Case wrote:
Jah, főoldalról gyorsan lekerült, pedig jó kép. MOndjuk a cikkíró imho életben nem volt még conon... :'D
A con egyébként eh.. hagyjuk kategória volt. Lézengés, punnyadás, megstb. Siralom ez az egész kavarás a két connal..
Várható volt, az is, hogy a matoson kevesen lesznek, mostanában a matnak nincs túl jó sajtója.
Btw jah, jó kép, kár, hogy csak ekkorában lehet letölteni

Case wrote:
Egyébként kaland az élet. A streetart blogom egyre jobban pörög, ma de. sikerült úgy lezúzni a fejem, hogy a balaseti sürgősségin kötöttem ki és ott ragasztották össze a szemöldököm, előbb meg egy akkor bazinagy fekete éjjelilepke volt a wc-ben, amekkorát még sose láttam. O__O
Viszont a balesetin (ahol vagy két órát vártam, míg sorra kerültem xD) volt egy jelenet, amitől agyameldobtam... O_ó Betoltak a röntgenből valami öltönyös nagyonfontosembert hordágyon, aki aközben is non-stop telefonált, meg sms-ezett, miközben várt a tologatós ágyán, aztán mikor sorra került mondja neki a doki, hogy hát ja, a röntgen szerint is eltört a lába, szóval felraknak majd neki egy fekvőgipszet. Erre az okos megkérdezte, hogy node azzal tud-e menni dolgozni? :'D Szegény sokat próbált dokiban is megakadt a szó egy pillanatra, aztán csak annyit mondott nyomatékosan, hogy "FEKVŐgipsz" xD
hűha o_O
Azért jól vagy meg minden, ugye? Gondolom, mert gépezel xD
Jobbulást!
A szemöldöksérülés szar, nekem évekig nem nőtt a heg helyén szemöldök xD