shadow VI II I wrote:
rest wrote:
shadow VI II I wrote:
@rest: egyetlen kérdésem az lenne, amit viszont láthatólag te nem tudsz elfogadni... szóval hogy jön összefüggésbe MYV gitártudásával (vagy nem tudásával) az hogy ő buzi (ha ugyan az, kétlem hogy a színpadon történt eseményekből bármiféle következtetést is le lehet vonni a valóságot illetően)? és amúgy neked MYV-val van bajod, vagy azzal hogy szerinted nem tud gitározni, vagy azzal hogy buzi, vagy azzal hogy túl nagy az egoja és még élvezi is meg jól meg is él belőle?
eltaláltad Rambo
hát akkor sajnos kénytelen leszel tudomásul venni hogy ez egy zenei fórum és vannak néhányan akik igen is szeretik a zenéjét (ha szerinted nem tud gitározni akkor csináld utána, megnézném meddig jutnál) és mivel ez még mindig egy zenei fórum ezért ne keverjük már bele az egyes zenészek szexuális beállítottságát (amit 100%-os bizonyossággal soha a büdös életben nem fogsz tudni sosem)... nálam továbbra is a zene a lényeg a többi meg nem a fórumra tartozik
de MIÉÉÉÉÉÉRT???!?!?!?!?!?!??!??!?!?!!?!?!?!?????!!??!?!?!?!?!
képzeld tudok gitározni

lol.
miért?????????!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
anyám borogason engemet is....
hát miért ÉN fogjam fel hogy van aki szereti, Rambo?
TI FOGJÁTOK FEL H VAN AKI NEM SZERETI
és én nem azért fórumozok mert nemszeretem Miyavit, hanem mert mást szeretek, és nem cseszegetek napokon át olyanokat, akik nem szeretik PLÖ T.M.Revolutiont. neszeresse. Én se szeretem miyavit
és ROHADTUL FOGADJÁTOK EL TOLERÁNSKÁIM
én is elfogadom, h homoszexuálisnak látszik elsőre.
Van aki nem szeret bizonyos dolgokat.
Ez az aki én vagyok, és a bizonyos dolog Miyavi. Érted? ELFOGADOD?
Azt írtam eccer még tegnap hogy Miyavi most a SKINben megmutatja nekem mit tud, és akkor majd meglátom. És azt mondtam h szerintem annyira nem jó gitáros h abból éljen meg, de EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM. ELFOGADOD?
És ha most a SKINben gitározik, meglátom mit tud, és változhat a véleményem.
Mondtam volna hogy azért nemszeretem mert homoszexuális? Mondtam én h ez az amiért fórumozok?
Nem, eleve úgy indult, hogy Gackt és Yoshiki mellett Miyavi és Sugizo mennyit tud majd érvényesíteni magából. Meglátjuk. Elég nagy zeneni egyéniségek, nehéz lehet majd nekik együtt dolgozni, mert ez így szokott lenni, de majd KIDERÜL!
És ha nemszeretem benne a fanservice-t akkor az AZ ÉN DOLGOM te ettől még szeretheted, és ha elmopndom az azért van hogy tudd rólam ezt. Ennyivel is jobban ismertek engem, tudjátok, hogy nem szeretem a fiú-fiú csókokat. Nem zavar ha fogdossa, simogatja, de a csókolózás zavar. Nem tehetek róla, nem tetszik. ELFOGADOD?
Mert én ELFOGADTAM MÁR MIKOR AZ ELSŐ BETŰMET BEPÖTYÖGTEM EZEN A FÓRUMON, hogy vannak ilyen jrockerek, akik így fanservicelnek.
Én ELFOGADOM MIYAVIT, kérdés, hogy te ELFOGADOD-E HOGY VAN AKI
NEM-SZE-RE-TI
és remélem világos voltam, és nem jössz megin azzal h kifelejtettem valamit mert elég világosan írtam idáig