Case wrote:
foodlfg wrote:
(túl sok a ha) Az autó tulaja ha látja, akkor azt is észreveszi, hogy "versenybaleset" volt. Szóval miért verne pofán ? Nem mindenki olyan frusztrál, hogy azonnal neked essen, ha valami kellemetlenséget okozol neki. És miért lettem volna felháborodva, ha szóváteszi. Mert bunkó biciklis vagyok ? napersze.

Olvasd már vissza mit írtál. Kb annyit, hogy "lehet lezúztam a tükrét, de ez van, így járt"
Olvasd már vissza, amit legelőször írtam, hogy csak elferdült. Akkor zúztam volna le (mondjuk akkor sem teljesen), ha nem lassítok, de az nekem se lett volna annyira jó.
Bíborhold wrote:
Erős bennem az a feltételezés, hogy te a Critical Massokon kívül ki sem mozdulsz a monitor elől, így fogalmad sincs, hogy a való világban milyen habitusok uralkodnak. Mellesleg szerintem a visszapillantó tükör nem 'egy kis kellemetlenség', de inkább nem vitatkozom, próbáld ki inkább a gyakorlatban.
Hát ha egy ilyenért pofán mer vágni, akkor tuti nem százas a gyerek. Ha nem nagydarab, akkor vissza is ütök.
A pofánverés ugyanúgy túlzás, mint a kis kellemetlenség.
Az emberek többsége meg simán nem ennyire baszott agresszív. Max, akiket te ismersz (és azok nem is százasok).
WHUT BITCH?