Aru wrote:
kevés olyan elegáns gyűjtőhelye van a gerinctelen, kétszínű, a másikat első adandó alkalommal mosolyogva hátbaszúró népségnek mint ez a fórum. Tudom, mert látom amit látok.
Ajánlom figyelmedbe a mangafan fórumot. Na szerintem az mindent visz.
A legszebb az volt amikor egy srác saját magát kinevezte önkényesen moderátornak (akkor még nem volt hivatalos moderátor) és jól oltogatta az embereket hogy ne offoljanak, és pár perc múlva egy másik topicot ő offolt szét. Velem mostanában is történt olyan hogy valaki írta az egyik topicba hogy ne offoljam már szét (bár csak sejtem hogy nekem szólt, mert ugye idézni vagy nevet mondani már nem mert), de pár oldallal odébb meg pont ő offolta ugyanazt a topicot. Szóval abban egyetértek hogy az dobja rám a követ aki még nem csinálta ugyanazt! Persze hagytam a francba, mivel felesleges olyan miatt vitázni amit nem tudok bizonyítani hogy ténylegesen nekem szólt.
Arról már nem is akarok nagyon beszélni hogy régebben volt jópár vita ott is pl a magyaros átírásról és sokan úgy voltak vele hogy "én ezt gondolom és ez az igazság" ahelyett hogy meghallgatták volna a másikat és elgondolkoztak volna azon amit ír. Csak hajtogatták a saját maguk igazát...
Szóval bőven megy a mangafan fórumon annál sokkal nagyobb gerinctelenség mint itt. Tudom, nem vagyok régóta regisztrálva de ez nem azt jelenti hogy nem olvastam volna régebben is ezt a fórumot! (bár szerintem az is tény, hogy ettől még te régebb óta vagy itt a fórumon vagy ismered a többieket, illetve jobban ismered a többieket)
Ahhoz pedig nem feltétlenül kell regisztrálva lenni a Twitteren hogy lássa valaki hogy mi megy ott. Elég ha valamelyik barátnő vagy barát van regizve és nézheted a dolgot....
Én amúgy abban hiszek hogy sokaknak igen is csak a fórumon nagy a szájuk. Már az iskolában megtapasztaltam azt hogy sokan csak a másik háta mögött képesek kibeszélni, de a szemébe mondani nem! A legjobb példa erre hogy amikor kaptunk egy fiatal tanárt nagyon sz.rul tanított és minden egyes szünetben erről rinyált a fél osztály. Én ezt megelégeltem és az egyik órán a tanár szemébe mondtam, mert végül is ha nem tudja hogy hol hibázik akkor nem is tud rajta javítani. Akiknek a legnagyobb volt a szájuk a szünetekben azok hátul lapultak mint a kiskutyák! Annyi hozzáfűznivalója volt az egyiknek hogy "jajj, ezt most miért kell"... Pedig ők voltak az osztály "menő csaj" része, akiknek olyan nagy a pofájuk és mindig megmondják a tutit. Egyikben sem volt annyi gerinc hogy amikor a tanár megkérdezte hogy "ki ért egyet" akkor jelentkeztek volna. Pedig pont én voltam az aki nem beszélt a tanárról a háta mögött.