, akkor Dir en grey groupie... Igen, fontos, hogy az ember előtt reális célok lebegjenek!
Helyileg jelenleg az isten háta mögött tartózkodom, nevezetesen Tolnán (ami egy kisváros, és hiába lesz egyszer majd híres túristacélpont Nanami világsiker várományos mangája révén, akkor se szeretem), de ezen majd diplomázás után változtatunk...
Japán muzsikával régebben fertőződtem meg, pontosan nem emlékszem, mikor, de nálam az anime-manga mánia vezetett el odáig, hogy a zene iránt is elkezdjek érdeklődni. Stílusügyileg abszolút nyitott vagyok, tehát minden jöhet, ha nekem tetszik, akkor tőlem lakodalmas teknó is lehet, nem foglalkozom vele.
Kedvenc zeném az igazából töméntelen van, de persze akadnak előadók, akiket kiemelnék: Dir en grey, Merry, Buck-Tick, D'espairsRay, Deadman...öööh, meg tényleg egy csomó, mindig találok magamnak újdonságot, felfedeznivalót, és lehet is nekem újat mutatni még bőven, azt hiszem.
Amit szívesen művelek: olvasgatok (Stephen King, Umberto Eco, Harry Potter, de Sade márki... ó igen, tudom, hogy roppantul összeegyeztethető, szinte rokon műfajok

), filmeket bámulok (örök kedvencem a Rosencranzt és Guildenstern halott

), elanimézgetek, barátaimmal vagyok, gagyi horrort vagy kritikán aluli vígjátékokat nézek a legjobb barátommal, idétlen szóvicceken mókázok Nanamival, a macskáimat tutujgatom, firkálgatok ezt-azt, illetve buliban exhibicionista hajlamokat élek ki, amiket aztán később vagy megbánok, vagy nem, de általában nem.
Nagyon örülök, hogy itt lehetek, és remélem, előbb-utóbb jobban is megismerlek benneteket!
Következő Nippon Shoxx party-n is ott leszek barátokkal, ha láttok egy idétlenül vigyorgó némbert piros hajjal, kék szaténöltönyben rohangászni, na az én leszek...